- 26 Ağustos 2009
- 2.490
- 4.276
- 34
siz gerçekten yüksek lisans mı yapıyorsunuz? herkesi mi alıyorlar bu lisans programlarına yahu, ülkem adına üzüldüm.En son ocakta mesajlasmisiz yanlis mesaj attigini dusunmuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz gerçekten yüksek lisans mı yapıyorsunuz? herkesi mi alıyorlar bu lisans programlarına yahu, ülkem adına üzüldüm.En son ocakta mesajlasmisiz yanlis mesaj attigini dusunmuyorum
Adama dair 3 konusu varsorun adama bize yazana kadar ona sorsaydınız cevabını çoktan almıştınız siz farklı anlamlar yüklemek istiyorsunuz hoşlanıyor musunuz? Yada aşıksınız her yaptığına bir anlam yüklemek sizinkisi açık oynayalım kartları şimdi.
öleceğim günü bilmiyorumAdama dair 3 konusu var
Kız anlamaya çalışıyor yapma burhan anlayamadı hala bu kazık kadar adamıAdama dair 3 konusu var
Adam istese buna bin kere açılmıştıKız anlamaya çalışıyor yapma burhan anlayamadı hala bu kazık kadar adamı
Abla ölü soyucuymuş adamNasil yani ölü yatirim ne duydun ki adamla ilgili
Türkçe mealiAbla ölü soyucuymuş adam
Bir bakayim insallah olurSilinmiş mesajları görebilirsiniz.
Ayarlar - Bildirimler - Gelişmiş Ayarlar - Bildirim geçmişi.
O yuzden bir sey yazmadim sormadim da ama benim dersim yok kendisiyle artik son donemdeyimHadi, size ilgisiyle ilgili bir şey yazmamış olsun. Sizden bir şey istemiş veya size bir şey sormuş olabilir. Sonra da vazgeçip silmiştir. Belki sorunu çözmüştür veya yanlış hatırlanmıştır bir meseleyi.
Kişinin sonraki adımlarına bakın.
Iste ugrastigim seylere bak cok basit seylerle ugrasiyorum komplike boyle karmasik olan seylere gelemiyorum bir insan net ve cesur olmali ki yasi da goz onunde bulunduruyorumAdam istese buna bin kere açılmıştı
Nasil 3 konu derken fransiz kaldim:)Adama dair 3 konusu var
Olabilir. Herhangi bir şey sorabilir. Eski danışman hocam veya ders almadığım hoca bile beni arayıp bir şey sorabilir. Ar gör de hatırlatma yapabilir.O yuzden bir sey yazmadim sormadim da ama benim dersim yok kendisiyle artik son donemdeyim
E uğraşma. Sen 39 yaşında bir kadınsın. Böyle basit davranışlar umrunda bile olmamalı.Iste ugrastigim seylere bak cok basit seylerle ugrasiyorum komplike boyle karmasik olan seylere gelemiyorum bir insan net ve cesur olmali ki yasi da goz onunde bulunduruyorum
Yahu ne alaka y.lisansla .Soru sormak suc mu kafama takildi sordum nasil bir soru sormami bekliyorsunuz siz sorun da ornek alalim bari sizisiz gerçekten yüksek lisans mı yapıyorsunuz? herkesi mi alıyorlar bu lisans programlarına yahu, ülkem adına üzüldüm.
Gecenin 11 inde miOlabilir. Herhangi bir şey sorabilir. Eski danışman hocam veya ders almadığım hoca bile beni arayıp bir şey sorabilir. Ar gör de hatırlatma yapabilir.
Sizle karşılaşınca belki açıklama yapar. Sildigine göre önemsiz bulup da silmiş.