Yine de aklima takiliyor ne bileyimE uğraşma. Sen 39 yaşında bir kadınsın. Böyle basit davranışlar umrunda bile olmamalı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine de aklima takiliyor ne bileyimE uğraşma. Sen 39 yaşında bir kadınsın. Böyle basit davranışlar umrunda bile olmamalı.
Ee ilgim var beklenti icine giriyorum ondan da olabilir tabi ben zaten acik oynuyorumsorun adama bize yazana kadar ona sorsaydınız cevabını çoktan almıştınız siz farklı anlamlar yüklemek istiyorsunuz hoşlanıyor musunuz? Yada aşıksınız her yaptığına bir anlam yüklemek sizinkisi açık oynayalım kartları şimdi.
adamın ilgisi olsa mesaj mı siler eşşek kadar adam açar söyler derdini olayları farklı değerlendiriyorsunuzEe ilgim var beklenti icine giriyorum ondan da olabilir tabi ben zaten acik oynuyorum
Iste o yuzden ne yazdiniz da sildiniz demiyorum yaaadamın ilgisi olsa mesaj mı siler eşşek kadar adam açar söyler derdini olayları farklı değerlendiriyorsunuz
Gecenin 11 inde yazilmasi da garipadamın ilgisi olsa mesaj mı siler eşşek kadar adam açar söyler derdini olayları farklı değerlendiriyorsunuz
de sor buraya yazana kadar ona sor biz burada herşeyı uydururz dogru ceavbı adamdan alırsın sor ne korkuyorsunIste o yuzden ne yazdiniz da sildiniz demiyorum yaa
Universiteden hocam aramizda 3 ya da belki 4 yas vardir ben 39 yasindayim bu arada ama su an ders almiyorum kendisinden yukseklisans yapiyorum seminer asamasindayim.Derste benle ilgili şakalar yapardi iste burnu kaf daginda kimseyi begenmiyor gibisinden mezun ol ceyiz icin hediye vercem vs guzelsiniz gibi.Ama isin ilginc tarafi dun yanindaydim sohbet ettim konustuk normal arkadas gibi mesafeli konusuyordu beni birakip baska bir kadin hocanin yanina gitti simdi telefonum da sarjdaydi interneti kapatmistim whatsapta 22:56 civari yazdigi 3 mesaji silmiş kafam karisti
Ben gencmiyim 39 yasindayim yaa:)iyi de ben de duygularimi aciga vuran biri degilim kiAdam ciddi bir ilişki istemiyor , ondan size yanasmiyordur . O yaştaki insan sizin duygularınızı hissettiğini sanıyorum . Partner olarak yaşamak istiyordur . Sizi begenmemiste olabilir . 44 yaşındaki bir adam
Bir kasına duygusal birseyler hissetse direk söyler . Evlilik düşünmüyordur gençseniz evlilik beklentisin olabilir diye düşüuyordur . Ben adam yerine olsam kendi yasitlarimla ilgilenirdim gençlerle değil.
O benim yAkami birakmiyor ne guzel aklimdan cikmistiCeren sana binlerce kez söyledik her davranıştan anlam çıkarma diye. Belki yanlışlıkla oldu belki yüksek lisansınızla alakalı aklına bir şey geldi yazdı sonra da yüzyüze söylerim dedi. Şu hocanın yakasını bırak yetherr
Tavri nedir pekiNiye kafanız karıştı ki
Yazdıklarını silmiş olması gayet net olarak tavrını belli ediyor
Hiç ilgilenmeyin
Hahah böyle konu açınca genç sandım . Hani gençlerde olur anlarımda , yetişkin insan olarak konuşurdum . Açıkça herseyi :) erkek yerindede , kadin da olsam niyetim varsa konuşurdum . Yetişkinlik bu demekBen gencmiyim 39 yasindayim yaa:)iyi de ben de duygularimi aciga vuran biri degilim ki
Olabilir. Mezun olana kadar oranın öğrencisisiniz sonuçta. Bölümle ilgili durum olmuştur veya size bir şey danışacaktır. En kötüsünden size itirafta bulunmuştur.O yuzden bir sey yazmadim sormadim da ama benim dersim yok kendisiyle artik son donemdeyim
Denedim olmadiSilinmiş mesajları görebilirsiniz.
Ayarlar - Bildirimler - Gelişmiş Ayarlar - Bildirim geçmişi.
Bir insan yazdigini siliyorsa cesareti yoksa ne konusayim benHahah böyle konu açınca genç sandım . Hani gençlerde olur anlarımda , yetişkin insan olarak konuşurdum . Açıkça herseyi :) erkek yerindede , kadin da olsam niyetim varsa konuşurdum . Yetişkinlik bu demek
Bir insan yazdigiHahah böyle konu açınca genç sandım . Hani gençlerde olur anlarımda , yetişkin insan olarak konuşurdum . Açıkça herseyi :) erkek yerindede , kadin da olsam niyetim varsa konuşurdum . Yetişkinlik bu demek
siliyorsa cesareti yoksa ne konusayim benOlabilir. Mezun olana kadar oranın öğrencisisiniz sonuçta. Bölümle ilgili durum olmuştur veya size bir şey danışacaktır. En kötüsünden size itirafta bulunmuştur.
Iste itirafta bulunsa da silinmis maalesef bu itiraf olmuyor bu yasta cekiniliyorsa bir sey diyemiyorum sanki evliyiz de yasakli bir sey yasaniyor bu ne gizem bekar insanlariz yazip siliniyorsa demek ki gercekten deger verdigi biri degilim oylesine yazilmis bir seyOlabilir. Mezun olana kadar oranın öğrencisisiniz sonuçta. Bölümle ilgili durum olmuştur veya size bir şey danışacaktır. En kötüsünden size itirafta bulunmuştur.
Yanlis anladiysam hos olmaz neyse yazmiycam durumlarina da bakmiycam anlar ode sor buraya yazana kadar ona sor biz burada herşeyı uydururz dogru ceavbı adamdan alırsın sor ne korkuyorsun
Sanmam 1 gun once yanindaydim hissettirmedi cekti gitti kadin hocanin yanina gitsin ona yazsinOlabilir. Mezun olana kadar oranın öğrencisisiniz sonuçta. Bölümle ilgili durum olmuştur veya size bir şey danışacaktır. En kötüsünden size itirafta bulunmuştur