Bir insan kendini hırsızla eve kilitler mi :/

alekta movik movik

Prosuz
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
2.801
2.688
Evet kızlar geçen hafta bilmeden bunu yapmıştım annemlerde.
Evde hırsız vardı ben kapıyı kilitleyip uyudum. Ben uyuyunca kilidi açıp çıkıp gitmiş.

Olay bitti geçti gitti ucuz atlattım dedim. Dedim lakin toparlayamadım kendimi.
En ufak bir tıkırtıda yüreğim ağzıma geliyor resmen ödüm kopuyor kendi evimde bile.
Başına gelmeden insan bilemiyormuş.
Sürekli odaları kontrol ediyorum. Zaten evden çok ses çıkıyor yalıtımı kötü diyor eşim.
O işe gidince ben kapıyı kilitlemiyorum korkudan. Ya içerde biri varsa diyorum.
Tabi kilitlemeyince de korkuyorum ya dışarıdan biri girerse diye.
İyice manyağaa bağladım anlayacağınız.
Ne vakit geçecek bu.

Valla canım çok normal bir durumdasın. Ben de aynını hatta saha fazlasını yaşardım evde sen varken nasıl girmiş yahu evee?

Bende çöp koymak için kapıyı actıgımda hırsızla gözgöze gelmiştim bizim kapıyı yokluyormuş
O günden beri apartman gorevlisi kapıyı çalmadan çöpü çıkarmıyorum
Dısarı cıkarken ilk önce durbunden kontrol ediyorum öyle acıyorum kapıyı fln
Zamanla gececektir umarım sizinkide

alarm kurdursanız bizim bir balkonumuzda bir de giriş kapımızda var diğer balkon cam balkon oldugu için orasıda güvende.... yani onu kurun hem siz rahat edersiniz hem bir yere tatile vs giderseniz yine içiniz rahat eder. böyle diken üstünde yaşamaktan iyidir.

Bem de evde hırsız varken kardeşime kalkıp mutfaktan su getirmiştim ilk zamanlar çok kötü oluyor ama geçiyor mutlaka. Allahtan karşılaşmamışız haaa
Karşılaşsam kalpten giderdim herhalde.
İnşallah geçer.

Yazın tayin isteyeceğiz o yüzden bi şey yapmıyor eşim 3 ay sık dişini diyor. :/

Allah korumuş geçmiş olsun =S
Sağolun..

Önce yatmadan tüm kontrollerinizi yapın, sonra dualarınızı okuyun ve tevekkül edin. Hepimizin yaptığı böyle şeyler oluyor, Rabbim koruyor.
Ben düşün, yurtdışında pansiyon gibi bir yerde kalırken, anahtarı kapının üzerinde unutmuşum. Sabah evden çıkıcam her tarafta anahtarı arıyorum, yok. Sonra kapıyı açtım, kocaman bir anahtar, kapının dışında öyle ben buradayım diyor.

Ya duamı ediyodum. Ama dua edince de girdi bak diyorum. Şeytan dedirtiyor biliyorum :/
İyi atlatmışsınız ben tek kalınca hep aklıma evde duyduğum o ayak sesleri geliyor.

Karşılaşsam kalpten giderdim herhalde.

Yazın tayin isteyeceğiz o yüzden bi şey yapmıyor eşim 3 ay sık dişini diyor. :/

Sağolun..
koçtaş vs gibi yerlerde bunlardan var. birini kapının açılan yerine diğerini kapının sabit kalan duvarla bir olan yerine koyuyorsunuz ve bunu kurdugunuzda bu ikisi birbirinden ayrıldıgı an alarm çalmaya başlıyor. bunu her kapınıza pencerenıze kurabilirsiniz. fiyatı da 2 3 lira bir şeydi.

Cok urkutucu yaa.yillar evvel annem en kucuk kardesimi eve birakip bakkala gitmis.kardesim o zamanlar iki yasinda ve oyun oynuyormus.
Gunduz vakti hirsiz gelmis eve bikac esya alip gitmis.
Kardesim anneme soylemis.
Annem hala dua eder allahim ya cocugumu alip gitseydi diye.
Cok dikkatli olmak lazim.
Duanizi edin ihmal etmeyin.insallah korur rabbim.

Bulunduğum yerde koçtaş yok ama bakayım internetten sipariş edeyim bulursam. Teşekkürler.

Lakin diyelim hırsız girdi bu da öttü. Ben napacam evde tek ? Yine yusuf yusuf

Bulunduğum yerde koçtaş yok ama bakayım internetten sipariş edeyim bulursam. Teşekkürler.

Lakin diyelim hırsız girdi bu da öttü. Ben napacam evde tek ? Yine yusuf yusuf

kaçacak hırsız yani içeri gelip size saldırma ihtimali düşük diye düşünüyorum:)
biz alarm taktırmadan bu yöntemi denemiştik ve hırsız kendini balkondan attı ardından alarma gectık korkudan:)

Herkesin ne çok anısı varmış hırsızlara :) bende bi keresinde hırsızın saklandığı koltukta tv izlemiştim bi saat filan ben kalkınca arkamdan çıkmış ayakkabisinin izlerinden anladim koltuğun arkasinda olduğunu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…