Bir insan kendini hırsızla eve kilitler mi :/

Evet kızlar geçen hafta bilmeden bunu yapmıştım annemlerde. :KK43:
Evde hırsız vardı ben kapıyı kilitleyip uyudum. Ben uyuyunca kilidi açıp çıkıp gitmiş.

Olay bitti geçti gitti ucuz atlattım dedim. Dedim lakin toparlayamadım kendimi.
En ufak bir tıkırtıda yüreğim ağzıma geliyor resmen ödüm kopuyor kendi evimde bile.
Başına gelmeden insan bilemiyormuş. :KK43:
Sürekli odaları kontrol ediyorum. Zaten evden çok ses çıkıyor yalıtımı kötü diyor eşim.
O işe gidince ben kapıyı kilitlemiyorum korkudan. Ya içerde biri varsa diyorum.
Tabi kilitlemeyince de korkuyorum ya dışarıdan biri girerse diye.
İyice manyağaa bağladım anlayacağınız. :KK53:
Ne vakit geçecek bu. :KK43:

Kız güldürdün beni:KK70: yanlış anlama ,
Hani kapıyı kitlesem bir dert kitlemesem bir dert... komik olmuş orası
İlk konunu hatırlıyorum. Şu an korkman çok normal
Ama biraz içini rahatlat.. Hırsız seni takip edecek değil ya
Yalnız yaşayan birsürü insan var onlar napsın. Ben de yıllarca yalnız yaşadım.
Allaha emanetiz canım, yapacak bir şey yok..

Ben çözümü alarmda buldum eşim demir yada alarm hangiside eahat eedersen dedi çok camim vardı demir 4 bin tl tuttu ve demiri kestiler geçen sene alt komsumun o yüzden alarm taktırdım.he yinede o piskolojıyı atamadım 1 hafta oldu ama daha rahatım en azıdan girmeye çalişsa alarm öter kaöar diyorum

koçtaş vs gibi yerlerde bunlardan var. birini kapının açılan yerine diğerini kapının sabit kalan duvarla bir olan yerine koyuyorsunuz ve bunu kurdugunuzda bu ikisi birbirinden ayrıldıgı an alarm çalmaya başlıyor. bunu her kapınıza pencerenıze kurabilirsiniz. fiyatı da 2 3 lira bir şeydi.

kapialarmi-500x500.jpg
Bu alarmı biliyorum.. acayip bir ses çıkarıyor. Kulakları çınlatıyor. annemlerde var:KK76:

Herkesin ne çok anısı varmış hırsızlara :) bende bi keresinde hırsızın saklandığı koltukta tv izlemiştim bi saat filan ben kalkınca arkamdan çıkmış ayakkabisinin izlerinden anladim koltuğun arkasinda olduğunu da
Yaa deme daha çok korkuyorum. :KK43:

Ben çözümü alarmda buldum eşim demir yada alarm hangiside eahat eedersen dedi çok camim vardı demir 4 bin tl tuttu ve demiri kestiler geçen sene alt komsumun o yüzden alarm taktırdım.he yinede o piskolojıyı atamadım 1 hafta oldu ama daha rahatım en azıdan girmeye çalişsa alarm öter kaöar diyorum
Ya kaçmazsa. Ya eve savunmasız çaresiz bir bayan olduğunu biliyorsa. uff. :KK43:

Cok urkutucu yaa.yillar evvel annem en kucuk kardesimi eve birakip bakkala gitmis.kardesim o zamanlar iki yasinda ve oyun oynuyormus.
Gunduz vakti hirsiz gelmis eve bikac esya alip gitmis.
Kardesim anneme soylemis.
Annem hala dua eder allahim ya cocugumu alip gitseydi diye.
Cok dikkatli olmak lazim.
Duanizi edin ihmal etmeyin.insallah korur rabbim.
ayy bu daha kötü. :/

kaçacak hırsız :KK55:yani içeri gelip size saldırma ihtimali düşük diye düşünüyorum:)
biz alarm taktırmadan bu yöntemi denemiştik ve hırsız kendini balkondan attı ardından alarma gectık korkudan:)
Bi tarafları kırılmıştır inşallah. :/

Yaa deme daha çok korkuyorum. :KK43:

Ya kaçmazsa. Ya eve savunmasız çaresiz bir bayan olduğunu biliyorsa. uff. :KK43:

ayy bu daha kötü. :/

Bi tarafları kırılmıştır inşallah. :/
Alarm sistemi direk polisi ve yakınlarını arıyor alarm çaldiğinda ve o sese kapıya bacıya cıkmıycak bir allahın kulu yoktur ben evin içindekine sticker yapıstırıcam yoksa sağir olabilirim.

en korktugum seylerden birini yazmissiniz.
bos eve gelirken apartman zilimi calarim, misafir geliyor diye kacar mi bilmem : ))
Ayy cok hosmus bu guldum valla kusura bakmayin :))
ben geldim hadi git artik der gibi
Ya duamı ediyodum. Ama dua edince de girdi bak diyorum. Şeytan dedirtiyor biliyorum :/
İyi atlatmışsınız ben tek kalınca hep aklıma evde duyduğum o ayak sesleri geliyor.
oyle dusunme o dua seni korumus. Bir yuzuk icin kol parmak kesenler varken duanin gucuyle adamla gozgoze bile gelmedim diye dusun.
Ay kusura bakma yangina korukle gitmis gibi oldum da oyle degil. Ayetel kursi yi iannarak okursan inan basina hicbirsey gelmez. Ben yillarca yalniz yasadim. Yeri geldi ailemden 800 km uzakta 2 yil gecirdim filan. Bana korkmuykr musun diye cok sorarlardi. Dusundum bi gun lan dedim bu kadar insan ko4kmuyor musun diye soruyor acaba korkmali miyim diye. Sonra farkettim ki ayetel kursi okudigum icin minicik bir korkum yok. Ve ayetel kursinin koruyuculugu kesindir arkadasim rahat ol.

Bulunduğum yerde koçtaş yok ama bakayım internetten sipariş edeyim bulursam. Teşekkürler.

Lakin diyelim hırsız girdi bu da öttü. Ben napacam evde tek ? Yine yusuf yusuf :KK43:
bu otunce yeri gogu inletiyor zaten rahat ol. Velevki girme gafletinde bulundu. Inan bunun sesini duyunca kacacak delik arar. Ama dikkat edin. Bazen kendiniz acarken filan da otebiliyor. Ciya cikak inletiyor ortaligi

koçtaş vs gibi yerlerde bunlardan var. birini kapının açılan yerine diğerini kapının sabit kalan duvarla bir olan yerine koyuyorsunuz ve bunu kurdugunuzda bu ikisi birbirinden ayrıldıgı an alarm çalmaya başlıyor. bunu her kapınıza pencerenıze kurabilirsiniz. fiyatı da 2 3 lira bir şeydi.

kapialarmi-500x500.jpg
Evet bunlar bide sevepsiz yere ötüyor bundan takıcagına cama pencereye hiçbirşey takmayın 3 tl kık bişey ya yersız çalar yada çalmaz:-)

Bulunduğum yerde koçtaş yok ama bakayım internetten sipariş edeyim bulursam. Teşekkürler.

Lakin diyelim hırsız girdi bu da öttü. Ben napacam evde tek ? Yine yusuf yusuf :KK43:
bu alamı çikarıp atar çift taraflı bantla yapıstırıyorsun bence gittiğin yerde alarm sistemi kurdur evine 1500 tl ye tüm camlara kapılar kuruyorlar.

Bu alarmı biliyorum.. acayip bir ses çıkarıyor. Kulakları çınlatıyor. annemlerde var:KK76:

aynen ama hırsız geldıgınde bu öterken babam hiç uyanmamıştı ya kuş sanmış sesi:)))))
Evet bunlar bide sevepsiz yere ötüyor bundan takıcagına cama pencereye hiçbirşey takmayın 3 tl kık bişey ya yersız çalar yada çalmaz:-)

yok vallahi yersiz yere bir kaç kez çaldıgı dogrudur ama hırsızı da kovaladı görevini yapıyor azıcık fazladan da çalsa:)))

Yaza taşınacağım ev son kat. sadece kapıya taksam yeter dimi ?
evet yeterli bence başka evin çatısından fln girme ihtimali yoksa yeterli ve çok daha uyguna olur.

aynen ama hırsız geldıgınde bu öterken babam hiç uyanmamıştı ya kuş sanmış sesi:)))))

yok vallahi yersiz yere bir kaç kez çaldıgı dogrudur ama hırsızı da kovaladı görevini yapıyor azıcık fazladan da çalsa:)))
valla o gereksiz yere siz evde yalnızken gece çalsa?benim eski oturdugum sitede yangin merdiveni evin içinden di bende oraya taktım alarmi eşim gececiyken ötmesin mi ruhumu teslim edicektim.kalktım işiklaınaçmadan baktim ve kimse yoktu.sonra gündüzde birkaç kez öttü çıkardım attim

evet yeterli bence başka evin çatısından fln girme ihtimali yoksa yeterli ve çok daha uyguna olur.

valla o gereksiz yere siz evde yalnızken gece çalsa?benim eski oturdugum sitede yangin merdiveni evin içinden di bende oraya taktım alarmi eşim gececiyken ötmesin mi ruhumu teslim edicektim.kalktım işiklaınaçmadan baktim ve kimse yoktu.sonra gündüzde birkaç kez öttü çıkardım attim

tabi insan korkuyor ama mesela alarm sistemine gectık şimdi açık olan balkonumuzda var kuş falan geçtiğinde rüzgarda savrulan bir şeyde yine ötüyor maalesef.. hatta alarm çaldıgında ya ne düştü balkona diye çıkıyoruz hırsız aklımıza gelmiyor bile bir gün karsılasırsak fena:)))

Evet kızlar geçen hafta bilmeden bunu yapmıştım annemlerde. :KK43:
Evde hırsız vardı ben kapıyı kilitleyip uyudum. Ben uyuyunca kilidi açıp çıkıp gitmiş.

Olay bitti geçti gitti ucuz atlattım dedim. Dedim lakin toparlayamadım kendimi.
En ufak bir tıkırtıda yüreğim ağzıma geliyor resmen ödüm kopuyor kendi evimde bile.
Başına gelmeden insan bilemiyormuş. :KK43:
Sürekli odaları kontrol ediyorum. Zaten evden çok ses çıkıyor yalıtımı kötü diyor eşim.
O işe gidince ben kapıyı kilitlemiyorum korkudan. Ya içerde biri varsa diyorum.
Tabi kilitlemeyince de korkuyorum ya dışarıdan biri girerse diye.
İyice manyağaa bağladım anlayacağınız. :KK53:
Ne vakit geçecek bu. :KK43:

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Ayyhhhh fenalıklar geldi düşününce...başıma böyle bir şey gelse akıl hastanesine düşerdim her halde. O kilidin kırık olduğunu gördüğüm an...kalbime inerdi. Çok normal manyağa da bağlar insan delirir de...alarm kamera falan taktırsanız kapıyı değiştirseniz...Ay kapıyı kilitlemeye de korkar insan kilitlesen bir türlü kilitlemesen başka türlü...
benim eşim evde olmadığı zamanlar ışıkları açık kapı önüne ayakkabı koyuyorum her tarafı kilitleyip uyuyorum. Çünkü öğrencilik yıllarımda bizim de eve hırsız gidri telefon para ne varsa toplayıp gitmiş ruhumuz duymadı bile ama çok kötü bir psikoloji uykuya dalmaya korkar olmuştum...ondan beridir evde yalnızken tedirgin olurum...

en korktugum seylerden birini yazmissiniz.
bos eve gelirken apartman zilimi calarim, misafir geliyor diye kacar mi bilmem : ))
Bir keresinde kayınvalidemin evine fare girmişti. Ev ilaçlandı falan tabi bu arada girilmemesi lazım ama bana bir şey lazım oldu ve girmek zorunda kaldım. Ama öncesinde zili çalıp kapıya vurdum fare saklansın diye :KK53::KK53: Okuyunca yalnız olmadığımı anladım :KK19:

tabi insan korkuyor ama mesela alarm sistemine gectık şimdi açık olan balkonumuzda var kuş falan geçtiğinde rüzgarda savrulan bir şeyde yine ötüyor maalesef.. hatta alarm çaldıgında ya ne düştü balkona diye çıkıyoruz hırsız aklımıza gelmiyor bile bir gün karsılasırsak fena:)))
Benim alarm sistemim öyle değil canim.o beni görsüğündede öter benimkiler camlarda ve kapıda açilmaya çalişildiği zaman ötüyor.o gözden birtane holde var tüm oda kapışarını görüyor evde olmadiğim zaman kuruyorum.bide o gözler kalite kalite bizimki hareketle vücüt ısısını aynı anda algiladiği zaman ötüyor sadeve

X