Bir insan kendini hırsızla eve kilitler mi :/

nasıl anladınız evde hırsız olduğunu saklandığını falan? belki sonra girmiştir ya da ne biliyimsiz kalktığınızda evde bile değilmiştir?
Şöyle ki;
Sabah erken saatte ayak sesleri duydum evde. Kalktım bi kaç odaya baktım kimse yok. Kapıyı kilitledim iç taraftan yukardan. gidip bi saat kadar kestirdim. Evden çıkarken kilidin açık olduğunu gördüm. O zaman anladım o ayak sesleri bana öyle gelmemiş meğer :KK43: ben tekrar uyumaya gidinca hırsız kilidi açıp çıkmış evden.

Ben yalnız yaşıyorum, kameralar var evin etrafında falan ama alarm yok. Gece en ufak tıkırtıda kalkıp tüm evi dolaşıyorum, yoksa asla uyuyamam içim rahatlamadan.. Allah korusun ya biriyle karşılaşsam ne yaparım bilmiyorum.

Şöyle ki;
Sabah erken saatte ayak sesleri duydum evde. Kalktım bi kaç odaya baktım kimse yok. Kapıyı kilitledim iç taraftan yukardan. gidip bi saat kadar kestirdim. Evden çıkarken kilidin açık olduğunu gördüm. O zaman anladım o ayak sesleri bana öyle gelmemiş meğer :KK43: ben tekrar uyumaya gidinca hırsız kilidi açıp çıkmış evden.

adamlardaki gözü karalığa bak hayret yani. insan kendi evine o kadar rahat giremiyor :)
neler çalmış önemli bişey gitmemiştir inşallah. polise haber verdiniz mi?

X