Bir İnsan Kaynanası Yüzünden İntiharı Düşünür Mü?

Lady94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2018
118
76
29
O kadar yoruldum ki, sadece yazacak burayı buldum. Kaynanam her zaman eşimle aramdaki sorunların başında geliyor.(öbür türlü bir sorunumuz yok şükür de) ama her zaman eşime birşeyler anlatıp bizim aramızı bozmaya çalışıyor. Çok yoruldum artık, anlatabileceğim kimsem de yok içimi dökmek için sadece burası vardı. Bir insan nasıl bu kadar kötü kalpli olabilir anlayamıyorum. Eşimi çok seviyorum ama her seferinde eşimle aram onun yüzünden bozuluyor. Eşim annesiyle her yalnız kaldığında bizim evde huzursuzluk oluyor. Hayatıma, giydiğime hatta evime gelen misafire bile karışıyor. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım ve ne yapacağımı da hiç bilmiyorum..

Senin dert ettiğin kadar inan o takmiyor bile
Sen sakin eşine şikayet etme
Onun yaninda annecim annecim diye el pençe ol
Esin gidince de umursamaz lafı sok
Esinle yalniz kalınca hayatım anneni kıracak birşey mi yaptım biraz bana soğuk gibi fln deki
Kaynananın dolduruşuna gelmesin seni korusun
Misafire gelince ora senin evin o konuda net tavrını koy ve düşünüp dertlenmek bunlar gelip geçici şeyler sen bu tavsiyeler e uy

Senin dert ettiğin kadar inan o takmiyor bile
Sen sakin eşine şikayet etme
Onun yaninda annecim annecim diye el pençe ol
Esin gidince de umursamaz lafı sok
Esinle yalniz kalınca hayatım anneni kıracak birşey mi yaptım biraz bana soğuk gibi fln deki
Kaynananın dolduruşuna gelmesin seni korusun
Misafire gelince ora senin evin o konuda net tavrını koy ve düşünüp dertlenmek bunlar gelip geçici şeyler sen bu tavsiyeler e uy
Maalesef eşim de annesinin dolduruşuna çok geliyor yani kesinlikle bugüne kadar bir kez arkamda durmadı

Zaten durmuyor diye bu taktiği dene en azından o anlamadan bile seni savunmuş olacak
Çünkü sen onun gözünde annesini çok sevip yarananayan es konumuna geliceksin

O kadar yoruldum ki, sadece yazacak burayı buldum. Kaynanam her zaman eşimle aramdaki sorunların başında geliyor.(öbür türlü bir sorunumuz yok şükür de) ama her zaman eşime birşeyler anlatıp bizim aramızı bozmaya çalışıyor. Çok yoruldum artık, anlatabileceğim kimsem de yok içimi dökmek için sadece burası vardı. Bir insan nasıl bu kadar kötü kalpli olabilir anlayamıyorum. Eşimi çok seviyorum ama her seferinde eşimle aram onun yüzünden bozuluyor. Eşim annesiyle her yalnız kaldığında bizim evde huzursuzluk oluyor. Hayatıma, giydiğime hatta evime gelen misafire bile karışıyor. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım ve ne yapacağımı da hiç bilmiyorum..
Otur dua et sen onu rabbine şikayet et Allah ıslah etsin o kadını

Ne intiharı dusunucem yaa. Ayrıca tüm yasadiklarinjz o dengeyi sağlayamayan eşiniz yüzünden

Tek istediğim sadece biraz eş desteğiydi az önce de söyledim herşeye karışıyor çok adaletli biriysen beni anlarsın dedim ama yüzüme bile bakmıyor annesi için
Boyle dersen ters teper
Sen bunu açık açık değil çaktırmadan yapicaksin
Çünkü anneci erkekler bundan anlamaz
Anneleri onların kırmızı çizgisi dır
Daha olgunlasamadigindan böle davranır
Ya bu deveyi gutcen yada kendini bitircen

Sakınnn.. o ne demek intihar falan.
Ya pardon da bu sütten hala kesilmemiş adamlar bi zahmet evlenmesin ya. Otursun anasının eteğinde, hiçbir kadına da zulmetmesin hayatı. Ana herzaman ana, hep baştacı. Ama böyle ota b•ka karışan, bir aileyi olumsuz etkileyen kadınlara da bence çat çat söylemek gerekiyor. Kadının kadına ettiğini kimse etmiyor ya..

X