yesso ben bu hadi bye bye meselesine katilmiyorum niye biliyormusun onca emek verirdi kendim ailem olsun onun ailesi olsun cok ugrasildi. Ne emeklerle ev düzüldü ve dügün kina felan, eger tek amaci bi kac gün icinde hadi bye bye demekseydi bu kadar masraf yapilmazdi diye düsünüyorum. Ve o aile öyle bi aileydiki aileleye laf gelsin istemezlerdi. Onun yaptigi tabiki cok kötü bi sey bu bi gercek. Bilmiyorum belki bam baska bi sebeb vardir altda yatan.
Tazminat felan acamiyorum burda alman vatandasi oldugm icin almanlar öyle sey bilmiyorlar malesef![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Yani seninde yazdigin gibi öbür dünyaya kaldi....
Ama ben bu dünyada cekerler diye düsünüyorum cünki arkamdan ve ailem icin cok dedikodu ettiler, yaptiklarini hep yalanladilar ve banada iftira ettiler...
Tazminat felan acamiyorum burda alman vatandasi oldugm icin almanlar öyle sey bilmiyorlar malesef
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Yani seninde yazdigin gibi öbür dünyaya kaldi....
Ama ben bu dünyada cekerler diye düsünüyorum cünki arkamdan ve ailem icin cok dedikodu ettiler, yaptiklarini hep yalanladilar ve banada iftira ettiler...