• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ilişkide kendini yalnız hissetmek nasıldır bilir misiniz?

Senasizm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2024
14
6
1
27
Bir ilişkin var seviyorsun o kişi de seviyor. Fakat eksikler var görüyorsun biliyorsun yalnız hissediyorsun. Bunun çözümü nedir.. Ya da bunu hissetmenin nedeni nedir?

geçirdik bugün. duruma göre bakacağım sanırım artık. eğer olmuyorsa da zorlamaya gerek yok gibi..

Bir ilişkin var seviyorsun o kişi de seviyor. Fakat eksikler var görüyorsun biliyorsun yalnız hissediyorsun. Bunun çözümü nedir.. Ya da bunu hissetmenin nedeni nedir?
Çözümü ayrılmak, şerefimle huzurlu yalnızlığı seçerdim, elin bebesini düzeltmekle uğraşamam...

Bazen erkek sevse bile kadın gibi duygusal yaklaşmiyor.Kadin romantik bir ilişki isterken erkek yapısal olarak daha uzak durabiliyor böyle şeylere.Eger bu açıdan sıkıntı yaşıyorsanız erkek sevse de mutlu bir ilişki yürütmek zor yine.Karşılıklı konuşup ortak bir karara varacaksınız, olmuyorsa olmuyor.

bugün konuştuk. bilmiyorum kafam karışık biraz. yalnız hissediyorum kendimi zaten pek arkadaşım da yok.
Bazen erkek sevse bile kadın gibi duygusal yaklaşmiyor.Kadin romantik bir ilişki isterken erkek yapısal olarak daha uzak durabiliyor böyle şeylere.Eger bu açıdan sıkıntı yaşıyorsanız erkek sevse de mutlu bir ilişki yürütmek zor yine.Karşılıklı konuşup ortak bir karara varacaksınız, olmuyorsa olmuyor.

Çözümü ayrılmak, şerefimle huzurlu yalnızlığı seçerdim, elin bebesini düzeltmekle uğraşamam...
işin içerisindeyken bırakıp gidemiyor insan öyle bir anda. evet fikren daha yakınım kalıp uğraşmaktansa gitmeye. fakat verilen emekler, harcanılan zamanlar ve yapılan tonlarca şey olunca insan biraz tökezliyor.

Back