Bir ilişki evliliğe nasıl götürülür?

duzelicezins

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
203
61
13
29
Bir laf var yola inananlarla çıkılır ikna edilmislerle değil diye ama şöyle de bir nokta var nasıl davranmalıyız ne yapmaliyiz ki karşımızdaki için vazgeçilmez olalım ve bizi çok sevsin bir an önce evlenmek istesin
not: evet evlenmeyi çok istiyorum ama düzgün anlasabilecegim birisiyle

Önce birini bulmakla başlayabilirsiniz. :)
Gerisi nasiptir.

Bugüne kadar olumsuz sonuçlanan ilişkilerinizi düşünün. O iliskilerinizde neler yapıp nasıl davrandiysaniz tam tersi şekilde davranın ve kesinlikle cok fedakar olmayın kendinizden vermeyin

Öyle bir formül yok bence ya olacağı varsa oluyor zaten ilişkinizde her şey oturup gelecek planları yapılıyorsa gerisi gelir çok kafaya takmayın ilişkiniz olunca tadını çıkarın bence

En son nişanda düğünde kalmıştık ikna olmadı mı

Çok istekli davranmayın akışına bırakın karşınızdaki insana evlenmeyi istediğinizi belirtin ama yakasına yapışmayan ısrarcı olmayın ve her önünüze cikana koca gözüyle bakmayın devir çok kötü

Bu soruyu sormuş olanın vazgeçilmez olma potansiyeli baştan yoktur o yüzden çok şaapmadan siz evlilik isteğinizi açık açık konuşun bence

yani bence olacağı varsa olur. birbirini çok sevmek önemli bence. saygı, hoşgörü, merhamet, şehvet hepsi olmalı. bir erkek seviyorsa zaten kendisi ister evlenmeyi.

Bence bunun için bişey yapmanıza gerek yok ilişkiniz sağlıklı olunca ve şartlar uygun olunca zaten iki tarafın da düşüncesi aynı oluyor

Ben bu işlerin hesapla,kitapla olacağını sanmıyorum. Yapabilen varsa da helal olsun hiç kafam basmaz öyle şeylere. Böyle şeyler kendiliğinden,akışına bırakılarak olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…