- 17 Mart 2024
- 83
- -67
- 29
- Konu Sahibi zorhayaller
Merhaba ben başka bir konu için yazmıştım ama olay dönüp dolaşım eşimin ailesine gelince evlilik hikayemi anlatmak istedim. ilk olarak isteme-nişan aynı gün yaptık eşim sıkışık olduğunu söyledi diye nişan yüzükleri en ucuzunu seçtim hatta kendine yüzük alamayınca onun yüzüğünü ben aldım , daha önce kendim için aldığım elbiseleri ve eşyaları eşime verdim onlarda bohçalayıp geri getirdi. nişan çikolatasını bile ben aldım eşime verdim.kendi almış gibi getirdiler Nikah yine bizim orda oldu. Farklı illerde olduğumuz için eşimin ailesi tek salon tutarım dedi babam kendi salonumuzu tuttu ve kınayı kendi aramızda yaptık eşim ailesi destek vermedi hatta aramadı siz yapın diyip çekildiler. Eşim ailesi ne yaptı derseniz bütün törenlere gelip gittiler ve bulunduklarında ilde bir salon tuttular ama eşim misafir edemiyeceklerini söyledikleri için cuma günü gittik cumartesi düğün oldu pazar döndük kendi imkanları otelde kaldık Düğünlerde makyajımı kendim yaptım dış çekim yapmadık gereksiz pahalı diye ve sonuç: ailesi tutukları düğün salonun parası ödemediği için düğün videosu teslim alamadık sonrasında biz ödedik. Düğün zamanı milletten oğlum düğün olcak borç alıp ödemeyip dolandırmışlar, eşime kredi çektirmişler altınlarını alıcaz diye sonra altınları almıyorlar eşimde vazgeçeceğimden korkup bunu bana söylemiyor ikinci bir kredi çekip ve borç alıyor ailesi almış gibi gösterdi sonra maaşına tedbir konmaya yakın öğrendim altınları sattık borçları ödedik. bütün eşyaları en uygun seçtik salonum mutfak masası var , yatak odası sadece yataktan ibaretti öyle bir uygunluk Bu arada babası düğün sonrası yine para istedi eşim vermeyince küstü evlendik evleneli görmedim kvle ayrı yaşıyorlarmış meğer bunu sonradan öğrendim kv ise aşırı dağınık pis yemek yapmayı bilmiyormuş birde dolandırıcı kaynım var.
!!!!!!!!!!!!!
Güncelleme: Eşimle bir sorunum yok borçlarımız bitti istediğimiz her şey aldık bir evladımız oldu Ailesiyle zamanla mesafe koyduk ve mutluyuz o zamanlar bu yaşadıklarımı kimse anlatmamıştım ve burda anlatıp paylaşmak istedim. Eğer bunu okuyan aynı eşin ailesi sorunları taşıyanlara tavsiyem önyargılara negatif insanlara teslim olma mükemmel başlamayan hikaye mutlu sonla bitebilir sınavlar insanlar içindir BİZ BAŞARDIK yeterki arada gerçek sevgi olsun
!!!!!!!!!!!!!
Güncelleme: Eşimle bir sorunum yok borçlarımız bitti istediğimiz her şey aldık bir evladımız oldu Ailesiyle zamanla mesafe koyduk ve mutluyuz o zamanlar bu yaşadıklarımı kimse anlatmamıştım ve burda anlatıp paylaşmak istedim. Eğer bunu okuyan aynı eşin ailesi sorunları taşıyanlara tavsiyem önyargılara negatif insanlara teslim olma mükemmel başlamayan hikaye mutlu sonla bitebilir sınavlar insanlar içindir BİZ BAŞARDIK yeterki arada gerçek sevgi olsun
Son düzenleme: