- 3 Eylül 2015
- 168
- 112
- 18
- Konu Sahibi semelmelse
-
öncelikle hepinize cevap verdiğiniz için cok tesekkür ederin inannın kimseye anlatamadım.Seninle camdan göz Göze geliyosa başka bi kızlada geliyordur sana çok güzelsin diyorsa başka bi kıza da yapıyordur bence Sak'ın kendini kaptırma doğru bi insan OLDUĞUNU düşünmüyorum doğru olsa bunu yapamaz zaten ama yine de sen bilirsin yaşayıp denemek istiyorum içimde kalmasın diyosan da ona da SAYGI duyarım ama tekrar tekrar doğru bulmuyorum .
Aptal olma efendi düzgün biri Asla bunu yapmaz utanır ya hadi aşık oldu diyelim sana sana hala kaş göz yapacağına ciddiyetle gelir alır seni Sak'ın aklından Çıkarma bunu .öncelikle hepinize cevap verdiğiniz için cok tesekkür ederin inannın kimseye anlatamadım.
aynı şeyleri ben de düşündüm benden önce kimbilir kaç kişiye dedi belki şu anda da diyodur diye.bu cevrede cok efendi düzgün biri olarak biliniyor , böyle diyerek mantıgımı susturmaya calısıyorum belki de :/
allah korusun ilk zamanlarda benim de aklıma gelmedi değil belki kaçısımın sebebi bu da olabilirAklima nedense OZGECAN geldi. Uzak dur bence canim. Neler neler var
Bunlar hep yalnizliktan.. Sonradan pisman olacaginiz isler yapmayin..
Ya olabilir. Servis şoförü ile üniversite öğrencisi birbirine aşık olamaz diye bir şey yok. Ancak dikkat etmen gereken husus, karşındaki insanı tam manasıyla analiz etmek.
Anladığım kadarıyla vücut diliyle, bakışlarınla falan adama pozitif ışığı yakmışsın, cesaret bulmuş gelmiş. Sanırım kendisi bildiğin dümdüz bir adam çünkü "yanlış anlama ama çok güzelsin" nasıl bir iltifat şekli öyle? Direk facebook'tan kızlara mesaj atan tipler geldi aklıma. Bana şansını denemiş gibi geliyor.
Etkilenmiş olabilirsin tabi ama kimin ne olduğu belli olmaz. Ağırdan al. Çok yüz verme yani. Cidden senden hoşlanıyorsa çabalayacaktır diye düşünüyorum.
elbette bilemem bu konuda haklısın.uygunluk konusu nasıl değerlendirilir ki ? üniversite okuması olarak bakacaksak gecen sene okuldan benimle ilgilenen cocuklar hakkında ona hissettiğimin onda birini hissetmemiştim.bence kendine daha uygun birilerini bulsan iyi olur. madem ayrılacağını biliyorsun hiç kendini üzmeye değmez. güzel olan her kadına camdan bakıp bakmadığını bilemezsin.
yaa işte şu yazdıgınıza istemsizce gülümsüyorum hayal ediyorum ya tüm mantık devredışıBu sene gülerken gözlerinin etrafındaki kırışıklıktan öpmelisin
Ölümlü dünya içinde kalmasın
Bende hiç kimseyi gözünün kenarındaki kırışıklıktan öpmedim gerçi
Yani ne bileyim 4 yıllık ta evliyim eşimin gözünün kenarı kırışık mı değil bana mı cazip gelmedi bilmem, öpmedim daha ordanyaa işte şu yazdıgınıza istemsizce gülümsüyorum hayal ediyorum ya tüm mantık devredışı
Yani ne bileyim 4 yıllık ta evliyim eşimin gözünün kenarı kırışık mı değil bana mı cazip gelmedi bilmem, öpmedim daha ordankırışıksa bu adam senden bayağı büyük mü bi de
Aboooovv tanıdı, sevgili oldu, evlilik hayalleri kuramadan ayrılma kararı aldı. Dur yahu, ne kadar acelecisin. Hemen kafanda bir senaryo yazıp oynamışsın. Bu adam kaç yaşında? Okulların açılmasına bir şey kalmadı belli köprünün altından çok sular aktı. Çok tatlı yazmışsın, heyecanını ben bile hissettim ama birazcık kontrol ve sakinlik lazım :)
Boş ver evladım aşkı meşki sen okuluna odaklan gencsin daha ne kismetler çıkacak önüne nasipte varsa o gelir bulur seni
Boş işler... okulunu oku, servis şoförüne aşık olduğunu düşünecek kadar bosluktaysan unideki kulüplere kurslara katıl. Bir Dil öğren hiç yoktan. Emin ol şoför aşkından daha çok faydası olur ilerde. İlla sevgili yapacaksan kirisiklarindan opmeyecegin eski Türk filmlerindeki gibi aynadan bakismayacagin sana denk birini bul. Hatta biraz Türk filmini de azalt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?