• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir ihtimal vardır belki

semelmelse

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
168
112
18
Merhabalar,tanımadığım insanlara derdimi açıp yardım isteyeceğim.bunu anlatacağım ne bir yakınım ne bir arkadaşım var şu an.
ufak bi şehirde üniversiteye başladım gecen yıl,yurt ile okul arasındaki okul servisleri var.servisin bi şoforü var ilk aylarda bi kaç kere göz göze geliyorduk , yoldan gecen herhangi bir insanla göz göze gelmek gibiydi. sonradan ne oldu bilmiyorum bakışlarımızda bi değişme oldu bazen aynadan göz göze gelirdik hani böyle türk filmlerinde olur ya :) bi kaç ay da böyle devam etti.bi gün servisten en son ben iniyordum tam merdivenlerde 'yanlış anlama ama çok güzelsin'dedi ama böyle kekeleyerek.utandım teşekkür ederim diyerek gittim.ondan sonra servise binerken karşılaştık nasılsın diye sordu gülerek,gözlerinin kenarı kırışıyo gülerken tam gözünün kenarından öpmek istedim o an onu,yine utandım iyiyim diyip hızlıca servise bindim. ondan sonra hiç denk gelmedik,ben tatile memlekete döndüm ama aklım hep onda . ilk defa böyle hissediyorum saatlerce gözlerine bakmak yüzüne dokunmak öpmek istiyorum .daha önce hiç sevgilim olmadı belki bu yüzden utangacım belki ufak bi yerde onu beni herkesin tanıdıgı bi yerde sevgili olmak korkutucu geliyo,çünkü daha küçüğüm evlenmek için senelerimin oldugunu düşünüyorum illaki ayrılacagız.
kendimi ondan uzak tutmaya çalıştıkça daha cok cekiliyorum cok farklı bi kimya var sanki,ne yapmalıyım bu sene ? kaçmalı mıyım denemeli miyim?

Seninle camdan göz Göze geliyosa başka bi kızlada geliyordur sana çok güzelsin diyorsa başka bi kıza da yapıyordur bence Sak'ın kendini kaptırma doğru bi insan OLDUĞUNU düşünmüyorum doğru olsa bunu yapamaz zaten ama yine de sen bilirsin yaşayıp denemek istiyorum içimde kalmasın diyosan da ona da SAYGI duyarım ama tekrar tekrar doğru bulmuyorum .

Seninle camdan göz Göze geliyosa başka bi kızlada geliyordur sana çok güzelsin diyorsa başka bi kıza da yapıyordur bence Sak'ın kendini kaptırma doğru bi insan OLDUĞUNU düşünmüyorum doğru olsa bunu yapamaz zaten ama yine de sen bilirsin yaşayıp denemek istiyorum içimde kalmasın diyosan da ona da SAYGI duyarım ama tekrar tekrar doğru bulmuyorum .
öncelikle hepinize cevap verdiğiniz için cok tesekkür ederin inannın kimseye anlatamadım.
aynı şeyleri ben de düşündüm benden önce kimbilir kaç kişiye dedi belki şu anda da diyodur diye.bu cevrede cok efendi düzgün biri olarak biliniyor , böyle diyerek mantıgımı susturmaya calısıyorum belki de :/

öncelikle hepinize cevap verdiğiniz için cok tesekkür ederin inannın kimseye anlatamadım.
aynı şeyleri ben de düşündüm benden önce kimbilir kaç kişiye dedi belki şu anda da diyodur diye.bu cevrede cok efendi düzgün biri olarak biliniyor , böyle diyerek mantıgımı susturmaya calısıyorum belki de :/
Aptal olma efendi düzgün biri Asla bunu yapmaz utanır ya hadi aşık oldu diyelim sana sana hala kaş göz yapacağına ciddiyetle gelir alır seni Sak'ın aklından Çıkarma bunu .

Ya olabilir. Servis şoförü ile üniversite öğrencisi birbirine aşık olamaz diye bir şey yok. Ancak dikkat etmen gereken husus, karşındaki insanı tam manasıyla analiz etmek.
Anladığım kadarıyla vücut diliyle, bakışlarınla falan adama pozitif ışığı yakmışsın, cesaret bulmuş gelmiş. Sanırım kendisi bildiğin dümdüz bir adam çünkü "yanlış anlama ama çok güzelsin" nasıl bir iltifat şekli öyle? Direk facebook'tan kızlara mesaj atan tipler geldi aklıma. Bana şansını denemiş gibi geliyor.
Etkilenmiş olabilirsin tabi ama kimin ne olduğu belli olmaz. Ağırdan al. Çok yüz verme yani. Cidden senden hoşlanıyorsa çabalayacaktır diye düşünüyorum.

Ya olabilir. Servis şoförü ile üniversite öğrencisi birbirine aşık olamaz diye bir şey yok. Ancak dikkat etmen gereken husus, karşındaki insanı tam manasıyla analiz etmek.
Anladığım kadarıyla vücut diliyle, bakışlarınla falan adama pozitif ışığı yakmışsın, cesaret bulmuş gelmiş. Sanırım kendisi bildiğin dümdüz bir adam çünkü "yanlış anlama ama çok güzelsin" nasıl bir iltifat şekli öyle? Direk facebook'tan kızlara mesaj atan tipler geldi aklıma. Bana şansını denemiş gibi geliyor.
Etkilenmiş olabilirsin tabi ama kimin ne olduğu belli olmaz. Ağırdan al. Çok yüz verme yani. Cidden senden hoşlanıyorsa çabalayacaktır diye düşünüyorum.

en büyük sıkıntım da etkilendiğim birini tanımamak , baya sinirleniyorum kendime tanımadıgım biri hakkında niye böyle yapıyorum diye , yaşını tam bilmiyorum yirmilerinde oldugunu biliyorum adını biliyorum bu kadar ! uzak durmaya calısıyorum onun oldugu servis saatini değil bi saat sonrakini bekliyorum . ama bazen cekiliyorum işte :/ evet olumlu bi davranış göstermesem bunu söyleyemezdi diye düşünüyorum ben de

En doğru kararı kendin verirsin tabii ama biraz kendini geri çek seni çok isterse çabalar, kendini ispatlar.

bence kendine daha uygun birilerini bulsan iyi olur. madem ayrılacağını biliyorsun hiç kendini üzmeye değmez. güzel olan her kadına camdan bakıp bakmadığını bilemezsin.

Bu sene gülerken gözlerinin etrafındaki kırışıklıktan öpmelisin
Ölümlü dünya içinde kalmasın
Bende hiç kimseyi gözünün kenarındaki kırışıklıktan öpmedim gerçi

bence kendine daha uygun birilerini bulsan iyi olur. madem ayrılacağını biliyorsun hiç kendini üzmeye değmez. güzel olan her kadına camdan bakıp bakmadığını bilemezsin.
elbette bilemem bu konuda haklısın.uygunluk konusu nasıl değerlendirilir ki ? üniversite okuması olarak bakacaksak gecen sene okuldan benimle ilgilenen cocuklar hakkında ona hissettiğimin onda birini hissetmemiştim.

yaa işte şu yazdıgınıza istemsizce gülümsüyorum hayal ediyorum ya tüm mantık devredışı :KK43:
Yani ne bileyim 4 yıllık ta evliyim eşimin gözünün kenarı kırışık mı değil bana mı cazip gelmedi bilmem, öpmedim daha ordan :KK53: kırışıksa bu adam senden bayağı büyük mü bi de

Aboooovv tanıdı, sevgili oldu, evlilik hayalleri kuramadan ayrılma kararı aldı. Dur yahu, ne kadar acelecisin. Hemen kafanda bir senaryo yazıp oynamışsın. Bu adam kaç yaşında? Okulların açılmasına bir şey kalmadı belli köprünün altından çok sular aktı. Çok tatlı yazmışsın, heyecanını ben bile hissettim ama birazcık kontrol ve sakinlik lazım :)

Yani ne bileyim 4 yıllık ta evliyim eşimin gözünün kenarı kırışık mı değil bana mı cazip gelmedi bilmem, öpmedim daha ordan :KK53: kırışıksa bu adam senden bayağı büyük mü bi de

Aboooovv tanıdı, sevgili oldu, evlilik hayalleri kuramadan ayrılma kararı aldı. Dur yahu, ne kadar acelecisin. Hemen kafanda bir senaryo yazıp oynamışsın. Bu adam kaç yaşında? Okulların açılmasına bir şey kalmadı belli köprünün altından çok sular aktı. Çok tatlı yazmışsın, heyecanını ben bile hissettim ama birazcık kontrol ve sakinlik lazım :)

yirmili yaşlarında oldugunu biliyorum sadece , gecenlerde bi konuşmada daha otuza var dediğini duydum ben 25-26 olarak tahmin ediyorum ben de 19 un içindeyim . ya yok kafada senaryo kurma gibi değil de şu an için üni yi bitirmeme bile dört yıl var sonrasında ikinci bi bölüm daha düşünüyorum yani kafamda en az bi 9 yıl evlilik yok,onun için de ciddi bi ilişki yürütmem onun için dedim , tabi hayat bu belli olmaz :) aynen önümüzdeki hafta dönüyorum okula ,bakalım nasıl hissedeceğim.zaman az kaldıkça heyecanlandım biraz ama mantıklı düşünmeye çalışıyorum

Boş ver evladım aşkı meşki sen okuluna odaklan gencsin daha ne kismetler çıkacak önüne nasipte varsa o gelir bulur seni

Boş işler... okulunu oku, servis şoförüne aşık olduğunu düşünecek kadar bosluktaysan unideki kulüplere kurslara katıl. Bir Dil öğren hiç yoktan. Emin ol şoför aşkından daha çok faydası olur ilerde. İlla sevgili yapacaksan kirisiklarindan opmeyecegin eski Türk filmlerindeki gibi aynadan bakismayacagin sana denk birini bul. Hatta biraz Türk filmini de azalt.

Boş ver evladım aşkı meşki sen okuluna odaklan gencsin daha ne kismetler çıkacak önüne nasipte varsa o gelir bulur seni

Boş işler... okulunu oku, servis şoförüne aşık olduğunu düşünecek kadar bosluktaysan unideki kulüplere kurslara katıl. Bir Dil öğren hiç yoktan. Emin ol şoför aşkından daha çok faydası olur ilerde. İlla sevgili yapacaksan kirisiklarindan opmeyecegin eski Türk filmlerindeki gibi aynadan bakismayacagin sana denk birini bul. Hatta biraz Türk filmini de azalt.

okul ve derslerle dolu dolu geciyo aslında günlerim hani öyle olmasa ben de diyeceğim boşluktandır diye , uzun zamandır türk filmi de izlemedim bi de :)
ama mantıklı olan ve yapmam gereken uzak durmak bunu başkalarından duymak da iyi geldi,arkadaslarım veya aileme de acamadım bugune kadar cünkü cok üstüme düşüp sürekli sorgularlardı.teşekkür ederim cevaplarınız için.önümüzdeki hafta dönüyorum üni ye büyük ihtimalle karşılacagız.umarım o zaman da mantıklı davranabilirm.

Back