- 17 Kasım 2019
- 107
- 49
- 48
- 28
- Konu Sahibi Mademoiselle8
Konu üzerinden çok zaman geçtiği için ve bir daha karşılaşmamak için silinmiştir...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu söylediğinizi ben de çok düşündüm ama inanın beni ona bağlayan şu anki ıssız adam tavırları değil, onunla geçirdiğim bir yıl ve o bir yılda yanımda olan düzgün adam, o adamla paylaştıklarım.. zaten beni üzen de o ya, o adamla bunun hiç benzemiyor olmasıŞu ıssız adam Tripleri beni benden alıyor. Şuan sana cazip gelen duygusal haller derin konuşmalar ve tutkulu sevişmeler bi zaman sonra senin üff bu ne ya deyip sıkılmana sebep olacak yani demem o ki bir Kadın hayatını dewam ettireceği adamın böyle pasif gel gitli olmasından asla hoşlanmaz çünkü bi zaman sonra ona saygı duymamaya başlar. Saymadığın adamı da sewemezsin doğal olarak. Bırak o Yeşilçam artisti olmaya çalışan çakma jönü cebimde ol ama ayak bağı olma tavrına müsade etme yolla gitsin. Hayat doğru zamanda doğru insanla ödüllendiriyor insanı İnan
Hatalarıma da yer verdim aslında yazımda, şöyle ki;Yaptığım hataları fark ettim demişsiniz, neydi onlar merak ettim.
Bu noktadan sonra sizin birşeyler için çabalamanız bundan sonra olacak güzel şeyler için hep sizin çabalamanıza sebep olabilir, bu da zamanla yorar ve yine gidebilir karşınızdaki gibi hissettim.
Evet doğru ama insan bunları sevdiğine yapar hatada olsa affedilmeyecek şeyler hiç değil. Belki ilişki için biraz cesaret etmek zor olabilir ama sevgi varsa bir şekilde adım atılır. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahHatalarıma da yer verdim aslında yazımda, şöyle ki;
Tecrübesizken verdiğim hararetli tepkiler, kaybetme korkusuyla hareket etmem, paranoyalarım, gereksiz kıskançlıklarım vs.. yani bir dönem çoğu insanın cahillikle düştüğü hatalar.. ama bunların hata olduğu ancak olgunlaşınca görüyor insan..
İnşallah hepimizin, çok teşekkürler..Evet doğru ama insan bunları sevdiğine yapar hatada olsa affedilmeyecek şeyler hiç değil. Belki ilişki için biraz cesaret etmek zor olabilir ama sevgi varsa bir şekilde adım atılır. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
O kadar haklısınız ki.. söylediklerinizin her harfine katılıyorum. Sanırım benim kabullenmekte zorlandığım; tanıdığımı sandığım bir adamın gerçek kimyasını kabullenemiyor olmam.. onun hep duruşlu, seçici ve makul bir adam olduğunu düşündüm, gördüm. Ama ayrıldıktan sonra karşımda gördüğüm vurdum duymaz, yüzeysel, basit görüşlü adamı bir türlü hazmedemiyorum galiba..Yeniden denemekten bile kaçınıyor üzmekten çekiniyormuş yalan.
Size romansı, efsanevi gelen o aşk onun için ayakbağı.
Sizinle o anı yaşıyor ve hayatına kaldığı yerden devam ediyor siz neden onun gibi yapmıyorsunuz?
Biraz araştırsanız emin olun altından çok şey çıkar başka kız arkadaşlar,günü birlik ilişkiler falan.
Uğraşmak istemiyor kısacası.
Ne güzel bir aşk büyütmüşsünüz içinizde. Ondan kurtulup kendinize bir şans tanıyın, ve bunu lütfen hakeden biriyle yaşayın..
Yani benim eskiden tanıdığım o adama karşı çok büyük bir sevgi var kalbimde, onu bu adama veremiyor olmak beni bu hale getiren.. ama o sevginin artık ona ait olmadığını ve bu yeni adamın aslında aynı adam olduğunu kabullenmek gerek..Yeniden denemekten bile kaçınıyor üzmekten çekiniyormuş yalan.
Size romansı, efsanevi gelen o aşk onun için ayakbağı.
Sizinle o anı yaşıyor ve hayatına kaldığı yerden devam ediyor siz neden onun gibi yapmıyorsunuz?
Biraz araştırsanız emin olun altından çok şey çıkar başka kız arkadaşlar,günü birlik ilişkiler falan.
Uğraşmak istemiyor kısacası.
Ne güzel bir aşk büyütmüşsünüz içinizde. Ondan kurtulup kendinize bir şans tanıyın, ve bunu lütfen hakeden biriyle yaşayın..
İnsanları nasıl görmek istiyorsak öyle görüyoruz aslında.O kadar haklısınız ki.. söylediklerinizin her harfine katılıyorum. Sanırım benim kabullenmekte zorlandığım; tanıdığımı sandığım bir adamın gerçek kimyasını kabullenemiyor olmam.. onun hep duruşlu, seçici ve makul bir adam olduğunu düşündüm, gördüm. Ama ayrıldıktan sonra karşımda gördüğüm vurdum duymaz, yüzeysel, basit görüşlü adamı bir türlü hazmedemiyorum galiba..
İnanın ruhunuzu yaralar kendisi de,hissettikleriniz de.Yani benim eskiden tanıdığım o adama karşı çok büyük bir sevgi var kalbimde, onu bu adama veremiyor olmak beni bu hale getiren.. ama o sevginin artık ona ait olmadığını ve bu yeni adamın aslında aynı adam olduğunu kabullenmek gerek..
Aynen dediğiniz gibi.. su serptiniz içime, tüm dilekleriniz gönlünüzce olsun inşallah.. böyle adamlar gidip hal etmeyen kadınlar için benim şu an olduğum gibi oluyorlar.. ne acı ama hayat işte..İnanın ruhunuzu yaralar kendisi de,hissettikleriniz de.
Yorar,hırpalar,derin yaralar.
Kendinize değer verin,daha çok uzun bir yol var önünüzde.
Mutluluk ve huzurlu yürümek varken değer mi ?