Bir haftalik evliyim ve çok mutsuzum...

Kadınları cinsel obje olarak gören erkeklerden nefret ediyorum. Canım sende sıkma kendini. Hayır kendini mi kanıtlamaya çalışıyor nedir bu ? Bu konuyu açabileceğin ablan falan var mı belki onunla paylaşssan o daha ççok rahtlatır seni .. Üzme kendini. Bu arada bende de aynı problem var birlikte yaşıyoruz bu yüzden hiç üzerinde durmadık bende ara sıra kafama takıyorum ama nişanlım belki de en anlayışlı insan. Bizde bunu kariyerimize odaklanarak atlatıyoruz.

Sende bir sorun yok canım..
Affedersin,eşin h....n gibi saldırırsa tabii korkar ve kendini kasarsın.

Aynen katılıyorum ve çok sinir oldum konu sahibinin eşine. İnternet çağındayız bilmiyorsa da okusun ilk gece eşe nasıl davranılır diye...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ilk gün biz de aynısını yaşadık..
hala üzülürüm hatırladıkça..
benim herif de sırtını dönüp yatmıştı..
şuan hala kendine kızar, çok kabaydım unut o dönemleri diye..
herşeyi p......o da gördükleri gibi sanıyolar...
sonra şükür ki kayganlaştırıcıyı keşfettik..
sevgili odunum da önceden beni hazırlamayı öğrendi sağolsun...
şimdi at koşturuyoz..
hatta ben atlıyorum onun üstüne, ondan daha istekliyim..
hiç üzülme canım, hepsi geçcek bunların, çok duygusal bakma meseleye ve eşin de eminim ne denli kaba olduğunu anlayacak..
şuan biraz gurur yapmış (yani sen sani tatmin edemediğini düşünüp onun hırsıyla) sana çatıyo anlaşılan..

Kayganlaştırıcı fln kullanma öyle seyler, yeni evlisin bir de enfeksiyon kapma durduk yerde.

Eşinin ön sevişmeyi ve sevkati öğrenmesi lazım. Bir aylık evlilikte hard sex yapılmaz.

Ah bu erkekler kesin deneyimli o diğer kadınlar gibi sevişmeni beklemiştir nence erkekte bakir olmalı suç tamamen erkekte . Ama
düzelecek sabırlı ol

Yine kızacağım ben yaa

Öküze bak sanki ahıra giriyor dangoz herif.

Peki sen ?

Niye sana bu muameleyi etmesini kendine hak görüyorsun ilk gece madem olmadı niye aglaya aglaya yataga getiriyorsun ?

Çok mu muhim o gece olması ?

Böyle davranan bir adamla insanın bırak ilişkiye girmek sevişesi bile gelmez..

Eşin ciddi anlamda odun sana söyleyeyim böyle bir meselede maskesini düşürmüş sana karşı...

Sana sabırlar diliyorum

canım ilk gün biz de aynısını yaşadık..
hala üzülürüm hatırladıkça..
benim herif de sırtını dönüp yatmıştı..
şuan hala kendine kızar, çok kabaydım unut o dönemleri diye..
herşeyi p......o da gördükleri gibi sanıyolar...
sonra şükür ki kayganlaştırıcıyı keşfettik..
sevgili odunum da önceden beni hazırlamayı öğrendi sağolsun...
şimdi at koşturuyoz..
hatta ben atlıyorum onun üstüne, ondan daha istekliyim..
hiç üzülme canım, hepsi geçcek bunların, çok duygusal bakma meseleye ve eşin de eminim ne denli kaba olduğunu anlayacak..
şuan biraz gurur yapmış (yani sen sani tatmin edemediğini düşünüp onun hırsıyla) sana çatıyo anlaşılan..

Aslında dediğim gibi hiç böyle hırçın davranışları yoktur uzun dönemdir birlikteyiz çok da iyi anlasiyorduk sadece bu konu da ters düştük ben daha şefkatli davranması bekliyorum o da benim ona karşı daha istekli daha şehvetli olmami istiyor ama bunun için daha çok erken sanırım henüz tam olarak alışamadım ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay evet kızlar yaa ilk gece eşim kaç kez gitti sayamadım boş boşuna ilişki olmadan. ilişki yarım yamalak olduğunda benim kafam gardrobun arasına sıkışmış durumdaydı

Ama azda olsa girdi diye sevindirik olduk benim adamla

Bu adamda anlayışın A sı yok acıdım konu sahibine Aallah yardım etsin

eğer mutsuzsan sakın çocuk yapmaya kalkma diye yazmaya gelmiştim...tecrübeyle sabit olarak ...

sonra içeriğini okuyunca hele hele birebir anlattığınız kadar biri ise sakın çocuk yapmaya kalkma, benden söylemesi kardeş...

Sana konuyu okuyunca verebileceğim tek tavsiye korunman olacak. . Evet bacım korun!! hem doğum kontrol hapıyla hemde prezarvatifle..

Canim uzulme kasma kendini. Eşin seni on sevismeyle hazirlayamiyosa sen kendini hazirla psikolojik olarak buna ayarla kendini konrolu eline al. Ben ilk gece hic agri aci cekmedim kasmadim kendimi. Pozisyon cok onmli. Sen ustte olan kisi ol ve kasma kendini em onmli olan kasmamak. Afedersin wcde cisini yaparken nasil kaslarini serbest birakiosun aynen oyle serbest birak kaslarini ve kendin kontrol et acele etme stress yapma suan en gzl gunleriniz boyle mafetmeyin esine diyecek soz bulamioruk ztn o yapamiosa sen yap kicini donup yatmakta ne demekmis ya ne kdr ayip evlilik sirf cinsellikmi. Yazdiklarimi uygularaan gercekten hic agri cekmessin dedigin gbi ilk gecem bu yaptiklarim sayesinde yillardir yapiomusum gbi gecti cok sukr.

bu ne acele yaaa çüş diyorum afedersiniz ama
eşin seni bu kadr üzdüğü için bence çook üzülüp pişman olmalı
sen değil canım...

O iş olmadı diye arkasını dönen adam sizi umursamadan aglamanızı bile hiçe sayarak uyuyabiliyorsa yerrrrrim ben öyle evliliği ya..

Sittin sene sevişmem ne halt yerse yesin..Az gururlu olun ya...Nedir bu yataga kadar getirip suç sanki sizdeymiş gibi salya sümük aglamalar..Dik olun az..Niye ilk geceden böyle pasif düşürüyorsunuz kendinizi kızlar ?

sevişmeyi bilmemek suç mu ? Bakire kız aramıyorlar mı sevişmeyi bilsen bu sefer nereden biliyor diyecek..Bilmesen ve ilişki olmasa adamlar kıçlarını dönüyor size yani muhattap olacak bir yüz ararken o yatakta siz koca bir G... görüyorsunuz...Alın kalemi elinize kaş göz çizin suratıyla olamadıgınız muhattaplıgı g..yle olun !

Lafı insan olanın suratına anlatırsın madem insan gibi haraket etmiyor sizi dinlemiyor siz de onun kıçına konusun...

İçim şişti yeminle,gözüm döndü

zaten pazartesi sendromlardayım

Son düzenleme:

Al benden de o kadar.
Hem 28. yaş sendromu hem üstüne pazartesi sendromu şiştim

Canım senin ağlamana gerek yok çünkü sorun sende değil. Üzgünüm ama bir öküzle evlenmişsin. Terbiyesiz adam. Bence bir süre uzak dur. Bu ne ya?

Kendisini sirk terbiyecisi sanıyor galiba. Sorun eşinde üzülme.

eşinin davranış şeklıne degınmeyıp,çözüm olarak önerım olcak..

sen gevseyemıyorsun,cunku acıyacağını düşünüyorsun..kastığın ıcın gırısı kolaylaştıracak zevk sıvısı oluşmuyor..

ön sevısme sart aslında ama suan kafanda bu acı veren bısey olduğundan yıne kuruluk olcaktır..

kayganlaştırıcı jel veya onu bulamayanların vazelın yahut bebeyag kullandığını duydum..

sen gevsene kadar vede yenı yenı olduğundan acısı gecene kadar bu yontemlerı dene derım..

ne kadar kaygan olursa o kadar anlamazsın acısını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…