• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Hafta Öncesinde Olan Düğünümden Resimler

canım çok güzel olmuşsun maaşallah allah mesut etsin sizi en kısa zamanda hayırlısıyla bebişinizide kucağınıza alırsınız inşaallah

normalde gelinlik ve saç çok zor beğenirim.
ama senin saçında gelinliğinde çok gzl olmuş.
mutluluklar dilerim bir ömür boyu

hihoyyytya kızlar saolun yha yorumlarınıs ayrı ayrı degerlı benım ıçınnn ben çok begendım ogun keşke daha çok gyebılseydımm o gelınlıgımı gerçekten begendm saçımıda...makyajımda takılmıştım Çok az yaptırdım çunku fakat :emir_bebek:yorumlarınızı gorunce o konudada şuphem kalmadı gerçekten....

hihoyyytya kızlar saolun yha yorumlarınıs ayrı ayrı degerlı benım ıçınnn ben çok begendım ogun keşke daha çok gyebılseydımm o gelınlıgımı gerçekten begendm saçımıda...makyajımda takılmıştım Çok az yaptırdım çunku fakat :emir_bebek:yorumlarınızı gorunce o konudada şuphem kalmadı gerçekten....

ya 10 numara olmuşsun ikidebir fotolarına bakıyorum maşallah ayrıca şarkıcı seni laraya benzettim..kimse gelinligi çıkarmak istemez hakılsınn..hihoyyyt:teytey:

185 ytl tanıdıktı canım bu nedenle uygun oldu içinde makyaj ve manikür-pedikürde vardı..Yanım da üç kız arkadaşımı goturdum onlardan makyaj+saç 40ar ytl aldı kız kardeşiminkinide ücretsiz yaptı.

gayet uygun ve normal fiyat valla gittigin kuaförden şaşmıcaksın..
ben güvendgim bildgim kuaförüme gitcem..ne kadar üstün bir mekan bulsan kendimi bilmedigim ellere emanet etmem şahsen iyi yapmışsın sende tatlım bu arada yaş 22 mi bende 22 yim
sorması ayıp gelinligin .... TL ?

Cok guzel bir gelinsin masallah

Gelinligini tum olarak koyarmisin siteye.. tam nasil diye merak ettim, cok super gercekten...
Mutluluklar dilerim

cok güzel olmuşsunuz mutluluklar dilerim.inş gelinliğiniz gibi ışıl ışıl bir evliliğiniz olur...

canım tebrik ederim
çok güzel olmuşsun :nazar: herşeyine bayıldım opuyorumnanaktan

Back