Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar xdestinanın arkadaşıyım,burada uyelıgım yok fakat buradan düğün resımlerımı paylaşıyorum yorumlarınızı beklıyorum.. (en yakın surede kendımde buraya uye olacagım goruşmek uzere :)
gelinliğin çok güzel benim zevkime hitap edenlerden..bayıldım..
sana da çok yakışmış,vücudun çok güzel..
saçların da çok hoş olmuş ama tamamen açık bırakıp iri dalga yaptırsaydın da süper olurdu..
makyajın da gayet hoş,abartısız ama şık..
mutluluklar dilerim canım...
darısı bana :asigim:
Tebrik ederim, maşallah çok hoş olmuşsun, sen de Kadıköyde evlendin desene :)
Gelinliğin iddialı ama çok hoş taşımıssın, üzerinde bol bol taş olduğu için fazla takı takmaman akıllıca olmuş. Bir ömür boyu mutlu olmanı dilerim
çok teşekkür ederm kızlar:) :) :):):):ecrin_bebek: umarım en yakın zaman da bebegımızınde resmını koycamız gunler gelır:):):) herkese ayrı ayrı teşekkürler.(Kadıkoy beledıye başkanı selami öztürk şahitliğinde kadıkoy evlendırme dairesinde kıyıldı nikahım :) )))BÜtün sevenlerın kavuşması dılegıyle..O telaşın bıtmesıni fazlasyla ısterken şımdı o dakikaları hatırlayınca güzel bi tebessüm beliriyor yüzümde..Herşeye deger sevdiğinin yanında olmak..Hadi bakalım sizlerden beklıyorus şımdı tüm bekarlar evlensın bır an once:)
canım cok guzelsin o tur taslı fln gelinlikleri begenmem ama cok iyi tasımıssın ayrıca sacına bayıldım bende 2 ay önce evlendim keske öyle yaptırsaydım diyesim geldi allah mutlu etsin
Çok beğendimmmm..Gelinlik zaten tam benim tarzım, süper görünüyorsun..Allah mesut etsin, istediğin zamanda da minik bir melekle yuvanızı şenlendirsin :Saruboceq: