• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir hafta iki kişilik tatil için 2028 lira verilir mi

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
42
Bu ultra herşey dahil fiyatı.Kızlar çok kararsızım.bir hafta için marmariste dört yıldızlı bir tatil için bu rakam verilir mi.çok para mu.benim maaşım 2800 bu maaşı bir haftada yemek mantıklı mı.öte yandan haftasonı avm ye gidince yemeği ıvır zıvır 200 lira gidiyor
Egeyi hiç görmedim.ruhen değişime ihtiyacım var.

çok iyi fiyatı görmediğin biyer ben olsam giderdim didinip çalışıyorum bir aylığımıda bir haftada yerim diye düşünürdüm birde otelin yorumlarını mutlaka okuyun şimdiden iyi tatilller

Bence gayet uygun, ben de şu an otel araştırıyorum. 3800'den aşağı bulamadım. Oteli beğensem denizi beğenmiyorum, denizi beğensem havuzu beğenmiyorum. İyi yani fiyatı içinize sindiyse.

Otel 4 yıldızlı herşey dahilin içinde neler var tam öğrenin derim.

Arkadaşım bütün yıl çalışıyorsun, orada biriktirdiğin anılar yanına kar kalacak olan. Yaşamadım diye pişman olma, işin gücün varmış, yine kazanırsın. Bu arada gerçekten çok uygunmuş fiyatı. Ben bu fiyata 3 gece kaldım bu yaz.

Bedava gerçekten. Erken rezervasyon gibisi yok ya eşimin tatil zamanı belli olmadığı için yaptiramiyorjz rezervasyon:kızgın: neyse size iyi tatiller :KK61:

Benim tatil anlayışım gittiğim yeri dere bucak gezmek. Sevmiyorum otelde tıkılıp yok açık büfeymiş yok havuzmuş neymiş bana göre değil. Bana sadece yatacak yer lazım gittiğim yerde zaten tüm gün dışarıdayım. Polisevi bile olur bana oda başı günlük 60 lira olan ailece kaldığımız Sömestrde ailece kıbrısa gittik 4 günlüğüne Gidiş geliş uçak bileti ve kiraladığımız araba yeme içme kalma hepsi dahil dahil bize 3000 civarına mal oldu 3 kişi. Ben otele para vermiyorum açıkçası. Yatmadan yatmaya odadayım çünkü.

Pahalı. Ben aynı parayı daha lüks bir otele vermiştim ona bile pişmanım. Değmez. Hele öyle ultra her şey dahil falan bir daha asla.

Bi ayligimda dolu dolu gecirecegim bi jaftama gitsin ben olsam hic dusunmez giderdim

Arkadaşım bütün yıl çalışıyorsun, orada biriktirdiğin anılar yanına kar kalacak olan. Yaşamadım diye pişman olma, işin gücün varmış, yine kazanırsın. Bu arada gerçekten çok uygunmuş fiyatı. Ben bu fiyata 3 gece kaldım bu yaz.
Nisan sonu mayıs başı için kızlar

Şimdi gördüm.O yüzden bukadar uygun.Marmarisde hava çok tutarsız o dönem.Denize girmek sıkıntı olur ama havuza girersiniz rahatça

Back
X