Bir günümü nasıl değerlendirebilirim?

Logistics

Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.147
1.051
Herkese merhaba. Haziran ayında üniversiteden mezun oldum. Şuan evdeyim, ALES ve YOKDIL'e hazırlanıyorum. Sadece ders çalışmakla zaman geçmiyor tabiki. Bir yandan da iş arıyorum. Şimdi evde olduğum için canim sıkılıyor haliyle. Siz evdeyken gününüzü nasıl degerlendiriyordunuz? Neler yapmamı tavsiye edersiniz?

Herkese merhaba. Haziran ayında üniversiteden mezun oldum. Şuan evdeyim, ALES ve YOKDIL'e hazırlanıyorum. Sadece ders çalışmakla zaman geçmiyor tabiki. Bir yandan da iş arıyorum. Şimdi evde olduğum için canim sıkılıyor haliyle. Siz evdeyken gününüzü nasıl degerlendiriyordunuz? Neler yapmamı tavsiye edersiniz?
Mümkünse ingilizce filim dizi izle çeviri yapmaya çalış. Yokdilde zaten Türkçe gibi konulu sorular oluyor belli başlı branşlarda alakalı bile sorular geliyor. O yüzden olabildiğince dile odaklan.

İngilizce konusunda araştıracağınız şeyleri ingilizce araştırmaya çalışın derim, mutlaka bilmediğiniz kelimeleri çevirin ve maruz kalmaya çalışın, bunun dışında evde yeni tarifler deneyebilirsiniz, yeni egzersiz tarzları keşfedebilirsiniz, hem kafanızı dağıtmanıza yardımcı olur hem de masa başı dersten yorulan vücudunuza iyi gelir, takı yapabilirsiniz -ki eğer bu alanda kendinizi geliştirmeye karar verirseniz satış da yaparsınız- örgü deneyebilirsiniz, kullanmadığınız şişeleriniz vs. varsa boyayabilirsiniz, eğer uzun zamandan beri araştırmak veya öğrenmek istediğiniz bir şey varsa ona yönelebilirsiniz (bu işe girmek istediğiniz alanla alakalı kendini geliştirmek de olabilir, eğer o alanda online kurslar vs. varsa katılabilirsiniz)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar

X