- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
Canım ben de yemekten sonra filan hiç sıkıntı yok sadece şu tatil işi beni gerdi daha gelmeden geleceği düşünüyorum yani
Tamamen psikolojik yani canım istese gam yemiycem kesin oralarda veya yolda canım isteyecek psikolojisi belki de istemeyecek bi bekle bakalım ne saçma ya ama ben böyleyim işte karakter napcaksın
Şimdi farklı bir taktiğe geçtim canım isterse içerim diyorum tutan mı var sanki istemezsem de içmem bu kadar basit
İnsan kendi kendine büyütüyor kafasında bu işi içersen iç içmezsen içme
Böyle düşününce istek te kalmadı zaten demekki kendimi sıkıyormuşum
Canım ben de yemekten sonra filan hiç sıkıntı yok sadece şu tatil işi beni gerdi daha gelmeden geleceği düşünüyorum yani
Tamamen psikolojik yani canım istese gam yemiycem kesin oralarda veya yolda canım isteyecek psikolojisi belki de istemeyecek bi bekle bakalım ne saçma ya ama ben böyleyim işte karakter napcaksın
Şimdi farklı bir taktiğe geçtim canım isterse içerim diyorum tutan mı var sanki istemezsem de içmem bu kadar basit
Nehircim, sen de bilirsin ya, ikilem devam ettikçe diğer yan ağır basıyor, pes ettirebilir seni...Zor bi durum, kitabı okudun sanırım,
çağrışımlar-bağlantılar bölümünü yeniden oku...Psikolojik biliyorsun.Aşarsın, başa dönme artık, ne olur içme...
Kararımızı sorgulamayalım, çok zorda kalmasak bu kararı vermezdik değil mi, iyice bıkmışız artık...
Artık sigara içmeyen 1.sınıf insanlarız, ne olursa olsun dönmek yok...
Afilli kız kokomel tekrar merhaba nasıl gidiyor durumlar okuduğum kadarıyla iyisiniz teşekkürler desteğiniz için
selam kızlar ben de aranıza katılabilir miyim
geçen sene 4aylık bi bırakma süresinden sonra dertlendim ve gene başladım
bi türlü bitmiyor bu işkence tamam bu son diyorum gidip paket alıyorum
mesela birazdan kalkıp gene içicem
aslında yeni bi yöntem buldum kendime iğrenebilmek için
birazcık suyun içine sigaraları atıyorum kültablası hesabı tabi bunlar bi şişenin içinde
arada koklayınca nasıl tiksiniliyor anlatamam sizler de deneyin bence
umarım böyle telkinlerle bırakabilirim çünkü sigarasız günlerimi ve güzelliğimi çook özledim
canım biz de allen carr izledik mesela onu izleyebilirsin:)
aslında ben onu hep yapıyordum odamda gece içince şişeye ya da arabada şişeye atıyordum iğrenç oluyordu bakamıyordum ama yine de içiyordum artık saçlarım mis gibi kokuyoor ohhh
saymıyorum bile günleri ne kadar olduu sanki hiç içmemişim gibiyim
evet ya insan o illetten kurtulduğu zaman günler daha çabuk ve rahat geçiyor
sadece o rahat uyandığım sabahların ve aynada gördüğüm ışıl ışıl cildin hatrına bile bırakabilirim
nasıl işse içtiğim zaman tırnaklarım da bile idare kalmıyor kırık kırık yine ve hiç uzamıyor
neyse ben şu videoya da bi bakayım umarım ben de bi gün gerçek ve huzurlu hayata dönerim
iyiyim canım ben tamamen kurtuldum diyorum zaten, sevgilime de bıraktırdım aslında hiçbir şey söylemedim benim yanımda içti 3 4 tane sonra eve dönerken paketi atmış çöpe ben içmezken içmenin saçmalığını farketmiş :)
senin tatilin nasıldı canım
selam kızlar ben de aranıza katılabilir miyim
geçen sene 4aylık bi bırakma süresinden sonra dertlendim ve gene başladım
bi türlü bitmiyor bu işkence tamam bu son diyorum gidip paket alıyorum
mesela birazdan kalkıp gene içicem
aslında yeni bi yöntem buldum kendime iğrenebilmek için
birazcık suyun içine sigaraları atıyorum kültablası hesabı tabi bunlar bi şişenin içinde
arada koklayınca nasıl tiksiniliyor anlatamam sizler de deneyin bence
umarım böyle telkinlerle bırakabilirim çünkü sigarasız günlerimi ve güzelliğimi çook özledim
dönersin tabi canım iste yeter
harikasın canım
Hadi tekrar dön aramıza ben de milyonlarca kez denedim bişey kaybetmezsin canım sen de yapabilirsin tekrar gün sayalım beraber bekliyorum
aramıza hoş geldin tekrar
biz tecrübeli bırakıcılarız galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?