Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Krizler psikolojik canım allen carr videosunu izle bence rahatlarsın o boşluk hissi bir süre devam ediyor galiba ben bir defasında 2 ay bırakmıştım geçmemişti ama etkilemiyor çok fazla 72 saat sonra nikotin vücuttan atılıyor sonra rahatlarsın untma tek sigara yok hepimiz bu tuzağa düştüğümüz için hala uğraşıyoruz
Benim de 50. saatim doldu çok iyiyim yemeklerden sonra çok sıkıntı çekiyorum haftasonu arkadaşıma kalmaya gidicem orada da tutarsam kendimi tamamde bu iş:)
Arkadaş ortamı ya da eş dost beraber otururken çok zor o yakıyor ya da eşin yakıyor çok sıkıntı:/
Allen carr izlemiştim ben de geçen yıl bıraktım o gün video bittiğindeson sigaram bitmişti:) ama tek tük derken baktım içiyorum!
Allahım ne olur uzak durmama yardım et kızlar destekleyelim birbirimizi bi de ben çok zayıfım bırakmam şart...
ah canım yaaa,aynı durumdayız,benimde 3.günüm...ileride bunları okuyup vay beee demek için yazıyorum bunları...hoş hangi topiğe ne yazdığımıda bilmiyorum ama sigarayla savaşan her yere yazıyorum
zayıfım deme sakın,onun eline koz verme,GÜÇLÜSÜN !!! sigarayı bırakan diğerlerinin ne üstünlüğü var bizden...para mı,mevki mi,cinsiyet mi,zeka mı (bak bu olabilir ),güzellik mi....hiç biri değil...inan 3 gündür bunu düşünüyorum,onlar yaptıysa ben de yapabilirm...sadece zor bi süreç ama geçicek...en tuhafıda sigara hayatımda yokken nesıl yaşıyordum,inan hatırlamıyorum...bütün anılarım onunla...
yine burda başaran bi arkadaş demiş ki "krizler ne zaman biter? sigarayla yaptığınız herşeyi, en az birkez onsuz da yapabildiğinizde" çok mantıklı,en çokta bunun yardımı var bana...beyne o sinyali göndermek,bunu sigara içerken yapıyordun ama bak sigara yokken de yaptın,demek ki oluyor,ha gayret
sorma canım ya,bende bugün ablama gittim,yengemle ikisi maşşallah fosur fosur ağlasam mı gülsem mi bilemedim...en zor günümü yaşıyorum...tüm gün acaba bi tane içsem mi diye delirdim...ne nalet bişey bu yaaa...eğer hayatımın bundan sonrası hep böyle acıyla geçicekse,bırakmıycam ben yaaa...sanki gidip alsam herşey bitecek...çok zor bugün çoookkkkk
Bir daha asla içmek yok kölelikten kurtuluyoruz hayat sigarasız daha güzel
kızlaarr pek zor geçiyor günler aynen bana da gidip alsam bi paket geçecek her şey düzelecek gibi geliyor ama sinir sistemim ve artık vücudumda olmayan nikotin benim aklımı çelemeyecekk!
apranxx dayan canım şöyle bi 10 15 gün atlatsak devamı kesin gelecek ve bitecek