• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir günlük de ben açayım bakalım...belki uğurlu gelir....

Nehir

Ne alemdesin.Görünmedin. Devam mı?
Benim 3.gün, boşluk duygusu hala var...
İyi gidiyor benim, geri dönmem artık.

Slm canım ben de iyiyim devam devam artık geri dönmek yok yeter ya iç iç nereye kadar seni de okudum süpersin takipteyim canım

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar hu huuu :3:
bende varım...sigarayı bırakalı 48 saat oldu...ilk kez bırakıyorum..20 yıldır günde neredeyse 1 paket...sabahları daha zor çünkü 20 yıldır gözümü açtığım gibi yakardım...az önce bi kriz geldi,deli gibi sigara aradım evde,iyikide bulamadım...bulsaydım benim için mücadele bitmişti :43: merak ediyorum bu krizler kaç gün sürecek,sevgilimden ayrılmışım hissi ne zaman geçecek :14:

Krizler psikolojik canım allen carr videosunu izle bence rahatlarsın o boşluk hissi bir süre devam ediyor galiba ben bir defasında 2 ay bırakmıştım geçmemişti ama etkilemiyor çok fazla 72 saat sonra nikotin vücuttan atılıyor sonra rahatlarsın untma tek sigara yok hepimiz bu tuzağa düştüğümüz için hala uğraşıyoruz

videoyu izledim..dünyadaki en mantıklı şeyleri söylemiş adam,ama izleyeli 1-2 ay olmuştu en iyisi bugün bidaha izleyeyim...3.günümün sabahında daha kolay kalktım yataktan,stressiz...eşimde herkese ilan etti yaaa...şahitlendirmek iyi olur diyo :37:

Krizler psikolojik canım allen carr videosunu izle bence rahatlarsın o boşluk hissi bir süre devam ediyor galiba ben bir defasında 2 ay bırakmıştım geçmemişti ama etkilemiyor çok fazla 72 saat sonra nikotin vücuttan atılıyor sonra rahatlarsın untma tek sigara yok hepimiz bu tuzağa düştüğümüz için hala uğraşıyoruz

Benim de 50. saatim doldu çok iyiyim yemeklerden sonra çok sıkıntı çekiyorum haftasonu arkadaşıma kalmaya gidicem orada da tutarsam kendimi tamamde bu iş:)

Arkadaş ortamı ya da eş dost beraber otururken çok zor o yakıyor ya da eşin yakıyor çok sıkıntı:/

Allen carr izlemiştim ben de geçen yıl bıraktım o gün video bittiğindeson sigaram bitmişti:) ama tek tük derken baktım içiyorum!

Allahım ne olur uzak durmama yardım et kızlar destekleyelim birbirimizi bi de ben çok zayıfım bırakmam şart...:14:

Benim de 50. saatim doldu çok iyiyim yemeklerden sonra çok sıkıntı çekiyorum haftasonu arkadaşıma kalmaya gidicem orada da tutarsam kendimi tamamde bu iş:)

Arkadaş ortamı ya da eş dost beraber otururken çok zor o yakıyor ya da eşin yakıyor çok sıkıntı:/

Allen carr izlemiştim ben de geçen yıl bıraktım o gün video bittiğindeson sigaram bitmişti:) ama tek tük derken baktım içiyorum!

Allahım ne olur uzak durmama yardım et kızlar destekleyelim birbirimizi bi de ben çok zayıfım bırakmam şart...:14:

ah canım yaaa,aynı durumdayız,benimde 3.günüm...ileride bunları okuyup vay beee demek için yazıyorum bunları...hoş hangi topiğe ne yazdığımıda bilmiyorum ama sigarayla savaşan her yere yazıyorum :31:

zayıfım deme sakın,onun eline koz verme,GÜÇLÜSÜN !!! sigarayı bırakan diğerlerinin ne üstünlüğü var bizden...para mı,mevki mi,cinsiyet mi,zeka mı (bak bu olabilir :9:),güzellik mi....hiç biri değil...inan 3 gündür bunu düşünüyorum,onlar yaptıysa ben de yapabilirm...sadece zor bi süreç ama geçicek...en tuhafıda sigara hayatımda yokken nesıl yaşıyordum,inan hatırlamıyorum...bütün anılarım onunla...

yine burda başaran bi arkadaş demiş ki "krizler ne zaman biter? sigarayla yaptığınız herşeyi, en az birkez onsuz da yapabildiğinizde" çok mantıklı,en çokta bunun yardımı var bana...beyne o sinyali göndermek,bunu sigara içerken yapıyordun ama bak sigara yokken de yaptın,demek ki oluyor,ha gayret :32:

ah canım yaaa,aynı durumdayız,benimde 3.günüm...ileride bunları okuyup vay beee demek için yazıyorum bunları...hoş hangi topiğe ne yazdığımıda bilmiyorum ama sigarayla savaşan her yere yazıyorum :31:

zayıfım deme sakın,onun eline koz verme,GÜÇLÜSÜN !!! sigarayı bırakan diğerlerinin ne üstünlüğü var bizden...para mı,mevki mi,cinsiyet mi,zeka mı (bak bu olabilir :9:),güzellik mi....hiç biri değil...inan 3 gündür bunu düşünüyorum,onlar yaptıysa ben de yapabilirm...sadece zor bi süreç ama geçicek...en tuhafıda sigara hayatımda yokken nesıl yaşıyordum,inan hatırlamıyorum...bütün anılarım onunla...

yine burda başaran bi arkadaş demiş ki "krizler ne zaman biter? sigarayla yaptığınız herşeyi, en az birkez onsuz da yapabildiğinizde" çok mantıklı,en çokta bunun yardımı var bana...beyne o sinyali göndermek,bunu sigara içerken yapıyordun ama bak sigara yokken de yaptın,demek ki oluyor,ha gayret :32:

Hakikaten öyle en mutlu en mutsuz her anımız onunlageüti keyifte sigara keyifsizken yine sigara sinirde sigara şimdi öyle vakitleri öksüz geçircez:)
Kilo alır mıyım acep sizlerde var mı bir iştah açıklığı

iştah mııııı? o da ne? bu saat oldu daha ağzıma lokma koymadım...sigara içmeyince yemeninde anlamı kalmadı sanki :50: iş yerinede yürüyerek geldim,kilo korkusuyla...yine bi arkadaş yazmış,eskisi gibi yesende kilo alıyormuşsun,çünkü vücut su tutuyormuş,ama o çabucak verdi...
amaçsızım bugün,sanırım olumsuz birgün geçiriyorum,sakın benim olumsuzluğumdan etkilenme...sigara içerkende arada böyle takıldığım günler oluyordu...tam gaz devam :10: haftasonu sakın içme,bi kez başarırsn gerisi çok kolay olucak,ama eğer yenik düşüp içersen hooppp başa dönersin..ve bu sefer kendine olan inancında azalır...

denize girmek gibi düşün,bi kerede atlayacaksın iskeleden pat diye...yoksa zor biliyorsun :23: vee sudan çıkıp tekrar girdiğinde yine aynı sıkıntıyı yaşıyorsun,ama inat edip suda kalırsan 2-3 dk da geçiyor hepsi...bizim içinde 2-3 gün işte,bilemedin 1 hafta

Son düzenleme:
Ben de bugün zorlaanmya başladım eşim geldi evde içen olunca zor e tatil dışarı çıkıyoruz filan dayanıyorum napayım

sorma canım ya,bende bugün ablama gittim,yengemle ikisi maşşallah fosur fosur :ssz: ağlasam mı gülsem mi bilemedim...en zor günümü yaşıyorum...t:ssz:üm gün acaba bi tane içsem mi diye delirdim...ne nalet bişey bu yaaa...eğer hayatımın bundan sonrası hep böyle acıyla geçicekse,bırakmıycam ben yaaa...sanki gidip alsam herşey bitecek...çok zor bugün çoookkkkk :43:

sorma canım ya,bende bugün ablama gittim,yengemle ikisi maşşallah fosur fosur :ssz: ağlasam mı gülsem mi bilemedim...en zor günümü yaşıyorum...t:ssz:üm gün acaba bi tane içsem mi diye delirdim...ne nalet bişey bu yaaa...eğer hayatımın bundan sonrası hep böyle acıyla geçicekse,bırakmıycam ben yaaa...sanki gidip alsam herşey bitecek...çok zor bugün çoookkkkk :43:

Bir daha asla içmek yok kölelikten kurtuluyoruz hayat sigarasız daha güzel

kızlaarr pek zor geçiyor günler aynen bana da gidip alsam bi paket geçecek her şey düzelecek gibi geliyor ama sinir sistemim ve artık vücudumda olmayan nikotin benim aklımı çelemeyecekk!

apranxx dayan canım şöyle bi 10 15 gün atlatsak devamı kesin gelecek ve bitecek

kızlaarr pek zor geçiyor günler aynen bana da gidip alsam bi paket geçecek her şey düzelecek gibi geliyor ama sinir sistemim ve artık vücudumda olmayan nikotin benim aklımı çelemeyecekk!

apranxx dayan canım şöyle bi 10 15 gün atlatsak devamı kesin gelecek ve bitecek

cevap vermen nasıl iyi geldi anlatamam...dokunsalar ağlayacağım...neredeyse pişman oldum bıraktığıma...şu gece bi geçse artık...Allahım ne olur bu ay hamile kalayım artık ne oluuuurrr :43:

dayanıcam afilli kız merak etme :47: ama sen de dayan hafta sonu heeee :20: pazartesi sorucam bak,içme sakın :34:

Sanırım hep aynı durumdayız şimdi alıp içsem pişmanlık duyucam tadından da nefret edicem hooop başa dön tekrar bırak o kadar çok yaşadım ki bunu benim de bu ara hayatımda extra günler var gelen giden içen olsa da olmasa da zorlanıyorum rutin hayatta daha kolay ben zaten haftasonu hep yeniliyorum bu defa yok direnmeye devam

bugün kaçıncı günüm bilmiyorum gün saymak istemiyorum ne de olsa artık sigara içmeyen bir insanım ve böyle çok rahatım...sigara içtiğim günlerde iştahım yoktu midem bulanıyordu ve kendimi hep yorgun hissediyordum akciğerlerim yavaş yavaş temizleniyor bunu anlıyorum vücut enerjim giderek artıyor rengim düzeliyor kendimi daha güz3el daha mutlu ve temiz hissediyorum iğrenç kokudan kurtuldum daha ne olsun...

malesef dün yenildim o pisliğe :14: eşimle zorla tartıştım,daha doğrusu ben tartışma çıkarmaya çalıştım o alttan aldı...sonra kızıp evden gitti...bende doğru markete...2 paket birden aldım...başladım içmeye,arka arkaya 5 tane...ama ne bileyim hiçbiri keyif vermedi,zehir gibiydi,elim ayağım iftar sonrası gibi titremese içime çektiğimi bile anlayamadım...nefret ede ede akşama kadar içtim ama yeminle hiçbiri eskisi gibi değildi,çok istedim keyif almayı,kahve yaptım falan banamısın demedi...eşim geldi,öptüm falan hoşgeldin,sigara içtin mi dedi,evet dedim :17: tek kelime İRADESİZ dedi...Allahım sanki bütün küfürleri tek kelimeye sığdırmış...o kadar utandım ki...kızım gördü elimde,ondan utandım...bana güvenmişlerdi :43: gece karar verdim bu gece bitecek bu iş...allen car kitabını okudum,okurken paketi arka arkaya içtim,kusana kadar...ölüyorum sandım...bana bunu yapan birşeyi,aileme rağmen içmeyeceğim:19: hemen duşa girim saat 02:00...şu an bıraktığımı bilmiyor eşim ve üzgün dolayısıyla...onu omuzları düşük görmek beni çok üzdü yaaa :14:

canım çok kafayı takma bu duruma ben o kadar çok yaşadım ki bunu insan düşündükçe içinden çıkamıyor...

şunu iyi biliyorum ki sinirlendim içiyorum demek karar verememekten oluyor...gerçekten içten karar verince ne kızgınken ne üzgünken ne de mutluyken aklına gelmiyor içmek...dediğim gibi çok yaşadım bu durumu...

şimdi bir adım daha ilerdesin istersen başarabilirsin...

gerçekten mi nehircim,yakınmıyım sahiden :43: sigara içiyorum ama utancım pişmanlığım tarifsiz ...sayfalarca yazsam yeridir...sizn aranızda bile işim yok...iradesizin tekiyim ben...oysa irade ve fikir insanı diğerlerinden ayıran yegane özellik değil mi? :43::43::43:

anlamadığım,kendimi hazır hissediyordum:43:

Ya hiç olurmu öyle şey senin yerin tam da bizim yanımız şu an moralin bozuk o yüzden böyle konuşuyorsun bunun iradesizlikle bir ilgisi yok malesef biz madde bağımlısıyız bundan kurtulmak gerçekten zor ama imkansız değil en azından fiziksel bir ağrı yok gerçi psikolojik kısım da çok hafife alınmaz ama doğru mantıkla bakmak önemli

Bir kere eşini çocuğunu unut onlar için değil kendin için karar ver ve sana bir ipucu bırakmaya karar verdiğin an kendini mutlu neşeli hissediyorsan gerisi geliyor eğer negatif hissettiğin bir an bırakırsan o zaman tekrar başlıyorsun

Dediğim gibi çok denedim ben hala da deniyorum belki biraz tecrübe aktarırsam faydam olur diye düşündüm niyetim ukalalık değil

Back