İşten gelince aklıma geliyor sadece yemek yiyene kadar içerdim hazırlarken şimdi napıcağımı şaşırıyorum ben de bu zaman dilimide hemen buraya koşuyorum yarın öbür gün tatile çıkıyoruz bakalım nasıl geçecek
aşkolsun canım yaa,ne ukalalığı...aklımdan bile geçirmedim...cümlelerin o kadar önemli ki benim için...
bugün 5 tane içtim ama zehirrrr sanki,psikolojik falan değil gerçekten zehir gibi tadı...ama içmektende kendimi neden alamıyorum diye sinirden ölücem...senin nasıl gidiyor? sizleri okudukça kendime daha da kızıyorum ben niye yapamıyorum diye...
Evet hala temiziz canım direnmeye devam bu akşam taktım ben içsemmi diye nedense yine girdim aynı tribe tatilden sonra mı bıraksam acaba diye düşünüyorum ama içsem gene pişman olcam biliyorum napsam bilemedim
kızlar süpersiniz
sizinle gurur duyuyorum...maşallah dedim ikinizede...eğer dayansaydım bende aranızda olacaktım,TEMİZİM diyecektimama size söz;birgün gelicem yanınıza hem de tertemiz
Afilli kız sana çok teşekkür ederim akşam kendimi tutmama destek oldun sabah uyandığımda ilk söylediğim oh be iyi ki içmemişim oldu ve mutlu oldum eğer içmiş olsydım çok büyük bir pişmanlık ve mutsuzluk yaşayacaktım böyle böyle bitecek bu iş sanırım
Bende de bir sorun var ama anlamadım daha önce bıraktığımda hiç yönlenmiyordum içmek için bu sefer daha zor sanki ama geçecektir herhalde normalde 3 günde fiziksel bağımlılk biter diyorlar ama alışma kısmı üç hafta kadar sürüyormuş.insan biraz zaman geçince bırakma sebepleri ortadan kalktığı için tekrar içeyim polemiğine düşüyor bence.içtiğinde de eski alışık olduğu tadı bulamıyor ve iğrenç geliyor.neden içtim şimdi diye kendine kızıyor ben nerdeyse 1 yıldır bu kısır döngü de debeleniyorum.
Sanırım hatırlamak gereken şu sigara içen insan olmaktan hoşlanmıyordum bu yüzden bırakmaya karar verdim.içmekten çok zevk alsaydım bırakmak istemezdim. Şu an içeceğim bir sigara bana zevk vermeycek destek te olmayacak sadece tekrar bağımlı olmama neden olacak...
Yahu ben kendimi tanıyorum taktım kafaya tatilde içicem diye içmeden rahatlayamam boşuna kendimi tutmaya çalışıyorum diyorum ya psikolojik bi şey bu bugün tutsam yarın içerim çok tecrübeliyim artık bi tane içip karar vereyim bari eğer içersem tatilden sonra tekrar devam ederim haberdar edicem sizi
Afilli kız senin kaç gün oldu sıkıntı yaşıyormusun sen de arasıra yol arkadaşım benim kendi derdimden seni hiç soramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?