bir günlük de ben açayım bakalım...belki uğurlu gelir....

aşkolsun canım yaa,ne ukalalığı...aklımdan bile geçirmedim...cümlelerin o kadar önemli ki benim için...

bugün 5 tane içtim ama zehirrrr sanki,psikolojik falan değil gerçekten zehir gibi tadı...ama içmektende kendimi neden alamıyorum diye sinirden ölücem...senin nasıl gidiyor? sizleri okudukça kendime daha da kızıyorum ben niye yapamıyorum diye...

bu sabah daha da rahat uyandım sanki hiç içmemiş gibiyim akşamları ve haftasonları daha çok arıyorum ama biliyorum ki içsem nefret edicem kendimden o yüzden bu fikri hemen uzaklaştırıyorum kafamdan stresten uzak kalmaya çalışıyorum...

herşey yolunda süperim...

İşten gelince aklıma geliyor sadece yemek yiyene kadar içerdim hazırlarken şimdi napıcağımı şaşırıyorum ben de bu zaman dilimide hemen buraya koşuyorum yarın öbür gün tatile çıkıyoruz bakalım nasıl geçecek

kızlaaar hala temiz miyiiizz :)

artık gün saat saymıyorum uzun zaman gibi geliyor sayınca azmış diyorum o yüzden saymayacağım sanki yıllardır içmiyorum gibi :)

Evet hala temiziz canım direnmeye devam bu akşam taktım ben içsemmi diye nedense yine girdim aynı tribe tatilden sonra mı bıraksam acaba diye düşünüyorum ama içsem gene pişman olcam biliyorum napsam bilemedim

insanın en büyük mücadelesi kendiyle oluyor ne yazık ki, bence içmekten kendimi alamıyorum demee
benim amcam yıllaarııın tiryakisiydi sigarayı bıraktı ve hep derdi ki "sigara isteği 10 15 saniyedir, eğer erteleyebiliyorsan 10 dk da olsa ertele, tekrar gelince yine ertele o 10 sn içinde alıyorsun kararı"

hakikaten öyle canım eğer o an içmeye giderken vazgeçersen en kolayı mesela sigaranı mutfağa dolabın üstüne koy veya en az uğradığın yere evde içerde otururken yemek yaparken ya da başka zaman canın istediğinde kalkıp gidip alman gereksin belki üşenirsin ya da sigaranın olduğu odaya giderken düşünmeye vaktin olur paket burnunun dibindeyken düşünmeden yakıyor insan hatta gayri ihtiyari alışkanlık olarak yakıyor

bence kendine haksızlık etme iradesiz falan diyerek kolay bir iş değil bırakmak ve bıraktığında asla içmemek

bence çok geçmeden başarıcaksın

Evet hala temiziz canım direnmeye devam bu akşam taktım ben içsemmi diye nedense yine girdim aynı tribe tatilden sonra mı bıraksam acaba diye düşünüyorum ama içsem gene pişman olcam biliyorum napsam bilemedim

sonu yok ki bunun tatilden sonra da ne bileyim bir haftasonu planı ya da başka ufak ufak dönemler olacak bence hiç düşünme böyle tatilin sigarasız ne kadar keyifli olacağını mis gibi havayı içine çekeceğini düşün gideceğiniz yerde :)

nereye gidiyorsunuz tatilee :)

kızlar süpersiniz

sizinle gurur duyuyorum...maşallah dedim ikinizede...eğer dayansaydım bende aranızda olacaktım,TEMİZİM diyecektim ama size söz;birgün gelicem yanınıza hem de tertemiz

kızlar süpersiniz

sizinle gurur duyuyorum...maşallah dedim ikinizede...eğer dayansaydım bende aranızda olacaktım,TEMİZİM diyecektim ama size söz;birgün gelicem yanınıza hem de tertemiz

hadi inşallah canım benim çoook yakında katılırsın umarım aramızaa :)

Afilli kız sana çok teşekkür ederim akşam kendimi tutmama destek oldun sabah uyandığımda ilk söylediğim oh be iyi ki içmemişim oldu ve mutlu oldum eğer içmiş olsydım çok büyük bir pişmanlık ve mutsuzluk yaşayacaktım böyle böyle bitecek bu iş sanırım

Bende de bir sorun var ama anlamadım daha önce bıraktığımda hiç yönlenmiyordum içmek için bu sefer daha zor sanki ama geçecektir herhalde normalde 3 günde fiziksel bağımlılk biter diyorlar ama alışma kısmı üç hafta kadar sürüyormuş.insan biraz zaman geçince bırakma sebepleri ortadan kalktığı için tekrar içeyim polemiğine düşüyor bence.içtiğinde de eski alışık olduğu tadı bulamıyor ve iğrenç geliyor.neden içtim şimdi diye kendine kızıyor ben nerdeyse 1 yıldır bu kısır döngü de debeleniyorum.

Sanırım hatırlamak gereken şu sigara içen insan olmaktan hoşlanmıyordum bu yüzden bırakmaya karar verdim.içmekten çok zevk alsaydım bırakmak istemezdim. Şu an içeceğim bir sigara bana zevk vermeycek destek te olmayacak sadece tekrar bağımlı olmama neden olacak...

canım benimm ne demekk inşallah biir daha ağzına sürmezsin benim de yan odamda erkek kardeşim içiyor burnuma geliyor koku kalkıp gidip yakasım geliyor ama diyorum içicem de ne olacak sanki kötü hissedicem midem bulancak hatta bayadır içmediğim için elim başım uyuşcak ve sonra iğrenç kokusu

saçlarım miss gibi kokuyor kaç gündür üstüm başım kokmuyoor

çocuğun var mı senin bilmiyorum ama beni en çok düşündüren ilerde kendimi sigara içen bir anne olarak hayal bile edemiyor olmam
hep hayal kurarken gelecekle ilgili sağlıklı olduğumuzu varsayıyoruz ama sigara içerken gelecekte karşımıza çıkacak hastalıklar çoookk..
en iyisi hazır bir kere bırakmışken bunu devam ettirmek canım

Çocuğum var canım hiç görmediler içtiğimi ama kokudan anlıyorlar daha küçükler unutsunlar istiyorum ben de büyüdüklerinde sigara içen bir anne hatırlamasınlar

Yahu ben kendimi tanıyorum taktım kafaya tatilde içicem diye içmeden rahatlayamam boşuna kendimi tutmaya çalışıyorum diyorum ya psikolojik bi şey bu bugün tutsam yarın içerim çok tecrübeliyim artık bi tane içip karar vereyim bari eğer içersem tatilden sonra tekrar devam ederim haberdar edicem sizi

öyle diyorsan canım sonuçta sen biliyorsun kendini haberdar et kesin canımm

İçmedim şimdilik devam içince midem bulancak kaç gündür içmediğim için sırf o korkudan içemiyorum offf sıkıldım ya bu ikilemlerden artık unutsam hiç sıkıntısını çekmesem keşke

Afilli kız senin kaç gün oldu sıkıntı yaşıyormusun sen de arasıra yol arkadaşım benim kendi derdimden seni hiç soramadım

Afilli kız senin kaç gün oldu sıkıntı yaşıyormusun sen de arasıra yol arkadaşım benim kendi derdimden seni hiç soramadım

ah canım benimm herkesin derdi kendine yetiyor ben senden daha rahatım sanırım canım ama yemeklerden sonrası bana işkence sanki midem dolunca sigara için beynim uyarılıyor çook istiyor canım ama hemen meyve falan yemeye devam ediyorum

ama sanırım benim içtiğim yıllar senden daha az bağımlılığım da aynı şekilde seninki kadar kuvvetli değil galiba canım bence kendini böyle ikilemde bırakman da kötü yaa nasıl bir çözüm bulunur ki yarım falan içsen miden bulandığını görüp bıraksan hemen acaba daha da soğur musun sigaradan

Canım ben de yemekten sonra filan hiç sıkıntı yok sadece şu tatil işi beni gerdi daha gelmeden geleceği düşünüyorum yani
Tamamen psikolojik yani canım istese gam yemiycem kesin oralarda veya yolda canım isteyecek psikolojisi belki de istemeyecek bi bekle bakalım ne saçma ya ama ben böyleyim işte karakter napcaksın
Şimdi farklı bir taktiğe geçtim canım isterse içerim diyorum tutan mı var sanki istemezsem de içmem bu kadar basit

İnsan kendi kendine büyütüyor kafasında bu işi içersen iç içmezsen içme

Böyle düşününce istek te kalmadı zaten demekki kendimi sıkıyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…