• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir günlüğüne görünmezlik özelliğiniz olsa neler yapardınız?

ya görünmezlik özelliğinin yanında bide istediğimiz yere anında gitme özelliğimiz olsa olmazmı?gamyoncuiremsu
ilk önce sevgilimin yanına antalya ya gider beni sevip sevmediğinden emin olurdum.
sonra da eski sevgilimin yanına yurtdışına gider onu bi güzel pataklardımÇok üzgünüm çoook

hadi öyle bi özellikte olsun istediğin yere anındada gidebilirsinn buda benden sana.sırnaşık şey

bende erkek arkadaşımın peşinde olurdum bütün gün napıyo bakalım arkadaşlarıyla neyin muhabbetini ediyo bnmhakkımda konuşuyomu konuşuyosa ne konuşuyo diye.valla bunu çok merak ediyomm

kaynanamın ewine gider eltimle benım hakkımda dedıkodu yapıomu dıe dınlerdım :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile4 yemekteyiz programına gider hepsinin yemeğine meksika acısı dökerdim sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
bütün seti katıp karıştırırdım sırnaşık şey

aslında ne kocamı nede kaynananamı takip etmem.:jeyyar: onlarlamı kaybedecem böyle bir fırsatı kesinlikle onlara harciyamam böyle bir fırsat birdaha nezaman geçecek elime.başka şeyler yaparım :jeyyar: nerde yasak var girilmez denilen yere girerim...mesela erkekler tuvaletine bayanlar giremiyor değilmiiiii...:jeyyar:kötükedihüso

bende merak ettiğim kişilerin yanına gider ne konuşuyorlar dinlerdim.
eşimin yanına giderdim akşama kadar ne yapıyor bakardım

Bana bir gün yetmez malesef hihoyyyt

Bir kac hafta olacamda, ilk önce patronumun benim hakkimda ne düsündügunü arastirirdim :jeyyar:

Sonra bir kac insanlar daha var ya neyse ... fazla uzatmak istemiyorum ..

nekadar canim acisa bile hayatimdaki kisilerin ikiyüzlü olup olmadigini arastirirdim.

erkekler hamamına giderdim dermişimmmm sırnaşık şey

sevdigimin magazasına giderdim ve birgünümü onu izlemekle geçirirdim ters bi davranış görünce kafasına vururdumm.evet yapardım çünkü çok kıskanıyorum.e sonrada öperdim

nasılsa görünmüorum der burnumu karıştırırdım:roflol:

valla şaka bi tarafa uçağa atlar askerdeki nişanlımın yanına giderdim sonrada onu izlerdim doya doya:a015:
yanına kıvrılır uyurdum..sabah olunca da yakalanırdım zaarsırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleyen: Moderatör:
aylardır görmediğim istanbuldaki sevgilimin yanına gidip, iş yerinde napıyor ne ediyor bakardım. Sonra gece yanina yatardım, gece boyunca ona bakardım gözümü kırpmadan senağlama

eşimi takip ederdim arada da oğlumun kreşine uğrardım neler yapıyorlar diye! :)) ay ne hoş olurdu,heeslendim şimdi

ailevi sorunlardan dolayı uzun zamandır görüşemediğim kızkardeşime giderdim...:delphin:

devletin tüm gizli dosyalarını bulur ve ertesi gün gazete de çıkmasını sağlardım.

askeriyeye girerdim. askerlerin muhabbetini çok merak edıorum bi dünya erkek hal hatır sormak için bile küfür ediodur onlar :D izleyip izleyip gülerdim :D

Şu -afedersiniz- çatalları gözükecek kadar düşük belli pantolon giyenlerin pantolonlarını ufacık bir hamleyle aşağı indirirdim,
zira her sokakta gördüğümde aşşağı indiresim geliyor,
çok da uğraşmama gerek kalmaz, dokunsan inecek zaten:oklava:.
(Giyen varsa kusura bakmasın kızlar, bu kişisel bir durum.:1hug: )

Back