Zaten bir günde başlar...:asigim:
Bir günde de biter...
Birikim olmuştur,bir yerde, bir gün patlar insan..:tomato:
yani aslında doğruda bu kadar koly vazgeçmek işte nasıl oluyo
Kolay olduğunu kim söylemiş?akannehir
O da seviyorsa sizi elbette zor olmuştur onun için..
Ama dünyalar kadar çok sevseniz de karşınızdaki sizin kıymetinizi bilmiyorsa vazgeçmek zorundasınızdır..:a015:
O BENİM ONUN KIYMETİNİ BİLMEDİĞİMİ DÜŞÜNÜYO İŞTE BANA ÇEKTİRDİKLERİN YAŞA DEDİ BANAohaoldumsmile
Eeeee şimdi benim söylediğimden ne farkı var?
iki tane üniversite bitirdim aptalda değil ama bu işlere hala kafam basmıyo ohaoldumsmile
onu demek istemdim ki ben neden salak gibi hala gerçeği görmüyorum diyorum ona örnek verdim sadeceAşk ile eğitim durumumun ne alakası var?akannehir
Üniversitede aşk dersleri mi işleniyor artık?
Bayaa yaşlanmışım..
onu demek istemdim ki ben neden salak gibi hala gerçeği görmüyorum diyorum ona örnek verdim sadece
Görürsünüz görürsünüz..
Bir gün gelir sizin kıymetinizi bilmeyen biriyle tanışınca terk edersiniz..
O zaman şu an ayrıldığınız sevgilinizi daha iyi anlarsınız..
Hem madem adamın kıymetini bilmediniz,adam ayrılmış şimdi artık daha fazla ne istiyorsunuz ki?
Yazık değil mi,duygularıyla mı oynuyorsunuz adamın?
baya patlama yasamis adam...
birgünde elbet hic bi ask bitmez, öncesinde yasanan cok sey olmus gibi geliyor bana.
anlattiklarinizdan yola cikarak tavirlarinizdan bunalmis ve en son bardagi tasiran nokta olmus ve cekmis gitmis.
1.5 sene diyorsun, 15 senesini 20 senesini bi günde biterenler var...
hayır o benim onu kıymetini bilmediğini düşünüyo yanılıyo ben her gün her dakika onun kiımetini bildim ki birgün bile onsuz kalmak istemdim onu çok sevdim çok sevdim çokta seviyorum o beni aniden terk etti o çok koydu ben onunla son demiştim herşeyim di o benim birgün bile benden sevgimden şüphe etmedi sadece sıkılgandı kavga etmekten hoşlanmıyordu bende uzak şehirlerdeyiz diye hasasdım gözümden sakındığım için onu sıktım ama ne yaptıysam ona olan büyük aşkımdan dı
Nasıl yani?
Ortada hiç bişey yokken mi sıkıldı adam?
Siz o kadar çok üzerine düştünüz halde adam kıymetini bilmediğinizi sanıyorsa üzgünüm bu adam sizi sevmiyormuş zaten..
Ayrılmaya bahane aramış..
Görüşüne göre siz sevginizi ilginizi eksik etmemişsiniz ama o sıkılmış..
Boşverin o zaman..
sen sevdigin icin düzelmeyecek bi durum yoktur diyorsun,
ama onun icinde bittiyse sen agzinla kus tutsan bile düzeltemezsin...
insan sevdigi ugruna caba göterir, savasir
eger bunu yapmiyorsa icindeki sevgi bitmisdir zaten...
durumuma söyle bir örnek vereyim o lise mezunuydu üniversite okumak istiyordu hep ama gidemiyordu benim desteğim ile sınavlara girdi ilk tercihine yerleşti onunla birlikte ondan daha çok tercih yaptım en iyi yeri kazansın diye kazandığı gün ilk bana teşekür etti sen olmasaydın ben yapamazdım dedi iyi varsın hayatım demişti bana şimdi okuln açıldığı ilk gün bıktım artık senden dedi gitti benim tek amacım o mutlu olsun du şimdi çok koyuyo ortada düzelemeyek bir dürum yoktu ki sıkıntıları varmış beni rahat bırak dedi ama şimdi sıkıntıları gitti seni sevmiyorum kafamda bitti dedi
Aaaaa adam sizi kullanmış görmüyor musunuz?
Desteğinizden faydalanmış ve ayrılmış işte..
Düzeltseniz ne olacak?
Sizi sevmeyen adamla beraber olmak hoşunuza mı gidecek?
çok zoruma gidiyo işte emeklerim çacalrım şimdi çok yanıyorum bunlaraa bunlar için içim yanıyo bana çekdirdiklerin yaşa derken nasıl içi raht etti ki beni biliyordu tanıyordu koşulsuz çıkarsız sevdm ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?