Bir günde aydınlanma...

MincikKIz değil mi ama? Şuan eşim gecenin bu saatinde vileda ile yer siliyor. Süpürülmemiş evi kendince temizliyor. Sanıyorki tek sorun ev işi yapmamış olması, şimdi onu yapınca olacak mı? Benimle iletişime geçmek için hiç çabası olmadı hala. Olsada zaten ne diyeceğimi bilemiyorum şuan kelime sarfetmek bile önemsiz geliyor.

tavsannn ben eşimi hep merhametli, insanlara saygılı bilirdim. Bu halde çaba bile göstermemesi bu yüzden büyük bir eksi benim için.

Kiz alakasi yokta, gecen konu acicam demistin.. acmissin kapattirmissin bile ben mahpus damindayken. Oysaki o kdr merakla beklemistim. Yoksa sen degil miydin o kisi?

anaaaaa söyleyelim geri açtıralım kız. Ben seni yorum yazdın sanıyorum. Yani sanki yorumlaşmış gibi

Ayrıldım bile ben :) Sen bana özelden yorum yap

Az önce bir arkadaşıma yazdım, uzun zamandır 3 odalı evine ev arkadaşı arıyordu. 2 oda çatı katı mutfak ve banyolu, alt katta da stüdyo daire gibi kendisi kalıyor ama girişler aynı. Biz yarın sana gelebiliriz dedim. Sanırım hızlıca adım atmak bana dahada cesaret verecek. Yoksa kendimi suçlayıp duracağım böyle.

anaaaaa söyleyelim geri açtıralım kız. Ben seni yorum yazdın sanıyorum. Yani sanki yorumlaşmış gibi

Ayrıldım bile ben :) Sen bana özelden yorum yap
Demekki yoklugum belli olmamus : ( halbuki bana burda ne cok vakit geciriyon diyen birine cene yetistrdim diye kodese tiktilar, yoklugum sana koynamis demekki :)) okuyum guzelce yorumumu ozelden yapiciiiimmm :)

Demekki yoklugum belli olmamus : ( halbuki bana burda ne cok vakit geciriyon diyen birine cene yetistrdim diye kodese tiktilar, yoklugum sana koynamis demekki :)) okuyum guzelce yorumumu ozelden yapiciiiimmm :)

Yok kız ben demek ki kalbimde yaşatıyorum seni ki, yokken bile varmışsın gibi hissettim aşkolsun

Teşekkürler, böyle yorumlarda da haklılık payı var evet. Ama ben genelde eşimin hep yanında oldum, yani onun kadar çalıştım çabaladım, yanı sıra ev işleride bana kaldı. Yardımcı almak istememe nedeni de biz tüm gün dışardayız anahtar vermek istemiyor, haftasonu evde insan istemiyor vs. Ama başk çözümde üretmiyor...

Benim esimde esinizin modeline cok yakin belkide ust seviyesidir.
Size biraz anlatayim belki iciniz rahatlar ve bosanmaktan vazgecersiniz.
Cok iyi kazanir, kariyer sahibi ve kariyeri saglik uzerine..
Gecen cocuklar ve ben hasta olduk, o gun nobetciydi, ertesi gun eve geldi,1 gun evde kalip 1 haftaligina bi seminer icin yola cikmasi gerekiyordu.
Neyse eve geldi, bakti hastayiz.
Kendini odasina kapatti bi guzel, yarin yola cikicam hasta etmeyin beni diye.
Be adam doktorsun cocuklara bir bak..
Soguk alginligi, yapilacak bisey yok istirahat dedi o kadar.
Gripten olse veya biz olsek ilac almaz aldirmaz.
Hepsi zehir diyor baska bisey demiyor.
Bende sogan zeytinyagi ve sekeri karistirip dogal surup yapiyorum, cocuklarim onunla iyilesiyor dusunun.
Ben hasta oldugumda ilk dedigi sey" bu kadar kolay dusemezsin, iyilesmen gerek"..
Evlendigimiz ilk sene idrar yolu enfeksiyonu oldum, ama hissediyorum bu sadece idrar yolu degil..
bikac kere soyledim seninle geleyim bi kontrole gireyim.
Ben doktor degil miyim iste bol su iceceksin diyor adam..
Bi aksam sag kasik ustum oyle sisti ki resmen balon oldu.
Akli cikti tabi.
Acile yetistirdi.
Doktor arkadasi yanimda oyle bir firca kaydi buna..
Meger enfeksiyon bobreklerimi tehdit etmeye baslamis.

Malesef isi geregi cok fazla olumle bitkisel hayattaki insanlarla vs karsilasiyor ve Allahin gribi onun icin cerez.
Bigun kolunda kendi yaslarinda bi adam vefat etmis,motorsiklet kazasi..o gun eve geldi, ben yine yatak dosek yatiyorum.
Bende ne cok hasta oluyorum
Neyse dedim oluyorum cok hastayim.
Guldu kahkaha atti adam..
Kac kere olu gordun, nerden bilirsin olumu sen dedi.

Boyle bir adam ama bi taraftan da eli acik, yaptigi yemek yenir, espirilidir, goren Tatlitug'a benzetir, bilmiyorum belki pozitif taraflarini gormek istiyorum..
Butun arkadaslarim der, senin gibisini bulmus elini ayagini opsun.
Bende calisiyorum ve cocuklarin herseyi bnm ustumde.
1 ayin 15 gunu evde olmuyor mesela.
Benim cocuklarim babayi gormeden buyuyor.
Isi agir, sorumlulugu cok.
Biri masadan kalkamazsa ilk suclanacak sorusturma acilacak pozisyonda.
Anliyorum alinmissiniz ama bence bunun icin yuva yikmayin.

Hadi hayırlı olsun,lütfen dik durun geri adım atmayın ben merakla takip edeceğim konunuzu

Eşinizin bu tutumunun açıklaması zaten mesleğinde :) günlük hayatta gördüğü vakalardan dolayı evdeki hastalıkları büyütmüyor olabilir. Benim eşimin hiç bir bahanesi yok. Sadece bana yıkmış öyle rahatına bakıyor :)

Hadi hayırlı olsun,lütfen dik durun geri adım atmayın ben merakla takip edeceğim konunuzu
Şimdi kalkıp çanta hazırlayasım var. Ama gece gece ortalığı hareketlendirmek istemiyorum, çocuğu kaldırıp gitmeyeceğime göre, sabaha kadar bekleyip sabah çantaları hazırlayıp kızımı alıp çıkacağım. İş yerime de haber verdim. Hakkımızda hayırlısı...

Ben bu yapamiyorum bahanesini kabul edemiyorum. Cunku tamamen bahane, aslinda ev isini kadin isi olarak goren eril toplumun sonucu!
Ne demek yapamiyorum ya? Ne demek anlamam? Esinizin iki eli, iki ayagi, bir adet beyni varsa kendi yasadigi alani temiz tutup, kendi karnini doyurabilmeli. Siz olmasaniz ne yapacakmis?

Bu konuya o kadar sinirleniyorum ki, karsima boyle biri ciktiginda, ne demek ben yapamam iki elin iki ayagin oldugunu goruyorum demek ki beynin yok ki yapamam diyorsun diyerek cekip gitmistim masadan.

Bosanir misiniz bunu bilemem ama sirtinizdaki yuku azaltin lutfen. Yapmayin yemek, temizlik. Kiziniza ve kendinize kadar yapin. Sorarsa da 'ben yapamam ki, ben anlamam ki, bir gecede unutmusum hepsini' deyiverin. Ben ev isinden anlamam diyen bir kadinla hic tanismadim, bu bahane erkeklere ozel gibi duruyor sadece. Siz de kullanin ne olacak?

Senin isinde zor terzi kendi sokugunu dikemez hesabi olmus.. ben olsam senin yerinde saglik konusunda esimi dinlemem her zmn. Enfeksyon ne demek ya? Antibiyotige cok karsi oldugum halde bi kez sirf bu sebepten antibiyotik icin doktora yalvardigimi biliyorum. Evet zehir ama dogru kullanildiginda panzehir

Sadece hastalik degil hicbiseyi takmaz buyutmez.
Ben sac bas yolarken adam acar How i met your mother izler unv yillarini yaad etmek icin.
Sizde belki konusur halledersiniz.
Eger bugun gider ve sonra bi sebeple geri donerseniz o zaman iyice yuz goz olursunuz.
Iyi dusunup oyle karar verin.

cok haklisiniz

ve esinizin akli basina gelmez de bosanirsaniz , bundan sonra hayatiniza girecek erkegi boyle alistirmayin lutfen

yani konunuzu okurken o adama dalip sacini basini yolasim geldi

kendi degerinizi bilin , tum isleri uzerinize almayin , siz supergirl degil siradan normal bir insansiniz , kendinize bu kadar yuklenmeniz kendinize ve kiziniza yaptiginiz en buyuk haksizlik

Aynen oyle :)
Zaten o zaman 2 kutu icmistim yoksa bobreklerimi sarabilirdi.
Ama o gun bugun antibiyoyik kullanmadim.
Zaten artik hasta oldugumda " lutfen normal bi doktora gidelim" diyorum

Cesaretinizden dolahi tebrik ederim. Cogu kadinimizin cesaret gosteremeyip yillarca katlandigi ya da tum evlilikler boyle diye avundugu duruma siz bir nokta koyma cesaretini gostereboldiginiz icin tebrik ederim. Evliligi kole almak olarak goren bu erkek mentalitesi umarim bir gun bunlara bir son verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…