Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bir günde argan yağı mucizesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mineboga

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2014
47
15
34
Saçlarıma argan yağını hep denemek istemiştim..çünkü saç için gerçekten çok besleyici ve faydalı bi yağ...
Saçlarımda iki ay üst üste yaptığım açıcı kırıkları ve yanıkları var..resmen lastik gibi uzuyor ıslakken yanıklar.
Argan yağı,badem yağı ve çam terebentini karıştırıp saçımın hernoktasına masaj yaparak uyguladım,birgece boyunca saçımda bıraktım sabah yıkadım ve sonuca hala inanaımuyorum...harika bi değişim,üzerine toni guy yıpranmış saçlar için saç kremi uyguladım ,gerçekten şuan saçlarım çok sağlıklı görünüyo,haftada iki kez yeterli olucaktır:KK39:

Bende aynı sorundan şikayetçiyim yalnız argan yağı gerçeğini bulmak bir zor sanırım cilt içinde iyi olduğunu duymuştum

Güvendiğin bi aktarcıdan aldığın herhangi bi argan yağını kullanabilirsin,yani üzerinde bandrolu var barkodu var hiç bi sorun olmaz,tabikide bu aldığımız yağların çoğu organik falan da değildir,takılma o kadar cidden sonuç güzel oluyo:oops:

Sevindim bakalım mayası bi tarifim var boğaca gibi kabaracak saç şampuanim bitene kadar onu deneyecem tabii ki dökülmesi ve hızlı uzaması için bi formül

saçlar proteinle beslenir kullandığın kürden çok yediğin içtiğine de dikkat edersen proteini dengeli yersen hergün saçlarını hergün yıkarsan evet çabuk uzar,en son 7 ay önce kestirdim,kesitrdiğim boyut kadar yine uzadı benim saçlarım

Ben geçen yaz pantenein argan yağını kullanmıştım denizden çıktıktan sonra saçlarıma sürüp tarardım duş aldıktan sonra inanılmaz parlak yumuşacık oluyodu saçım deniz saçımı sertleştiriyordu ama pantenin argan yağı çok iyi gelmişti zaten birtek yazın kullanıyorum ben bunu deniz saçımı aşırı sertleştiriyor çünkü bakalım yaza tatile gidicez kısmetse tekrar alıcamm denizden sonra saçlara bakım şart oluyo :KK39:

Aktar dışında hangi marka argan yağını öneriyorsunuz arkadaşlar??

Canım kesinlikle kullan denizden sonra falan özellikle ve bence tuzlu kalmamaya özen göster,tuz saçı öldürüyo diyebilirim iki yıl önce çok tuzlu saçla güneşlenmekten ıslak toplayıp tüm pigmentine kadar öldürmüştüm saçlarımı,kestirmek durumunda kaldım yaz sonunda..bidaha hiç öyle sağlıklı olmadılar..

Aktarlardan alıcağınız yağa güvenmemezlik yapmayın ,hepsi olmasada gerçekten çoğu sonuç veriyo ve güvenilir şeyler,marka olarak hiç takıntı yapmadım..dene birtane alıp dediğim gibi takılma çok inanırsan sonuç elde edersin,mesela portakal yağını evde yapabilirsniz hepsi çok doğal ve basit şeyler,zeytinyağında portakal kabuğu bekleticeksiniz bir hafta,alın portakal yağı hazır,basit şeyler çok aslında..

Bence sende dene söylediğimi canım,ben çok memnunum argandan,pantenin argan yağınıda nemli saçıma uyguluyorum yumuşacık oluyo gerçekten bu yanmış saçım bile..
En son erkek arkadaşım saçların çok sert diyince birsürü bakım ürünü aldım,kerastase olsun toni guy olsun keratin olsun ne gelirse aklınıza uyguladım ve sonuç öyle pek iyi olmadı,ama argan yağı karışımı mükemmeldi..
Önemli olan bir gece o yağ ile yatmak ama..

Canım o kadar övmüşsün ki alıp denememek olmaz ilk işim yarın bu olacak,öpüyorum:KK36:

Kesinlikle argan yağı saçlara çok iyi geliyor çok kuru ve cansız saçlarım vardı 2 aydır argan kullanıyorum ve saçlarım daha parlak ve canlı.

Yağla yatınca kafanız üşümüyor mu bu soğuklarda çünkü ben denediğimde bir saatte bile kafam donuyor:KK57:

nuriyecim yağ emiliyo saçın tarafından☺️Üşümen mümkün bile olmuyo merak etme deneyebilirsin

nuriyecim yağ emiliyo saçın tarafından☺️Üşümen mümkün bile olmuyo merak etme deneyebilirsin
Benim sinüzitim var canım o yüzden bende böyle rahatsız edici bir etki yaratıyor sanırım:KK43:

bende tesadüfen almıştım pantenin argan yağını ama çok beğendim nemli saçıma sürdüm sabah yumuşacıktı hatta tüm hafta boyunca öyleydi Tbi benim saçımda boya yok. . Boyalı saçları olanlar için bence çok iyi olur.

X