Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bir günde argan yağı mucizesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben pantenin argan yağını kullanıyorum da sizin kullandığınız hangısı
Ben argan yağını test ederek üreten çok ciddi bir firmadan alıyorum, ama burada marka vermek doğru olmaz, siz aktarlardan bulursunuz. Aktarcıya ısrarla sorarsanız size yalan söyleyemez. Ben arganı katkısız keratin bakımın üzerine kullanınca çok daha verim alıyorum. Yıpranmışlık ve kırıklar günden güne düzeliyor. Hindistan cevizi bakımı da ayda bir yapıyorum.

Ben argan yağını test ederek üreten çok ciddi bir firmadan alıyorum, ama burada marka vermek doğru olmaz, siz aktarlardan bulursunuz. Aktarcıya ısrarla sorarsanız size yalan söyleyemez. Ben arganı katkısız keratin bakımın üzerine kullanınca çok daha verim alıyorum. Yıpranmışlık ve kırıklar günden güne düzeliyor. Hindistan cevizi bakımı da ayda bir yapıyorum.
Hindistan cevizi yağı ile keratin kullanımı arasında bir karıştırma olduğunu duyuyorum. Bir kere yıpranan kırık saçı hindistan cevizi onarmaz ancak yumuşatır, ya da saç yıpranmadan önce kullanılırsa saçı korur, güçlendirir parlatır. Katkısız Keratin ise tam tersi saçı azıcık sertleştiri, ama yıpranmış saçı da katkısız keratinden başka hiçbirşey maalesef onaramıyor. En mantıklısı katkısız keratin yüklemesinden hemen sonra saçı yumuşatmak için hindistan cevizi yağı veya katkısız keratin yağı kullanmak lazım.

argan yağı, badem yağı, hindistan cevizi yağı ucunu karıstırıp surun mutlaka inanılmaz guzel oluyor:KK200: eger dökülme yoksa cam terebentine o kadar ihtiyac yok bence

kızlarr bişey sorucam argan yağı veya zeytinyağı kullanmak istiyorum bende ..ama arındırmak zor olmuyo mu yağı saçtan ??
argan yağı normal yağ gigi etki vermiyor, yağlı gibi değil yani. Ben faydasını gördüm şahsen.
Link paylaştım ama sistem tarafından engelleniyor sanırım , ben buradan aldım. Vanilya club diye bir site, chi argan yağı diye arat çıkıyor.
https://www.vanilyaclub.com/kadin/sac/chi-argan-oil-argan-yagi/

Saçlarıma argan yağını hep denemek istemiştim..çünkü saç için gerçekten çok besleyici ve faydalı bi yağ...
Saçlarımda iki ay üst üste yaptığım açıcı kırıkları ve yanıkları var..resmen lastik gibi uzuyor ıslakken yanıklar.
Argan yağı,badem yağı ve çam terebentini karıştırıp saçımın hernoktasına masaj yaparak uyguladım,birgece boyunca saçımda bıraktım sabah yıkadım ve sonuca hala inanaımuyorum...harika bi değişim,üzerine toni guy yıpranmış saçlar için saç kremi uyguladım ,gerçekten şuan saçlarım çok sağlıklı görünüyo,haftada iki kez yeterli olucaktır:KK39:
[/QUOT
Karışımdaki yağların miktarları ne kadar acaba ? Benim de saçlarım çok sorunlu ☹️bir denemek istiyorum sizin tavsiyenizi

Gittim fas tan özel olarak aldım arganı. yine de öyle aman aman mucizesi yok.. argan yağını fıstık ezmesiyle karıştırınca enfes bir kahvaltılık oluyor. hindistan cevizi yağı daha iyi. onu da seysellerden aldım. öküz ile ezip, yağını çıkarıyorlardı hindistan cevizinin. onu sürünce sanki o öküz gibi kokuyorm ::):):))

Selam arkadaşlar 50 liralık argan yağı gerçek değilmiş.aktarlarda da bu fiyatlara.nereye güvenip hangi markayı alacağız?yüze faydası inanılmaz derinden nemlendiriyor fakat gel gelelim yağ yok.varsa iyi bi argan markası söyleyin 🙏

X