- Konu Sahibi HayatSultan
-
müsadeyi çoktan verdim :)
ikimizde 24 ... şuan o askerliği olduğu için kalıcı bir işe giremedi 1 ceo nun şoförlüğünü yapıyor ...ben ise kpss çalışmaya çalışıyorum busene denicem şansını oldu oldu olmadı artık çeyiz için giricez herhangi bir işe zaten ekmek aslanın midesinden geçti bağırsaklarına
Allah kolaylık versin merve..evet zor oldukça...ama en güzeli azmetmek,senin için azmeden bir adam için beklemek..çalışmaktan,fedakarlıktan yılmıyorsa eminim her şey istediğiniz gibi olucaktırgün doğmadan neler doğuyor,insan kalbini yeter ki ferah tutsun..
Çaresiz biz sizi biraz korku, biraz açlık, biraz da mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltme ile imtihan edeceğiz. Müjdele o sabredenleri! (Bakara 2/155 sr.)
senin şu sözlerine bayılıyorum yaa insanın içine su serpiyosun ... :))
sağol canım...amacım gereksiz bir ümit vermek değil sadece olaya objektif yaklaşmak ,aşırı karamsarlıktan kurtulmanıza bir nebze olsun yardım etmek sadece...insan bazen kendiyle çok konuştuğu vakit ,kendi sesi içinde boğulup tamamen negatif düşünebiliyor..kendim için ben öyleyim en azından...fakat bir ümit,aslında hepimiz de var..en başta bırakın eşi sevgiliyi yaşama ümidi...sıcak bir evde olduğunu bilmek,yemek,içmek...çoğu zaman bunların kıymeti bilinmez çünkü asli ihtiyaçlarımız...kendimize dert edicek pek çok şey bulabiliyoruz...hayat sana da çok söylüyorum, her ne olursa olsun,evli de olsak kendimiz için yaşamasını bilmeliyiz..yarın bir gün inşallah evlendiğimizde de eşimiz ve kendimiz için yaşam alanları oluşturmayı bilmeliyiz..kendimizi ne kadar çok donatırsak gereksiz iç seslerden o kadar çok uzaklaşırız Allah sabrımızın sonunu güzel eylesin inşallah...
günaydın kuzucum nabersinn... ?
pek ıyı degılım canım
sen nasılsın ?
benn iyiyim çok şükürde senin neyin varrr
benımkıyle atıstık canım sıkıldı ona bıde hastayım ısteyım klımayıda calıstrmıyorlar pufff:84:
günaydınnn,geleceğin en çıtır hatunlarıı
oo maşallah erkenciyiz...
İnsanın 2 seçeneği vardır,
ya bütün gün karanlığa küfredersiniz yada güneşe yürürsünüz.
*Ahmet Şerif İzgören
bakın ne güzel demişş...:26:
ne işiymiş oo
ben de normalde o saatte geliyorum da havalar böle olunca ancak gelebiliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?