Bir Gün Gelecek Gelin Olacaklar Buyrun Sohbete ...

HayatSultan

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
7.724
35
358
Ne 2012 Ne 2013 ne yazın ne kışın evleneceğim..

ne zaman ne olur bilmiyorum şu anda hayatımda kimse yok... ama bi gün gelecek bende gelin olacağım bunu biliyorum..
:123::123::123::123::123:

KIZLAAARRR hadi :))

bende varımmmmm
topıgın hayırlı olsun tatlım

ıyıkı acmıssın bu topıgı herkesın belırlı bı tarıhı var konusuyor hazırlık yapıyo bzm bellı degıl cnm ev almak ıstıyor sevgılım alırsa gerısı kolay zaten ama su durumda 2015 te ble zor evlenırız bız

gün doğmadan neler doğar sıkma canını.. bi bakmışın o gün gelmiş evleniyosun.. en azından bi sevdiğin var.. ben gibi terk edilmedinn yarın yolda bırakılmadın şasnlısın...

evet hayatımda bırı var ama ne olacagımız bellı degıl bn heran herseyı beklerım karsımdakınden canım
senın ılıskın bıtmıs hayırlısı demek lazım bu ısler bellı olmaz ya

evet hayatımda bırı var ama ne olacagımız bellı degıl bn heran herseyı beklerım karsımdakınden canım
senın ılıskın bıtmıs hayırlısı demek lazım bu ısler bellı olmaz ya

ben artık erkeklerden herşey beklenir diyebiliyorum..

hayırlısı diyip bekliyorum hayatımda ne olup ne biteceğini..

senin için en hayırlısı neyse o olur inşallah ..

ben artık erkeklerden herşey beklenir diyebiliyorum..

hayırlısı diyip bekliyorum hayatımda ne olup ne biteceğini..

senin için en hayırlısı neyse o olur inşallah ..

aynen oyle hersey beklenır erkeklerden verılen sozlere yemınlere ınanmamak lazım
benımkı sevgılıler gununde bana evlenme teklıf edecektı hadı hayırlısı hıc ınanmıyorum ama

aynen oyle hersey beklenır erkeklerden verılen sozlere yemınlere ınanmamak lazım
benımkı sevgılıler gununde bana evlenme teklıf edecektı hadı hayırlısı hıc ınanmıyorum ama

ooo heycanlı bekleyiş ha valla olurmu olur.. belkim güzel bi süpriz hazırlığındadır.. damad bey..
:123:

ooo heycanlı bekleyiş ha valla olurmu olur.. belkim güzel bi süpriz hazırlığındadır.. damad bey..
:123:

yemege gdelım fılan dedı snra baska bı surprızım dha var dedı ne dedım soylemek ıstemedı bnde merak ettım cok ısrar ettım askım sna yuzuk almak evlenme teklıf etmek ıstıyorum dedı bn bısey demedım bakalım beklıyorum hayırlıysa olsun ama heveslenmedım desem de yalan olur bılemedımkı tatlı bı mutluluk

hemde nası güzel bi mutluluk

ikimizden başka bekleyen yok zannımca nede bu devlet nerde bu millet yaawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…