aaay canım arkadaşımmmmm seni tekrar tebrik ediyorummmm darısı benimmm başıma inşallahhhhhh
İmkansız diilmiş işte canım benimmmmmm, hatta bu kadar kolay olacağını hiççç tahmin etmiodum valla. Sana da bıraktırcammmmmm :jeyyar:
alışkanlıklardan vaz geçmek o kadar kolay olmuyor canım ....kitapta okuyorum keyfle sigaramıda tüttürüyorum hele orhan pamuk okurken daha içmeyi hiçççç düşünmem zaten keyfimi kaçırıyor.
yazar Allen Car 2006 yilinda akciger kanserinden ölmüstür...
kızlar iyiki varsınız ya bana büyük morel verdiniz tşkalkisalkisalkis
ben de okuyorum.içimde bırakmak için acayip istek oluştu,hatta bugün kahvaltıdan sonra içmedim.kitabı bitirmeden bıraksam ters mi olur acaba
ayy darısı benimde başıma
bende aslında bırakmak istiyorum fakat cesaretimi bi türlü toplayamadım
hep kendimi kandırıyorum aslında hamile kaldığımda bırakırım falan gibilerinden,
ama bu kitabı alıcam bende
evet okunan bi kitap bazen insanın tüm dünyasını değiştiriyo..yeni pencereler açıyo bazen..
bazen olumsuz bişeyleri düzeltiyo..
sende iraden ve kitaptan aldığın tüyolarla bunu başarmışsın..tebrikler cnm
Derlerki kadınlar sigarayı daha zor bırakır. Allen amcada bunu destekler biçimde "Hem iş yerinde hem de evde gün geçtikçe daha fazla sorumluluk alan kadın sigara içme konusunda da hayli iddialı" diyor ve bununla bağlantılı olarak sadece bizim için özel bir kitap hazırlamış "Kadınlar için Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu".
Ben okumadım, Allen Carr ın diğer kitabını da okumadım, ama bu forumda sıkça karşıma çıkan bir isim, kensini google deryasında kurcalarken bize özel (!) davrandığını görerek pek mutlu oldum. Az çok biliyorsundur belki ben yakın çevremde sigarayı bıraktığı zannedilen koca bir yalancıyım. Çok azalttığım, hatta bi hafta içmediğim zamanlar olduğu doğru ama ben hala bir bağımlıyım. Bu yüzden seninde tavsiyen üzere tıpkı sigarayı gizli içişim gibi bu kitabıda bir an önce alıp derdime deva olması konusunda dua edeceğim :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?