Bu arada BEDD Teşekkür belgelerini sizler için de uygunsa şu şekilde düzenleyecek:
Teşekkür Belgesine sadece katılan grubun ismi yazılacak. Sitemizin Portalında Grup kalplenirken katılan üyelerimizin nicklerini o bölümde açıklayacağız.
Örneğin Portalda ;
Makara Kurara Topiği yazarken altında üye isimleriniz yazılacak. ( Makara Kukara Topiği 1 kalp almaya hak kazandı Darısı başınıza )
Sizce nasıl? 15 üyenin nickinin teşekkür belgesinde bulundurulması biraz karışıklığa yol açar diye düşündük
ooo rakibime bak sen
tebrikler canım
ben tamamlıyamadım sayıyı
gönüllü üyeleri grubuma (BEBEK ÖZLEMİ ÇEKENLERİN MEKANI)bekliyorum
Arkadaşlar Ben Makara Kukara Topiğime Hale Üye Bekliyorum, KApımız Açık..
Çünkü 2. Saldalye Düşünüyorum.. İnşallah..
344 mesaja ve yaklasik 280 kisiye cevap yazdim kampanya ile ilgili sorularini cevapladim ! 280 kisiden 28 tanesi kart alsa benden mutlusu yok !
Haziran anneleri beni cok yordunuz coook
yaa sana bisii sormam lazimmmmm........
ben yurt disinda kaliyorum ve bankadan havale edecektim ama eksik belgeler var.... bende Wester Union'la gondersem olurmuuu:26::26::26::26:
Merhaba
1 arkadasta WU ıle yolladı ama parayı malesef bız alamadık. Paypal ıle odeme sansınız yok mu ?
canim paypal ile hic yapmadim ama arastiracam simdi.... WU gibimi paypal???
bu arada yazdigin icin tsk ederim
Merhaba
2 kisi bankamatikten yatirmis parayi ve bu sebeple parayi yatiranin hicbir kimlik bilgisi yok bu durumu nasil cozecegiz ?
Sanırım bunlardan biri benim.Beni oraya yönlendirdiler :S Sorun çıkcağını bilemedim ya
Bende yaptım sonundaa havalemi, birden bire ne kadar ilgi gördü bu iş çok sevindim
Makarakukara ekibi ile aldım,ödeme işlemlerim bitti
elimden keşke fazlası gelebilse, ama ufakta olsa bir adım atmak zor mu? yarın bende pro kart alacağım makarakukara nın ekibiyle
Canım KAtılımın İçin Çok Teşekkür Ederim..
Haydi Kızlar Yok mu Artıran ?
2. Sandalyemize Az Kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?