Bir gülümseme bir hayat !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Merhaba
2 kisi bankamatikten yatirmis parayi ve bu sebeple parayi yatiranin hicbir kimlik bilgisi yok bu durumu nasil cozecegiz ?

344 mesaja ve yaklasik 280 kisiye cevap yazdim kampanya ile ilgili sorularini cevapladim ! 280 kisiden 28 tanesi kart alsa benden mutlusu yok !

Haziran anneleri beni cok yordunuz coook

344 mesaja ve yaklasik 280 kisiye cevap yazdim kampanya ile ilgili sorularini cevapladim ! 280 kisiden 28 tanesi kart alsa benden mutlusu yok !

Haziran anneleri beni cok yordunuz coook

yaa sana bisii sormam lazimmmmm........

ben yurt disinda kaliyorum ve bankadan havale edecektim ama eksik belgeler var.... bende Wester Union'la gondersem olurmuuu:26::26::26::26:

yaa sana bisii sormam lazimmmmm........

ben yurt disinda kaliyorum ve bankadan havale edecektim ama eksik belgeler var.... bende Wester Union'la gondersem olurmuuu:26::26::26::26:

Merhaba
1 arkadasta WU ıle yolladı ama parayı malesef bız alamadık. Paypal ıle odeme sansınız yok mu ?

Merhaba
1 arkadasta WU ıle yolladı ama parayı malesef bız alamadık. Paypal ıle odeme sansınız yok mu ?

canim paypal ile hic yapmadim ama arastiracam simdi.... WU gibimi paypal???

bu arada yazdigin icin tsk ederim

Merhaba
2 kisi bankamatikten yatirmis parayi ve bu sebeple parayi yatiranin hicbir kimlik bilgisi yok bu durumu nasil cozecegiz ?

Sanırım bunlardan biri benim.Beni oraya yönlendirdiler :S Sorun çıkcağını bilemedim ya

Sanırım bunlardan biri benim.Beni oraya yönlendirdiler :S Sorun çıkcağını bilemedim ya

Arkdaslar bankamatikten odeme yapanlar bana gun ve saati bildirebilirse cok mutlu olacagim bu 1. konu !

2. onemli konu Paypal yani kredi karti odemesini 15 Euro'ya geri cektik zira bankalar para ceviriminde cosuyorlar 38 liradan 50 TL ye kadar degisen rakamlar cikiyor karsimiza. 20 Euro odeyen kisilere odemelerini geri yaptik ve yapiyoruz.

Merhaba
Kredi kartinda TL secenegi konmus bizde hemen cevirdik bilginize !

Yardım Melekleri Nerelerdesiniz ? :26:
Hadii... Daha Çok Katılım, Daha Çok Yardım..

elimden keşke fazlası gelebilse, ama ufakta olsa bir adım atmak zor mu? yarın bende pro kart alacağım makarakukara nın ekibiyle

elimden keşke fazlası gelebilse, ama ufakta olsa bir adım atmak zor mu? yarın bende pro kart alacağım makarakukara nın ekibiyle

Canım KAtılımın İçin Çok Teşekkür Ederim..

Haydi Kızlar Yok mu Artıran ?
2. Sandalyemize Az Kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…