Bir gülümseme bir hayat !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.326
2
69.484
1.623
101
Çok çok yeni projemiz !

Eğer Pro üye iseniz ve Bir gülümseme bir hayat ! projemize katılmak istiyorsanız. KK'dan bir arkadaşınıza Pro kart alarak hem projemize dahil oluyorsunuz hemde arkadaşınıza çok şık bir hediye vermiş oluyorsunuz.

Eğer Pro üye değilseniz gelin 15 kişiyi toparlayın sizin GRUBUNUZUN adına aşağıdaki gibi bir logoyu Bir gülümseme bir hayat ! projemize dikelim ! Şu ana kadar iki takım bu konuda yarış halinde biri

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor diğeri de Makara Kukara başlığı.

Şu anda iki grubunda logoları henüz yarım kalp :)

Eki Görüntüle 321005

Not : Kadınlar Kulübü'nün bu projede geliri %0 şeklindedir. Yani tüm gelir Bedd derneğine bağışlanmaktadır. Pro üye iseniz ve bunu bir arkadaşınıza hediye edecekseniz arkadaşınızın adresini yazıp açıklama bölümüne üye adını tam yazmanız yeterlidir. Kart Bedeli 30 Tl olup 5 TL şekilde kargo ücreti vardır.

Anneler Kulübü grupları X Ayı anne gruplarında bu konuda destek bekliyoruz ama bakalım :) Bu işler gönüllük esasına dayanmaktadır !

Kart Bedeli 30 TL olup 5 TL şekilde kargo ücreti vardır.

KK Pro Kart Almak için TIKLAYIN

Takipçimiz olun demiştik ! 3 Aralık DÜnya Engelliler Günü yaptığımız bağış sonrasında .... Tarafımıza verilen belgeler ;

Not : Çocuğumuzu deşifre etmemek adına iletişim bilgileri ve adı soyadı flu yapılmıştır !

Posta Çeki İle Havale

Posta Çeki Hesap No : Burhan Eğerci 5916438 isim ve hesap numarasına 35 TL (Kargo Dahil Ücrettir !) ödedikten sonra

http://www.kadinlarkulubu.com/forms.php?do=form&fid=1 formundan başvurunuzu yapıp bizim kargoyu yollamamızı bekleyeceksiniz. Ödeme yapmadan lütfen formu doldurmayınız !

Bankadan Havale veya EFT

IBAN NO : Burhan Eğerci / Yapı Kredı Bankası / TR 04 0006 7010 0000 0084 2187 24 isim ve IBAN numarasına 35 TL (Kargo Dahil Ücrettir !) ödedikten sonra

http://www.kadinlarkulubu.com/forms.php?do=form&fid=1 formundan başvurunuzu yapıp bizim kargoyu yollamamızı bekleyeceksiniz. Ödeme yapmadan lütfen formu doldurmayınız !

Kredi Kartı ile Ödeme Yapmak İsteyenler Dikkat
: Lütfen tıklayınız..

Başkasına Hediye Alacaksanız

Yukarıdaki şekilde ödemeleri yaptıktan sonra http://www.kadinlarkulubu.com/forms.php?do=form&fid=1 formundan AÇIKLAMA BÖLÜMÜNE KADAR KİME GİDECEK İSE KART ONUN BİLGİLERİNİ GİRİP AÇIKLAMA BÖLÜMÜNE ise HAVALE YAPANIN ADI SOYADINI yazacaksınız.
Ödeme yapmadan lütfen formu doldurmayınız !

(edit : Kader patron mesajı editlemek de varmış : ) Başka arkadaşına PRO kart hediye etmek isteyenler için ayrıntılı bir açıklama yazmak istiyorum. Mesela ben XXX üyeye kart hediye edeceğim. XXX nickli üye ilgili formu kendi bilgileri ile doldurup açıklama kısmına "Kart yaGmurluk tarafından bana hediye edilecektir" yazmalı. Daha sonra ben ödememi yapıp dekontu ve/veya ödemeyi hangi isim ile yaptı isem ( bazen üyelerimiz eşlerinin hesaplarını kullanıyorlar ) onu bildiriyorum. Hatta bu bildirinizi yagmurluk@kadinlarkulubu.org adresine yapabilirsiniz. Böylece ödeme gerçekleşince hediye edeceğiniz arkadaşınızın kargosu da en geç 3 iş günü içinde yola çıkacaktır)

Bu arada ilk başvuru yapan 20 Kişiye 60 TL değerinde parfüm hediye ediyoruz !

Son düzenleyen: Moderatör:
güzel bir çalışma olmuş mevcut pro arkadaslarla birlikte bizde bir çalışma başlatırız :)

Ben katılırım.Hemen bir arkadaş bulayım kart hediye edeceğim:)

harika olur cevap yazdığım topiklerde bunu anlatıcam...

ama ilk iş olarak kendim başvurdum...

umarım engelli adayı bizler engelli kardeşlerimiz için birşeyler yapmayı başarabiliriz...

Son düzenleme:
Aslında organize olup bir başlık olarak başvuru yapsanız çok daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum.

Misal Pro üyeler Pro üye grubu olarak yapabilir bunu veya takıldığı bir başlıkta olabilir.

Forumdan az önce çıktım son kez maillerime baktım sizden gelen maili görünce geri geldim Az önce arkadaşıma hediye amaçlı başvurmuştum zaten. Güzel bir çalışma umarım katılım çok fazla olur.

Pro üye olarak yapabileceğimiz başka birşey varsa hazırım.

kızkardeşim için alabilirim her ne kadar çok vakit bulup kk da vakit geçiremese de.
kendi açtığım konularda da bundan bahsedicem mutlaka

Bana özelden başvuran ilk 3 üyeye bu kampanya kampanya kapsamında PRO Kart hediye etmek isterim.

Edit: 3 kisiyi tamamladim

Son düzenleme:
kazen çok güzel bir çalışma olmuş inşallah çok fazla katılım olur ve proje amacına ulaşır

Gayretiniz her daim taze kalsın Kazen.

Numunelik çalışmalar bunlar. Karşılıksız çünki.

Bir de sorum var; iki üye ortak katkı ile kart hediye edemez mi? Kart ücreti yarı yarıya?

bende katılmak istiyorum bir arkadasıma pro kart alabilirim, tam olarak inceleyemedim vaktim yok ama ilk fırsatta inceleyip ne gerekiyorsa yapacagım pro kart konusunda sizin uygun gördüğünüz bir insanda olabilir bana ilk ulaşan bir insan da olabilir..

bu projeyi düşündüğünüz için tebrik ediyorum sizleri bu sitenin üyesi olduğum için gurur duyuyorum.

Ceza verdiğimiz üyeleri PRO kart alma karşılığı geri döndürelim

Hahahahahahahaha

Super hepsine mail atayim mi ? Bir kasikta bogsunlar beni sonra ! Evet Kankalariniza duyurun KK dan sinirsiz banlanan herkes ! Uyeligi kapatilan herkes Pro Kart alarak Banini kaldirabilir. Bu eger rusvet olarak kabul ediliyorsa evet boyle bir rusveti kabul ediyorum !

Banlanan tum kankalariniza duyurun !

2011 gelinleri hadi sesiniz ciksin !

Bende Abla Bol Ne de Olsa..
Direk Pro Üye Olarak Sitemize, Üye Olan Tek Şahsiyettir Kendisi..
Bir Diğer Ablamda Üye Buraya 0 (Sıfır) Mesaj Sayısına Ait Olsa da..
Ona da Tarafımdan Hediye Edilecektir..

KK Ailesi Olarak, Elele Bu İşinde Üstesinden Geleceğiz Allah'ın İzniyle..
Katılımların Çok Olması Dileğimle..

Şuraya sevgilimden dayak yedim diye bir konu açsaydım daha çok okuyucu toplardık..

Bu arada kaldı 1 Pro kart..

Edit :Limitimi doldurdum arkadaslar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…