selam kızlarrr evde misafirim olduğu için bu aralar topiğime bakamıyorum pek
nasılsınız bakalım
merhaba.yeni üyeyim ben. dedim bi bakıyım ne vr ne yok
iyi yaptın canım hoşgeldin aramıza tanıt istersen kendini
21 yaşındayım, topiğine izmit ten katılıyorum.
sağolll canım hoşgeldinnnn
iyi yaptın canım bende 23 yaşındayım istanbuldayım
hoşbuldum tşk ederim.. genel forumda dolanırken gördüm,değişik bi başlık açılmış daldım direk
evlisiin? çalışıyor musun?
evliyim 3 yaşında bi oğlum var canım
evet başlığım gibi değişik bi insanımdır bende
evliyim 3 yaşında bi oğlum var canım
Aloooommmmçoook hooşş Allah bağışlasın. mesaiim biiti eve geciyorum. geleceğim.güzel güüüzel sohbetlerimiz olcak. bu arda adım Bahar
bende dünya üzerinde "özel insan" diye geçiyorum,neden dersen açtığım bir konu var ona bakınca anlarsınheheheheh iyi anlaşırız o zaman
bende kendimi tanıtayım sizlere bu arada...
26 yaşındayım,İst'da oturuyorum 1,5 yıllık evliyim..
pozitif,neşeli,samimi ve sıcakkanlı bi yapım vardır,yeni kişiler tanımayı severim karşılıklı olduğu müddetçe..
müzik en büyük tutkumdur,alt iletimde de belirttiğim gibi fanatik S.Ortaç'cıyım
hımmm başkaaa başkaaaa :44:
kk'yı çok seviyorum güzel arkadaşlıklar kuruluyo burdaeeeh şimdilik bu kadar..merak ettikleriniz varsa sorun şekerler
aaay çok güzeeeeel,Allah bağışlasın inş..sağlıkla
bende dünya üzerinde "özel insan" diye geçiyorum,neden dersen açtığım bir konu var ona bakınca anlarsınheheheheh iyi anlaşırız o zaman
bende kendimi tanıtayım sizlere bu arada...
26 yaşındayım,İst'da oturuyorum 1,5 yıllık evliyim..
pozitif,neşeli,samimi ve sıcakkanlı bi yapım vardır,yeni kişiler tanımayı severim karşılıklı olduğu müddetçe..
müzik en büyük tutkumdur,alt iletimde de belirttiğim gibi fanatik S.Ortaç'cıyım
hımmm başkaaa başkaaaa :44:
kk'yı çok seviyorum güzel arkadaşlıklar kuruluyo burdaeeeh şimdilik bu kadar..merak ettikleriniz varsa sorun şekerler
bende istanbuldayı neresindesin canım..
farklı ve neşeli olmak güzel şey yoksa bu hayat çekilirmi hayır çekilmez tabeee
kk yı seviyorum tanımadığım insanlarla dost olmak onlara yardımcı olmak çok hoşuma gidiyor
hehh. işte aradığım abla sensin! :):) hiç ablam yok bu topicde aynı yaşlardayız tanıştıklarımla.umarım iyi anlaşırııız.