- 11 Nisan 2023
- 438
- 78
- 18
- 28
- Konu Sahibi Rukiyye Alya
-
İnşallah çok fazla doktora gittim adet duzensizligim var bir kez ancak gebe kaldım onda da düşük oldu daha da olmadı bir umut herşeyi deniyorum bugün yine gittim doktora pco gözükmüyor ama dedi yumurtlama problemin var dedi bakalım kan sonuçları ne diyecek yumurtlamami sağlayan ilaç verecekmiş öyle dedi birdeHadi inşallah :)
Hayit ekstresi denediniz mi hiç?İnşallah çok fazla doktora gittim adet duzensizligim var bir kez ancak gebe kaldım onda da düşük oldu daha da olmadı bir umut herşeyi deniyorum bugün yine gittim doktora pco gözükmüyor ama dedi yumurtlama problemin var dedi bakalım kan sonuçları ne diyecek yumurtlamami sağlayan ilaç verecekmiş öyle dedi birde
Hayır onu hiç denemedimHayit ekstresi denediniz mi hiç?
Doktora danışarak bir deneyin derim bende de pcos var daha önce 1 aşılama bir tüp bebek denedim başarısız malesef bende bu inolac a başlayacağım ama bir zararı olur mu diye korkuyorum açıkçasıHayır onu hiç denemedim
Ben beş ay önce gebelik geçirdim ama düşük oldu malesef bugün tekrardan gittim doktora yarın sonuclarima bakacak yumurta uyarıcı ilaç veririz dedi ilk defa tedaviye başlayacağım benDoktora danışarak bir deneyin derim bende de pcos var daha önce 1 aşılama bir tüp bebek denedim başarısız malesef bende bu inolac a başlayacağım ama bir zararı olur mu diye korkuyorum açıkçası
Allah yardımcımız olsun bende ikinci trasferden önce bu takviyeye bir şans vermek istedim belki bir umutBen beş ay önce gebelik geçirdim ama düşük oldu malesef bugün tekrardan gittim doktora yarın sonuclarima bakacak yumurta uyarıcı ilaç veririz dedi ilk defa tedaviye başlayacağım ben
Aminn çok zor bir süreç ya beklemek herkesin bebeği varken kendinin olmaması bir eksiklik hissedilmesi çok zor yaniAllah yardımcımız olsun bende ikinci trasferden önce bu takviyeye bir şans vermek istedim belki bir umut
Öyle malesef rabbim tez zamanda nasip etsin hepimizeAminn çok zor bir süreç ya beklemek herkesin bebeği varken kendinin olmaması bir eksiklik hissedilmesi çok zor yani
Bugün kan sonucu aldım bağışıklık sistemim zayifmis benim rubella diye test vat kizamikla ilgiliymis galiba ona karşı bir bagisikligim yokmuş iğne etkisini göstermemiş zamanında yani bugün tekrar iğne oldum ve bir ay çocuk düşünmem yasaklandi malesef yoksa çocuk engelli olabilirmişÖyle malesef rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize
Ewet bende doktoruma söyleyeceğim sürekli idrar yolu enfeksiyonu vajinal enfeksiyon oluyorum bununla ilgili bir test yapsın banaBugün kan sonucu aldım bağışıklık sistemim zayifmis benim rubella diye test vat kizamikla ilgiliymis galiba ona karşı bir bagisikligim yokmuş iğne etkisini göstermemiş zamanında yani bugün tekrar iğne oldum ve bir ay çocuk düşünmem yasaklandi malesef yoksa çocuk engelli olabilirmiş
Bence de yaptırın ben bugün aşı olduktan sonra ilk önce pişman oldum ama sonra dedim önlem almak iyidir bir ay daha beklerim ne olacak diye çünkü doktor bana illa aşı ol demedi ama eğer gebe kalırsam düşükle sonuçlanabilir dedi ya da bebeğin engelli olabilir dedi belki hiç de birşey olmaz dedi bana bıraktı kararı ama.ilgili bir doktordu bende bir ay geç olsun temiz olsun dedimEwet bende doktoruma söyleyeceğim sürekli idrar yolu enfeksiyonu vajinal enfeksiyon oluyorum bununla ilgili bir test yapsın bana
İyi dusunmussunuz tedbiri elden bırakmamak gerekirBence de yaptırın ben bugün aşı olduktan sonra ilk önce pişman oldum ama sonra dedim önlem almak iyidir bir ay daha beklerim ne olacak diye çünkü doktor bana illa aşı ol demedi ama eğer gebe kalırsam düşükle sonuçlanabilir dedi ya da bebeğin engelli olabilir dedi belki hiç de birşey olmaz dedi bana bıraktı kararı ama.ilgili bir doktordu bende bir ay geç olsun temiz olsun dedim
Aynen öyle canım Allah im kucaklarimizi boş birakmasinİyi dusunmussunuz tedbiri elden bırakmamak gerekir
Öyle canım senin kaç çocuk var ?Aynen öyle canım Allah im kucaklarimizi boş birakmasin
Hiç yok malesef iki yıllık evliyimÖyle canım senin kaç çocuk var ?
Kaç yaşındasın?Hiç yok malesef iki yıllık evliyim
28Kaç yaşındasın?
Tup bebek denemeyi hiç düşündün mü peki ?
Yok henüz hiç tedavi görmedim ki ben eşimle on aydır beraberim şuan ondan öncesi askerdi kendisi beraber kalamadik bir buçuk yıl içinde sadece bir ay filan beraber kalabildik geldi yılbaşında görevi bitince sonrasında üç sonra bebek oldu ama düşük yaptım beş ay önce sonrası iste ancak tedaviye başladım büyük ihtimal bir daha ki adet döneminde yumurta büyütüp çatlatma iğnesi yaptiracagizTup bebek denemeyi hiç düşündün mü peki ?
Peki sizin kaç çocuğunuz var kaç yaşındasınızTup bebek denemeyi hiç düşündün mü peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?