- 19 Aralık 2023
- 298
- 115
- 23
- 29
- Konu Sahibi Rukiyye Alya
-
doktorunuza sormadan nasıl kullanıyorsunuz yetkisi olmayan birinin önerdiği bir seyiBir gebenin günlüğü adlı sitede gördüğüm inolac isimli pkoslu hastalar için takviye edici diye geçen bir vitamin aldım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum kullanan varsa bilgi verebilir mi? Adetten önce mi sonra mı kullanmak gerekiyor en önemlisi kaç ay kullanılmalı?
Bu bir takviye edici gıda içeriğinde inositol folik asit gibi pkosa yararlı şeyler var bende vücudumu hazırlamak adına kullanmak istiyorumdoktorunuza sormadan nasıl kullanıyorsunuz yetkisi olmayan birinin önerdiği bir seyi
ben doktorumun önerisiyle Pikassos kullanmıştım yumurta gelişimi için. bende de pcos var. su an 9 haftalık hamileyim
anlıyorum ama bence doktorunuza danışın. cünkü mesela folik asitin bazı türleri vücutta birikiyor ve sorun oluşturuyor. ben valla doktorum ne verdiyse onu kullandım. benim kullandığımda da inositol, folik asit, d vitamini, resveratrol, çinko falan vardı. bence sormadan hiçbir sey kullanmayın. takviye gıda da olsa sonucta bunlar sentetik madde. vücutta en hızlı çözünebilen ve en çok yarar sağlayan çeşitleri kullanılmalıBu bir takviye edici gıda içeriğinde inositol folik asit gibi pkosa yararlı şeyler var bende vücudumu hazırlamak adına kullanmak istiyorum
Tabi bir yöne haklısınız kaç yaşında hamile kaldınız?anlıyorum ama bence doktorunuza danışın. cünkü mesela folik asitin bazı türleri vücutta birikiyor ve sorun oluşturuyor. ben valla doktorum ne verdiyse onu kullandım. benim kullandığımda da inositol, folik asit, d vitamini, resveratrol, çinko falan vardı. bence sormadan hiçbir sey kullanmayın. takviye gıda da olsa sonucta bunlar sentetik madde. vücutta en hızlı çözünebilen ve en çok yarar sağlayan çeşitleri kullanılmalı
28 yasinda hamile kaldım. 13 ay denedikten sonra kendiliğinden oluştu gebelikTabi bir yöne haklısınız kaç yaşında hamile kaldınız?
Naptiniz kullandınız mı acaba bende aldım bu ay kullanıyorumBir gebenin günlüğü adlı sitede gördüğüm inolac isimli pkoslu hastalar için takviye edici diye geçen bir vitamin aldım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum kullanan varsa bilgi verebilir mi? Adetten önce mi sonra mı kullanmak gerekiyor en önemlisi kaç ay kullanılmalı?
Henüz başlayamadım malesefNaptiniz kullandınız mı acaba bende aldım bu ay kullanıyorum
Bende şans vermek istedim ama adetliyken başladım ilk günü altı gün süren adetim üç günde bitti anlayamadım ?Henüz başlayamadım malesef
Adet bitince başlanıyor diye biliyorum ben amaBende şans vermek istedim ama adetliyken başladım ilk günü altı gün süren adetim üç günde bitti anlayamadım ?
Bir gebenin günlüğü sayfasına mesaj attım sordum adetliyken de kullanabilirsin dedi zaten adetim de bitmemiş bir an bitti sandım bugün de devam ediyorAdet bitince başlanıyor diye biliyorum ben ama
Valla bilmiyorum o kadarını ama daha başlamadım pcos için almıştım ben siz ne için almistinizBir gebenin günlüğü sayfasına mesaj attım sordum adetliyken de kullanabilirsin dedi zaten adetim de bitmemiş bir an bitti sandım bugün de devam ediyor
İlaç değil takviye normal eczanelerde de satılıyor bilindik biri diye bukadar para harcamayın kızlar olacağı varsa eczanedeki üründen de hamile kalırsınız inositol demeniz yeterli eczanede .. hemen başlanabilir adetle bi ilgisi yok zaten anca yumurtalar olgunlaşıp kaliteleşiyor..Bir gebenin günlüğü adlı sitede gördüğüm inolac isimli pkoslu hastalar için takviye edici diye geçen bir vitamin aldım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum kullanan varsa bilgi verebilir mi? Adetten önce mi sonra mı kullanmak gerekiyor en önemlisi kaç ay kullanılmalı?
Adet olun olmayın kızlar farketmiyo aksatmadan için adetken yumurtalar olgunlaşmaya başlıyor zaten olay orda yumurtlama ve çatlama için önemli hemen içmeye başlayın aldıysanız neden alıp bekletiyorsunuzBir gebenin günlüğü sayfasına mesaj attım sordum adetliyken de kullanabilirsin dedi zaten adetim de bitmemiş bir an bitti sandım bugün de devam ediyor
Ben ordan gördüm ama kendisinden değil trendyolda getirttimAdet olun olmayın kızlar farketmiyo aksatmadan için adetken yumurtalar olgunlaşmaya başlıyor zaten olay orda yumurtlama ve çatlama için önemli hemen içmeye başlayın aldıysanız neden alıp bekletiyorsunuzbir gebenin günlüğündeki kadın bi soru sorduk dönmediği kalmıştı bir kuruş vermem ona :) eczaneden aldığım mükemmel bir ürün doktorum önermişti pahalı pahalı almayın boşuna..
Hadi inşallah :)Ben ordan gördüm ama kendisinden değil trendyolda getirttimbalık yağı da aldım daha uygundu içiyorum beş gündür zaten inşallah faydasını görürüm
Sizde pcos için mi almistiniz?İlaç değil takviye normal eczanelerde de satılıyor bilindik biri diye bukadar para harcamayın kızlar olacağı varsa eczanedeki üründen de hamile kalırsınız inositol demeniz yeterli eczanede .. hemen başlanabilir adetle bi ilgisi yok zaten anca yumurtalar olgunlaşıp kaliteleşiyor..
evet pko için ama pko olmayan kadınlarda kullanıp hamile kalabiliyor yumurtalıkları kaliteleştirdiği için..Sizde pcos için mi almistiniz?
Başarısız tüp bebek tedavisinden sonrada kullanılabiliyor mu acaba ?evet pko için ama pko olmayan kadınlarda kullanıp hamile kalabiliyor yumurtalıkları kaliteleştirdiği için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?