• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir garip regl ? yoksa değil mi? :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günüm 7 gün geçmişken birde kan da baktım sonuc aynı 0.100 gördüğüm yerleşme kanaması olsaydı eğer biraz değer yüksek cıkardı diye düşünüyorum. Bebek yerleşiyorsa hcg yükselmez mi?
tabi ki yukselir. benim demek istediğim testlerde negatif ciksa da hamile okdugunun ogrenenler var. ayni zamanda testler bozuk vs oldugu icin de hamile oldugunu zannedip aslinda hamile olmayanlar var

En kesin sonuç kan testi canım ama gördüğüme göre onu da yaptirmissin dediğin gibi yükselmesi lazımdı bende bir hafta geciktiginde HCG 4.31 çıkmıştı negatif dediler ve 10 gün sonra tekrar gittim yükselmisti 47 çıktı yani belli de olmuyor ama dusuk yaptım ben
Cok gecmiş olsun üzüldüm en kısa zamanda meleğinize kavusun inşaAllah.. ya benim her zamanki gibi 0.100 cıkmasından dolayı gebelik değildir diyorum. Salı günü bi gideyimde bakıp görecez artık canım :)

tabi ki yukselir. benim demek istediğim testlerde negatif ciksa da hamile okdugunun ogrenenler var. ayni zamanda testler bozuk vs oldugu icin de hamile oldugunu zannedip aslinda hamile olmayanlar var
Aynı şeyden bahsediyorız işte bebek yerleşirken ben idrarda baksaydım evet haklısınız ama kan da bu yanılmaz. Kanlar net sonuc verir 2 aylıkken öğrendim vs diyenler hep çubuk test yapanlar bana göre :). Kan negatif cıkarken salı günü hamile olduğumu öğrenirsem bu tezleri hep çürüteceğim :)

Back
X