• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir garip regl ? yoksa değil mi? :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ecemm1ilter

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
141
73
18
29
Merhaba kızlar banada yardımcı olacağınızı umut ederek yazıyorum. Ben bebek olsada olur olmasada olur diyerekten geri çekilme metodu kullanıyordum. Pcos olduğundan dolayı düzensiz bir adet döngüm var ama son 3 adetim 30-30-28. gün şeklindeydi. 8-10-18 mayısta ilişkim oldu. Bunlar yumurtlamaya yakın tarihler oldugundan bu günlerden şüpheliyim. 28. Gün gelen adetime dayanarak 27-29 mayıs arasında adet bekliyordum. Olmadım. 31. Gün beta hcg verdim negatif cıktı yani 31 mayısta. 3 haziranda akıntının içinde ince bir kan gördüm. Adet belirtim hiç yoktu. Oluyorum sandım bir kaç saat sonda açık pembe oldu ve akmıyor sadece peçeteyle dokunduğumda peçeteye bulasıyor. 2 gün bu sekilde oldu yerleşme kanaması olabilir diye 2. Gün tekrar beta hcg verdim 5 haziranda yine negatifti. O gün rengi açık kahve oldu aksama doğru rengi biraz daha koyulaştı. Bir sonraki günde kopkoyu sarı akıntım oldu katı bir kıvamda. 6. Haziranda hepsi bitti yerini koyu sarı katı kıvamlı bir hal aldı.

Şimdi ben adet mi gördüm? Beta hcg negatif cıkarken hala hamile olabilme ihtimalim var mı? Bu sekilde bir sey basına gelen oldumu?

Biraz uzun anlatmış olabilirim ama bana daha iyi yardımcı olabilin diye anlattım kusura bakmayın lütfen. Cevaplarınızı bekliyorum banada bir yol gösterin :)

Allah allah bir tuhaf geldi ama bilemedim doktora gidip anlatsaydın bu gibi durumları veya bir kadın doğuma gözükmeni öneririm dedigin gibi koyu kayı kıvamda akıntı geldiyse bi enfeksiyon bişi olabilir kokulumu peki ? Akıntın ?

en son ihtimalle 18 mayıs tarihindeki ilişkinizi ele alırsak. 31 Mayıs'ta yani 13. gün gebelik testi yapılmış negatif. 18. gün test yapılmış negatif. Ben bu tarihlerde düşükte olsa bir hcg salgılanması ve kanda görülmesi gerekirdi diye düşünüyorum.
Bence her ihtimalde doktora gidip sorunuzu anlatın ve neden olduğuna baksınlar. Sadece gebelik odaklı düşünülmesin.

Bende öyle düşünüyorum hayır kokulu değil randevum salı günü ama ben kesinlikle alttan muayene istemiyorum :( hamilemiyim değil miyim böyle bir adet gören var mı daha önce kafam cok karısık endişeliyimde kendim icin teşekkür ederim

Bende öyle düşünüyorum hayır kokulu değil randevum salı günü ama ben kesinlikle alttan muayene istemiyorum :KK43: hamilemiyim değil miyim böyle bir adet gören var mı daha önce kafam cok karısık endişeliyimde kendim icin teşekkür ederim
Canim alttan muayene konusunda bu kadar kati dusunme. Ben de senin gibiydim ama bazen mecburen katlaniyorsun .Bazi seyler alttan bakinca tespit edilebiliyor .

Merhaba kızlar banada yardımcı olacağınızı umut ederek yazıyorum. Ben bebek olsada olur olmasada olur diyerekten geri çekilme metodu kullanıyordum. Pcos olduğundan dolayı düzensiz bir adet döngüm var ama son 3 adetim 30-30-28. gün şeklindeydi. 8-10-18 mayısta ilişkim oldu. Bunlar yumurtlamaya yakın tarihler oldugundan bu günlerden şüpheliyim. 28. Gün gelen adetime dayanarak 27-29 mayıs arasında adet bekliyordum. Olmadım. 31. Gün beta hcg verdim negatif cıktı yani 31 mayısta. 3 haziranda akıntının içinde ince bir kan gördüm. Adet belirtim hiç yoktu. Oluyorum sandım bir kaç saat sonda açık pembe oldu ve akmıyor sadece peçeteyle dokunduğumda peçeteye bulasıyor. 2 gün bu sekilde oldu yerleşme kanaması olabilir diye 2. Gün tekrar beta hcg verdim 5 haziranda yine negatifti. O gün rengi açık kahve oldu aksama doğru rengi biraz daha koyulaştı. Bir sonraki günde kopkoyu sarı akıntım oldu katı bir kıvamda. 6. Haziranda hepsi bitti yerini koyu sarı katı kıvamlı bir hal aldı.

Şimdi ben adet mi gördüm? Beta hcg negatif cıkarken hala hamile olabilme ihtimalim var mı? Bu sekilde bir sey basına gelen oldumu?

Biraz uzun anlatmış olabilirim ama bana daha iyi yardımcı olabilin diye anlattım kusura bakmayın lütfen. Cevaplarınızı bekliyorum banada bir yol gösterin :)
predıctor early hassas gebelik testi al. En son 25 TL ydi.
Eğer hamileysen kesin çıkar.
Bana da enteresan geldi.
İnşallah hamilesindir.
Ama kan da vermişsin.

Alttan muayeneden korktuğum icin şimdilik istemediğimi belirteceğim. Erken gebelik testide kan testi kadar güvenilir değildir bence. Salı günü tekrar kan verip anlarım artık ne olduğunu teşekkür ederim kızlar :) biri çıksada bende böyle oldum bi kere sorun yoktu demesine ihtiyacım var açıkcası

Alttan muayeneden korktuğum icin şimdilik istemediğimi belirteceğim. Erken gebelik testide kan testi kadar güvenilir değildir bence. Salı günü tekrar kan verip anlarım artık ne olduğunu teşekkür ederim kızlar :) biri çıksada bende böyle oldum bi kere sorun yoktu demesine ihtiyacım var açıkcası
Cnm kanda çıkmadıysa kesin yoktur.
Düzensiz regl oluyorsan bekle olursun.

Bende de pko var ve o kadar sinir bozucu adet dönemleri yaşadım ki, günlerce leke gelir afedersin kan gelmez, gecikir umut ederim test çıkmaz, malesef pko olunca bu yaşadığın durumlar çok normal. Ortadaki günleri değerlendirerek pkolunun hamile kalma olasılığı çok düşük çünkü yumurta olmuyo ki. Bebek istiyosan mutlaka tedavi görmelisin

Bende de pko var ve o kadar sinir bozucu adet dönemleri yaşadım ki, günlerce leke gelir afedersin kan gelmez, gecikir umut ederim test çıkmaz, malesef pko olunca bu yaşadığın durumlar çok normal. Ortadaki günleri değerlendirerek pkolunun hamile kalma olasılığı çok düşük çünkü yumurta olmuyo ki. Bebek istiyosan mutlaka tedavi görmelisin
Leke gelip adet görmeden bir sonraki adetinizimi beklediniz ? Suan normal demeniz beni cok mutlu oldu sürekli aklımda cünkü :KK43: benim sağ overde pcos var cok ileri düzeyde değildi salı günü gidip öğreneceğim ne oldugunu ama insan stresleniypr böyle Allah yardımcımız olsun 1 bucuk senedir uğrasıyorum bu illetle :KK43: siz hamile kalabildiniz mi?

Leke gelip adet görmeden bir sonraki adetinizimi beklediniz ? Suan normal demeniz beni cok mutlu oldu sürekli aklımda cünkü :KK43: benim sağ overde pcos var cok ileri düzeyde değildi salı günü gidip öğreneceğim ne oldugunu ama insan stresleniypr böyle Allah yardımcımız olsun 1 bucuk senedir uğrasıyorum bu illetle :KK43: siz hamile kalabildiniz mi?
evet lekeden sonra adet olmadım sonraki adeti bekledim, hatırlayınca bile sinirimi bozuyo:( evet elhamdulillah hamileyim tedaviyle

evet lekeden sonra adet olmadım sonraki adeti bekledim, hatırlayınca bile sinirimi bozuyo:KK43: evet elhamdulillah hamileyim tedaviyle
Coook şükür Allah size bağışlasın canım. Sağ salim doğmayı nasip etsin rabbim.
Aynı benm anlattığım gibiyse cok sevindim. Sevindim derken yalnız olmadığımı bilmek sonunda kötü birsey olmaycağını bilmek beni cok rahatlattı gercekten yazdığın için cook tesekkür ederim..

idrar ve kan testinde negatif ciktigi halde hamile oldugunu öğrenenler var. gerekirse alttan muayeneyi kabul etmenizi tavsiye ederim cok yeni bir gebelikse farkinda okur tedbirli davranirsiniz. ben de alttan muayeneden hoslanmiyorum ama yeni hamileliklerde en net ordan görülüyor.

idrar ve kan testinde negatif ciktigi halde hamile oldugunu öğrenenler var. gerekirse alttan muayeneyi kabul etmenizi tavsiye ederim cok yeni bir gebelikse farkinda okur tedbirli davranirsiniz. ben de alttan muayeneden hoslanmiyorum ama yeni hamileliklerde en net ordan görülüyor.
Günüm 7 gün geçmişken birde kan da baktım sonuc aynı 0.100 gördüğüm yerleşme kanaması olsaydı eğer biraz değer yüksek cıkardı diye düşünüyorum. Bebek yerleşiyorsa hcg yükselmez mi?

Ya benim şüpheli olduğum durumlarda da geri çekilme ile tedbirli olduğum zamanlar. Evet ondada risk var ama ben hamile olduğumu düşünmüyorum. Zaten hiç bir belirtimde yok açıkcası :KK43:
En kesin sonuç kan testi canım ama gördüğüme göre onu da yaptirmissin dediğin gibi yükselmesi lazımdı bende bir hafta geciktiginde HCG 4.31 çıkmıştı negatif dediler ve 10 gün sonra tekrar gittim yükselmisti 47 çıktı yani belli de olmuyor ama dusuk yaptım ben

Back
X