- 13 Şubat 2017
- 141
- 73
- 18
- 29
- Konu Sahibi ecemm1ilter
Merhaba kızlar banada yardımcı olacağınızı umut ederek yazıyorum. Ben bebek olsada olur olmasada olur diyerekten geri çekilme metodu kullanıyordum. Pcos olduğundan dolayı düzensiz bir adet döngüm var ama son 3 adetim 30-30-28. gün şeklindeydi. 8-10-18 mayısta ilişkim oldu. Bunlar yumurtlamaya yakın tarihler oldugundan bu günlerden şüpheliyim. 28. Gün gelen adetime dayanarak 27-29 mayıs arasında adet bekliyordum. Olmadım. 31. Gün beta hcg verdim negatif cıktı yani 31 mayısta. 3 haziranda akıntının içinde ince bir kan gördüm. Adet belirtim hiç yoktu. Oluyorum sandım bir kaç saat sonda açık pembe oldu ve akmıyor sadece peçeteyle dokunduğumda peçeteye bulasıyor. 2 gün bu sekilde oldu yerleşme kanaması olabilir diye 2. Gün tekrar beta hcg verdim 5 haziranda yine negatifti. O gün rengi açık kahve oldu aksama doğru rengi biraz daha koyulaştı. Bir sonraki günde kopkoyu sarı akıntım oldu katı bir kıvamda. 6. Haziranda hepsi bitti yerini koyu sarı katı kıvamlı bir hal aldı.
Şimdi ben adet mi gördüm? Beta hcg negatif cıkarken hala hamile olabilme ihtimalim var mı? Bu sekilde bir sey basına gelen oldumu?
Biraz uzun anlatmış olabilirim ama bana daha iyi yardımcı olabilin diye anlattım kusura bakmayın lütfen. Cevaplarınızı bekliyorum banada bir yol gösterin :)
Şimdi ben adet mi gördüm? Beta hcg negatif cıkarken hala hamile olabilme ihtimalim var mı? Bu sekilde bir sey basına gelen oldumu?
Biraz uzun anlatmış olabilirim ama bana daha iyi yardımcı olabilin diye anlattım kusura bakmayın lütfen. Cevaplarınızı bekliyorum banada bir yol gösterin :)