- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.213
- 198
- Konu Sahibi kulkedisi30
-
önceki günde nutella istemişti. diyorki hergün bişey istiyorsunuz. paran olmasa bunları istese sen ne yapardın?Bir anne olarak kızım herşeyden herkesten önce gelir. Aynı davranışı babası göstermezse büyük kavga sebebidir benim için. 5 liralık tatlıyı çocuktan esirgemek ne demek ? Evlilikte ayrı bütçeye karşıyım ama siz ayırmakta geç bile kalmışsınız.
Üzüldüm sizin ve çocuklarınız adına. Benim babam da böyleydi. Bize birşey almaz kendi anne babasına alırdı ki onlar da daha 10 yaşına gurbete çalışmaya göndermiş babamı. Kocaman adam evlat ve anne baba arasındaki ayrımı yapamıyorsa biraz sesinizi çıkarmanız lazım.önceki günde nutella istemişti. diyorki hergün bişey istiyorsunuz. paran olmasa bunları istese sen ne yapardın?
Benim zerre değerim olmadığını biliyordum gözünde ama çocuklarında yokmuş demekki varsa yoksa annesi
sesimi çıkardığımda kötü gelin fesat oluyorum annesini kıskanıyor oluyorumÜzüldüm sizin ve çocuklarınız adına. Benim babam da böyleydi. Bize birşey almaz kendi anne babasına alırdı ki onlar da daha 10 yaşına gurbete çalışmaya göndermiş babamı. Kocaman adam evlat ve anne baba arasındaki ayrımı yapamıyorsa biraz sesinizi çıkarmanız lazım.
ben 11 senedir yasıyorum.Evliliğin sorumluluğunu alamayan bir erkek daha..
Ne kadar ayıp cocugunun esinin yediğini seyi söylemesi ne kendin ne de cocuguna yedir bir lokma seyi bundan sonra.
Senin calısmana guvenerek mi evlenmiş calısmana bilirdinde herseyı sen yuklenmissin zaten daha ne yardımı yapacaksın ona.
Yine bir kv parmağı olduğunu düşünüyorum bu konuda adamın size tahammülü kalmamıs cunku dolduruyordur senin esin hayır demeye gelemiyor paraya harcamaya yetişemiyorsun vah zavallı oğlum falan.
Cunku nerden biliyorum bende alt üst oturuyorum yeni evliliğimde bizzat senin yasadığın para ve yiyecek mevzularının hepsini yasadım..
Bırakın öyle desinler çok umursamayın çocuklarınızı düşünün. akılları iyice erince babalarından hesap soracaklar niye biz öncelikli değiliz diye. Ona anneni at ilgilenme diyen yoktur. Herşeyi işine geldiği gibi algılıyorlar işte.sesimi çıkardığımda kötü gelin fesat oluyorum annesini kıskanıyor oluyorum
kalmadı malesef hiçbiri bendeOhh evi arabayı kadın alsın , kreş tadilat masraflarını kadın ödesin adam da para yok para yok diye trip atsın bide. Ne sevgim ne saygım kalirdi
kesinlikle öyle bişey demem ki zaten dün dedimki (annesigilde yiyoruz iftar yemeğini) pazara çık yemek yapacak sebze kalmamış kadının dolabında dedimBırakın öyle desinler çok umursamayın çocuklarınızı düşünün. akılları iyice erince babalarından hesap soracaklar niye biz öncelikli değiliz diye. Ona anneni at ilgilenme diyen yoktur. Herşeyi işine geldiği gibi algılıyorlar işte.
Senin paran benim param var evde hesaplar ortak değil sen kendine ve cocuklarına yetebiliyorsun esinle kağıt uzeri evlilik gibi bisey bu bosanılacak adamlar vesselam.ben 11 senedir yasıyorum.
üstümde bir çöpü bir lirası yok sormaz paran varmı yokmu diye
geçenlerde trafik kazası geçirdim büyük bir meblağ ustaya ödedim bir lira çıkarıp vermedi.
aynenSenin paran benim param var evde hesaplar ortak değil sen kendine ve cocuklarına yetebiliyorsun esinle kağıt uzeri evlilik gibi bisey bu bosanılacak adamlar vesselam.
önceki günde nutella istemişti. diyorki hergün bişey istiyorsunuz. paran olmasa bunları istese sen ne yapardın?
Benim zerre değerim olmadığını biliyordum gözünde ama çocuklarında yokmuş demekki varsa yoksa annesi
kredimi kapatana kadar konuşmayı düşünmüyorum tek çözümüm şu anda bu olduÇok ayıp etmiş benim sinirim bozuldu burda. Ona iyi bir ders lazım ama nasıl? Buradaki zeki hanımlardan gelir şimdi mantıklı fikirler.
soruyorum işler iyi değil diyor sadece. bende dedim çocuğunanne babadan istemeyeckte kimden isteyecek diye . sen de çalışıyosun niye senden istemiyo? diyemedim ki anne babanın gönlünü yapmaya çalışıyordumBen çocuklardan bir şey esirgeyen ebeveyn görünce inanılmaz üzülüyorum. Neden hiç paran yok dediğinizde cevap veriyor mu, ne yapıyormuş paraları? Bir insanın çocuğuna parası olmayacak da kime olacak?
En önemlisi bu evlilik 11 senedir size manevi olarak bir şey kazandırdı mı? Adamı hem ev araba evlat sahibi yap hem de üzerine hakaret işitmişsiniz, karşılığında hiç iyi bir kazanımınız oldu mu? Evli kalmak için olan motivasyonunuzu anlayamadığım için soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?