bir garip hasta ziyareti!!

tşk.ederim iyi dilekleriniz için Allah razı olsun sizden de,

öncelikle gecmis olsun kimseyi kafana takma
komsunun haberli gelenini hasta ziyaretini kisa tutanini
her zaman mesafeli olanini seviyorum
hasta ziyaretine gelipde saatlarca oturani birde dedikoduya dalip hastami deyilmi umurunda olmuyani bogasim geliyor
ziyaret az ve öz olmali

öncelikle çok geçmiş olsun

bizim buralarda da hastaya,doğum yapana haber verilmeden gidilir.zira hasta yakınları 5 çeşit mama yapıp,evi dip bucak temizleyip,bütünnn çeyizlik dantelleri serip,sünnet yatağı gibi hasta yatağı hazırlayıp misafir beklerler....gelmeyenlerin listesini tutup esefle kınarlar....gelenlerin kusurlarını bulup arkasından dedikodu yaparlar....aaaa kuru pasta alıp gelmiş,oysa ki ben onun gelinin doğumunda ellerimle kek yapmıştım diye....misafirler de ev halkının kusuruna bakar bu arada,aaaa onunkide hastalık mı canım hala yatakta yatıyor,filancanın kızına kamyon çarptı da 2 gün zor yatırdık yatakta taş gibi maşşallah......

nefret ederim böyle tiplerden....hasta zaten hasta olduğu için hastanede yatar....hemen ertesi gün gitmek samimiyet ya da sevgi beliritisi değil bence....hastanın her hali hoş görülmeli...tabiki evi dağınık olacak,mutfakta keki olmayacak,saçı başı bakımsız olacak....beni anlayışla karşılamayan,üzerine kendini haklı görüp trip atan yakınlarım bi zahmet benden uzak olsun zaten.....

çok ciddi bi ameliyat geçirmişsin çok geçmiş olsun. komşuların habersiz gelerek ayıp etmiş olabilirler ama kötü niyet yok sonuçta, keşke buyur etseydin. evinin durumunu da anlarlardı, sonuçta iki çocuklu ve de ameliyatlısın. ertesi gün gelmemeleri de reddetmene kırıldıklarını gösteriyor bence. bana kalırsa kırgınlığı uzatma ve sen arayıp davet et. bu arada başka bişey daha söylicem, benim de bi tanıdığım beyin ameliyatı geçirdi. o ameliyattan sonra tamamen değişti, hayatta hiç bişeyi takmaz oldu, benden kıymetli mi diye bir ruh haline büründü, sende aynı etkiyi bırakmamış anlaşılan daha dikişlerin alınmadan komşularını dert edinmişsin.boşver gitsin, senden kıymetli mi?

tşk ederim..bana da ameliyat öncesi bu şekilde olabilenler olduğunu söylediler ama dediğiniz gibi bende en ufak bir duygu degişikliği olmadı tam tersi insanlara bakarken bir perdenin arkasından baktığımı farkettim ve o perde düştü gerçek yüzleri meydana çıktı.. bu tespitim en yakınlarım icin geçerli tabi ama acı bir gerçek..bugünlerde gecer bir süre sonra bende boşveririm inşaallah..

benim gittiğim komşumla iyiydik yani.tanışırdık.o yüzden kötü oldum kapıda kalınca.ben çok sık gittiğim biri değilse haber veririm.neyse boşver sen görevini yapıp çağırdın.onlar gelmemiş.günah senden gitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…