öncelikle geçmiş olsun.yani komşularınız düşünememişler ama kötü niyetlide değiller.ertesi gün gelmemeleri de garip olmuş...gördüğünüz zaman yıne herzaman ki gibi davranın bence.birşey olmamış gibi...yada bakarsınız onların tavrı nasıl...kendinizi üzmeyin daha yeni yeni iyileşiyorsunuz...bence kımseyı düşünüp üzülecek haliniz de yoktur...
geçmiş olsun canım, boş ver üzme canını, merhaba merhaba de geç git... yine gelirlerse, muhabbet falan olursa, istersen, nezaketen bi kusura bakmayın falan dersin o gün için açıklama yaparsın, ertesi gün bekledim gelmediniz dersin bi özür dilerler herhalde düşüncesizlikleri için...
benzer bir durum benim de başıma gelmişti,
ben böyle şeylere çok dikkat ederim, sonuçta ev hali herşey olabilir ki siz çok ciddi bir operasyon geçirmişsiniz
önceden haber vermeleri gerekirdi,
ben olsam bir daha onları gördüğüm zaman operasyonumdan bahseder sonra da onlar gelecek diye ne kadar hazırlık yaptığımı anlatırdım, kırıldılarsa da umrumda olmazdı
düşüncesiz insanlara hiç tahammülüm yoktur!
geçmiş olsun..kendi sağlığına bak,komşu mu düşüneceksin allah aşkına..
keşke hazırlık yaparken bi taraftan da sorsaydın..bekliyorum kaç gibi gelrsiniz diye..
boşa strese girmemiş olurdun..
ilk karşılaştığında da her zaman ne yapıyorsan, öyle davranırsın..
canım sen kendi canına bak ALLAH sana şifa versin biran önce iyiles yavrularının basında sapasaglam ol.. buarada onları gördügünde ne diye acıklama yapacakmıssın yok yıkanmamıstım yok dagınıktım ne münasebet ya tak diye kapı calındıgında iceri almak zorunda mıyım ben her kapıya geleni!! sen gayet kibar yarın bekliyorum demissin onlarınki terbiyesizlikkten baska bisi degil.. ben senin yerinde olsam onlarla karsılastıgımda gayet mesafeli olurdum.. herkes yerini konumunu bilsinn.. sevgilerimlee..
canım tabi ki sonuna kadar haklı olan sensin.. sen kimse icin güzel canını üzme düsünme bile inan canından kıymetli hicbisi yok.. onların kaprisini mi cekeceksin bide bu kadar sıkıntının icinde!!
çok geçmiş olsun.komşularını keşke alsaydın.komşularında evinin o haline anlayış gösterirlerdi.hasta ve taziyeye haber verilmez bizim buralarda.bir kahve içimi gidilir. tabii çayda beklenmez.ertesi gün keşke komşularının ziline basıp unuttunuz galiba.çayı koydum.kusura bakmayın evim dün müsait değildi deseydiniz.bende bir komşuma hasta ziyaretine gittim ve kapıda kaldım.içeri buyur etmedi.çok kötü oldum.siz yine ertesi gün çağırmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?