Herkese hayırlı geceler ablalar kardeşler , umarım hayatınızda her şey çok güzel ilerliyordur ve şu an her nerede ne yapıyorsanız mutlu olmanız dileğiyle …
Ben asker sözlüsüyüm yani sözlümün mesleği bu bunu “işte asker yareniyim şöyle böyle asker de asker
” mantığıyla yazmıyorum
Bu hayatı onu severek ben seçtim ve elhamdulillah kararımdan mutluyum o iyiyse ben iyiyim çok şükür , sorun şu ki bir süredir kendimi çok yorgun hissediyorum zihinsel olarak sözlüm izinlere sadece 15 gün kadar gelebiliyor ve sanırım benim biraz yaşadıklarım ağır gelmeye başladı bilemiyorum kendisinin bulunduğu bölge uzak ve zor bir bölge haliyle omuzlarındaki yük benim de omzumda şikayetçi değilim ama zihnimdeki bu yorgunluğu nasıl atacağım bilmiyorum ona bunu belli etmemek güçlü durmak için çok çabalıyorum ya da çabalıyordum geçen gün bana görüntülü arama sırasında iyi olup olmadığımı çok durgun ve bitkin göründüğümü söyledi … Haklı o kadar zorluğun içerisinde bir de benim zihnimdeki yorgunluk onu da etkiledi , sizlerden almak istediğim tavsiyeler var ben bu zihin yorgunluğumu nasıl bırakacağım ya da belli etmemek için neler yapabilirim ?
Şimdiden teşekkürler
Not : Bu hayatı sen seçtin katlan gibi cevaplar gelmezse iyi olur ben hayatımdan memnunum sadece ara sıra gelen bu zihin yorgunluğunu nasıl aşabilirim bunu merak ediyorum