- 22 Şubat 2010
- 10.242
- 0
-
- Konu Sahibi angelgozde
yok kankam yaaa ne bilim böle kendimi bi tuhaf hissediommm canım h,ç bişiy yapmak istemiooo , keyifsizim böle uzaklara gitmek istiom kimsenn olmadğı bi yerlereeee aşkım gelene kadar orda kalsam sonra aşkım teskeresini alsa yanıma gelseeeeee offff offffffaaaaaaa neden kankaaa sen olmadan olurmu leynn noldu sülee baaa canınımı sıkan oldu laf eden mi oldu alırım aklını uleynnn
yok kankam yaaa ne bilim böle kendimi bi tuhaf hissediommm canım h,ç bişiy yapmak istemiooo , keyifsizim böle uzaklara gitmek istiom kimsenn olmadğı bi yerlereeee aşkım gelene kadar orda kalsam sonra aşkım teskeresini alsa yanıma gelseeeeee offff offffff
teldeim kankam aşkımlaaa tartışıoz valla birazzz canım cidden sıkkın yaaaa offffffkankam duygusala bağlamış oyy kıyamam ben onaa
kuşum az kaldı bahara aşkın burda sabret bebemm az dahaaa
sana candan erçetınden bahar şarkısını armağan edyom kanka aşkın baharda gelıyo ya tam size gore şarkııı
teldeim kankam aşkımlaaa tartışıoz valla birazzz canım cidden sıkkın yaaaa offffff
niye tartışıyosunuz kankam hayırdır?
Gözdem ya iyi misin canım moralini düzeltmek istiyorsan bizim oraya zıpla bi son 3 4 sayfayı oku kopacaksınnne muhabbet döndü anlatamam sana. üzme canım kendini kıyamam arada melankoli şart oluyor tabi ama zaman eriyip gidiyor bak...
kankam az sora kk dan çıkcam msn gelcem konuşuruz biraz tmm mıııKıyamam ben kankama olur arada böyle şeyler bebişim asker onlarr..msndede yoksun kanka
ama ben cepten gircem msn ordan ç dışı yazılmıo ki kankammmbekliyorum kanka çevrimdışıyım ama haberin olsun yaz sen
ujj geldinn yengecimmm bnmmm napıosun bakayımmmaldımm kahvemi geldimmmmm geyiyeeee
aaaaaaaaaa hoşgeldinnn cnm nasılsınnnnangelim topiğin hayırlı olsun canım
kız plakalara düşemk istiom ben artık yaaaaahoşbuldum canım