bir fincan kahve ile geyiğe buyrun dostlar =)

Evet canım elma sirkesi de gelenekselleşti artık bi alamadım bakim varmı evde. Yarın aliym yoksa :KK9:

perişkom kayınvaliden sana kahveiçmeye gelcekmiş sanırım demiii
bnm içime ne doğuyo biliomusun askerin izine gelecek ve sana süpriz yapacaklar hazır ol derim benn vallaaaa :KK52::KK52:

perişkom kayınvaliden sana kahveiçmeye gelcekmiş sanırım demiii
bnm içime ne doğuyo biliomusun askerin izine gelecek ve sana süpriz yapacaklar hazır ol derim benn vallaaaa :KK52::KK52:

Evet canımm kahveye geliyor kayınvalidem. Yok benim üzerime yemin ettirdim gelemiyor izin almayı denedi ama 10 günlük izin vriyorlarmış en az. Gelemedi ondan ben gidicem zaten önümüzdeki hafta aşkımın doğumgünündeee :) gelmiyeceğine eminim, annesiyle bişe yollicak bana ama ne çok merak ediyorum gerçekten.. Ayy ne yapsam ayol anacığıma börek çörek kek yapiym bişilerrr

Evet canımm kahveye geliyor kayınvalidem. Yok benim üzerime yemin ettirdim gelemiyor izin almayı denedi ama 10 günlük izin vriyorlarmış en az. Gelemedi ondan ben gidicem zaten önümüzdeki hafta aşkımın doğumgünündeee :) gelmiyeceğine eminim, annesiyle bişe yollicak bana ama ne çok merak ediyorum gerçekten.. Ayy ne yapsam ayol anacığıma börek çörek kek yapiym bişilerrr
ayyyyyyy ne alcak o zaman acaba bende merak ettim şimdikkk :KK1::KK1:banada söle tmm mıı ???? :KK1::KK1::KK1:

h.b tatlım çok keyıfli bi topic olmuş.böyle bi topiğe ihtiyaç vardı zaten.kaynatın kızlar kaynatınnnnn hahhaaaayyyy :KK52::KK52::KK33::KK66:
Selam canım çoğunlukla dertleşme topikleri vardı gözdem kırdı zincirlerini açtı eller havaya topiğiniii :KK52:
ayyyyyyy ne alcak o zaman acaba bende merak ettim şimdikkk :KK1::KK1:banada söle tmm mıı ???? :KK1::KK1::KK1:
Bende çok merak ettim sorma yaa nasıl heyecanlıyım şimdiden temizliğe giriştim heryer tertemiz olmalı ellerimle çörekler yapıcam anacığımaaa :KK52::KK60:

Gözdecim hızına yetişemiyoruz anacım..:KK52::79:
topiğin hayırlı olsun tatlım..
ben bu aralarrrr sıkıntıdan ne yaptığımı bilmiom be kardelenim acilllll hayatımı hareketlendirmem lazım ciddennn izin mi alsam işten ne yapsammm çok monotonlaştım yaaa iş ev ev işşşş aynen bu şekil ha bi de kk tabbiiiisideee :KK1:

Selam canım çoğunlukla dertleşme topikleri vardı gözdem kırdı zincirlerini açtı eller havaya topiğiniii :KK52:

he yaaa öle oldu acıkınnnn perişkommm :nazar: hayattt boşşş beaaa takılalım kafamızaaa göreeee eğlenelim çoşalım bol bol redbull içelimmm enerji depolayalım dimi perişkommmm beaaaa heheyetttttt :KK1::KK1:

Bende çok merak ettim sorma yaa nasıl heyecanlıyım şimdiden temizliğe giriştim heryer tertemiz olmalı ellerimle çörekler yapıcam anacığımaaa :KK52::KK60:

yap kızım yappp marifetliiii ol kaynananın gözündeee süslen püslennnn tmm mı :KK34: yaaa var yaa bnm içime acayip derece de aşkının geleceğiii doğuyooo biliomusun perişkommmm :26::26:

X