- 22 Şubat 2010
- 10.242
- 0
-
- Konu Sahibi angelgozde
oyyy ballım perişimm bnm yaaa çıkma tabikisii de ben nereye sen oraya sen nereye ben oraya demii amaaaaGözdemmm canım arkadaşım hayırlı olsun yeni topiğinn burası tam benlik olmuşşş çıkmam ben burdaannn3 günlük dünyada tek bir gün bile üzülmeye deymez, haydiii dostlarrr gelin muhabbete eğlenceyeeee
oyyy ballım perişimm bnm yaaa çıkma tabikisii de ben nereye sen oraya sen nereye ben oraya demii amaaaa
bende diyetteim cnmçay içiom bende şimdiiiiEvet bebişkoo aynen öyleeeeuff canım da kahve istedi baakk diyetteyim diye içmiyorum ne zamandıırrr
ben başlayalı 3 gün oldu cnm hemen hemen aynı bende böle yapiom cnmmm ama çaydan vazgeçemiom ben yaaa gerçiii ben hayatta şeker kullanmam şekerli şeylerle pek aram yok bnmm o bnm için avantajjjj sanırsammmAz önce yeşil çay içtim canım. Kola delisiydim ben kolayı bıraktım, ekmek yemiyorum sadece köy ekmeği veya kepek ekmeği yiyorum. Bide genellikle sebze ağırlıklı besleniyorum, hiç aç kalmıyorum ama. Mesela sana bugün yediklerimi yazıym sabah yoğurtlu omlet yedim, arada 1 mandalina öğlen 1 brokoli yedim, akşamda 2 light grissiini 1 büyük kase tavuk çorbası 4 tane de eti burçak, bunun yanında bolca su ve yeşil çay içiyorum. Arada maydonoz sapı kaynatıp suyunu içiyorum o da vücuttaki ödemi atıyor. Vakit buldukçada spor yapıyorum ama 20dk felan.3 kilo verdim 1 aydır.
Şeker kullanmaman süper zaten kilo aldıran şey o. Çay aldırmaz aksine bağırsakları çalıştırırBende esmer şeker kullanıyorum 1 tane felan. Çok dikkat ediyorum eskiden hergün pizza börek yerdim yok ama artıkkk senin boyun kilon kaç bebişimm ?? Topiği konudan çıkarmamak içinde geyik yapim azcık durrr ahahhaha Hopa şinaşinanay şinanay naaayyy şinananay yavrum şinananayynayyyyyyy
Kız hiçbişeyin yokkii neyine diyet yapıon senn. Boyum 170 malesef ne demekk bi bayana göre gayet uzun boyunn türk kadını standartlarının oldukça üstündeee benim boyum 1.73 75 arası bişey kilomda bugün itibari ile 62
ancaaa buldum bee topiğiiii dolaş dolaş yoruldum
sana inanmırum kızım nasıl yaparsın bunuuuuu yaaa askerlerimiz gelcek hani çıtır olcaktık tam sopalıksın yengeçim yaaaNöfff bende diyettyim bu nasıl diyetse bugun burgerkingde bi meni yidimmm
Az önce yeşil çay içtim canım. Kola delisiydim ben kolayı bıraktım, ekmek yemiyorum sadece köy ekmeği veya kepek ekmeği yiyorum. Bide genellikle sebze ağırlıklı besleniyorum, hiç aç kalmıyorum ama. Mesela sana bugün yediklerimi yazıym sabah yoğurtlu omlet yedim, arada 1 mandalina öğlen 1 brokoli yedim, akşamda 2 light grissiini 1 büyük kase tavuk çorbası 4 tane de eti burçak, bunun yanında bolca su ve yeşil çay içiyorum. Arada maydonoz sapı kaynatıp suyunu içiyorum o da vücuttaki ödemi atıyor. Vakit buldukçada spor yapıyorum ama 20dk felan.3 kilo verdim 1 aydır.
sana inanmırum kızım nasıl yaparsın bunuuuuu yaaa askerlerimiz gelcek hani çıtır olcaktık tam sopalıksın yengeçim yaaa
voovv perisko süpersin. Ben çok aburcuyum ya yemek aramıyorumda akşamları atıştırmadan duramıyom :26:
yaa ammaaa napim aşkım burgeri özlemiş. zaten hamburgerin yarısını yedim patatesinde yarısını yedim bi ıcetea içtimm
pişmanım hakim amcaa pardon teyzeee
kaynamış soğumuşş suyun için bi yemek kaşığıııı elma sirkesi koy ve içççç bana teşşekkür edeceksin perişkommmm bununla zayıfladım ben dahaa önceee tavsiye ederimmmmm sana daaa:82:Düversem popişe depüü yiyebiliremama düverim hemde çok düverim. Spor yapıyorum gaza geldim iyice lahaa yaprağı kaynattım suyunu içicem şimdi zayıflatıyormuş meret