• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir fikriniz bile yeter ....

korlumerve

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
159
8
11
İstanbul
Slm arkadqslar ben 4.5 yillik ewliyim bu ikinci ewliligim ilk ewliligimden bir oglum war babasiyla yurt disinda simdi tekrar bir bebek istiyorum oglusuma haksizlik olur mu ki :(( nolur akil werin

Slm arkadqslar ben 4.5 yillik ewliyim bu ikinci ewliligim ilk ewliligimden bir oglum war babasiyla yurt disinda simdi tekrar bir bebek istiyorum oglusuma haksizlik olur mu ki :(( nolur akil werin

Bence haksızlık olur diye düşünme o açıdan bakılırsa hiç kimse ilkine haksızlık olur diye ikinci üçüncü çocuğu yapmazdı. Hem oğlun senden uzaktaymış evlat kokusuna hasretsindir bence yap ikinciyi sonuçta ikisini birbirinden ayıracak değilsin :34:

Bence haksızlık olur diye düşünme o açıdan bakılırsa hiç kimse ilkine haksızlık olur diye ikinci üçüncü çocuğu yapmazdı. Hem oğlun senden uzaktaymış evlat kokusuna hasretsindir bence yap ikinciyi sonuçta ikisini birbirinden ayıracak değilsin :34:

Cook tesekkur ederim cok iyi geldi allah usteyen herkese basip etsin o kokuyu

Bence de hiç öyle düşünme canım. Ikinci eşinden olmasa bile bebeğinin babasından illaki olucak ti 2. Bebeğin. Yap tabi ki bebek kadar masum bişey yok şu dünyada

Bence de hiç öyle düşünme canım. Ikinci eşinden olmasa bile bebeğinin babasından illaki olucak ti 2. Bebeğin. Yap tabi ki bebek kadar masum bişey yok şu dünyada

Cok sagolun o zaman bu ay baslayim calismalara dogm kontrol hapimi birakmistim 2 . reglim su an bebekte sikinti olurmuki?? Bu arada bu sitede ilk arkadaslarimsiniz ;)

Tabi ki haksızlık olmaz hayat senin hayatın esinle de mutluysan en büyük hakkın bence

Canim neler yasadin bilemem kosullarini da bilemem ama neden evladindan ayrildin.keske birakmasaydin oglunu.Allah yardimcin olsun evet tekrat cocuk dusun neden olmasin ama o yavrunu da verme yanina al.Ana gibi yar olmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabi ki haksızlık olmaz hayat senin hayatın esinle de mutluysan en büyük hakkın bence

İnanin o kadar istedimki onun kokusuyla uyumak... Bana geldigi geceler uykudan baba diye aglayarak kalkiyordu hadi o zaman ayni sehirdeydi goturuyodum sabahina ama smdi yurt dsinda babaya fazlasyla duskun bnaea zor inanin vicdanim rahat degil tabi bazi geceler dua ediyorum uykumda kokusunu duymak icin elimden bska bisey gelmiyor inanin...

canim en azindan 2.cocuk senin biraz yalnizligini giderir.ilk cocugunu da ozlersin ama 2.sana destek olur..hem cocuk dunyanin en guzel seyi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnanin o kadar istedimki onun kokusuyla uyumak... Bana geldigi geceler uykudan baba diye aglayarak kalkiyordu hadi o zaman ayni sehirdeydi goturuyodum sabahina ama smdi yurt dsinda babaya fazlasyla duskun bnaea zor inanin vicdanim rahat degil tabi bazi geceler dua ediyorum uykumda kokusunu duymak icin elimden bska bisey gelmiyor inanin...

Tek dusuncem o ben jinkloji onkoloji hastasiyim neler atlattim kanser Bile dediler s u an temz cok suk ur biraz maddi skinti var o da geccer ins bebis gelene kdar sagol cnm bnm

Çok zor durum farkındayım çocuğunun gece baba diye ağlayarak uyanmasi anneyi çok derin üzer ama hayat bir yandan da devam ediyor ve siz esinizi mutlu etmek ve mutlu olmak zorundasınız hayatın getirdiği şartlar neolursa olsun ;)

Çok zor durum farkındayım çocuğunun gece baba diye ağlayarak uyanmasi anneyi çok derin üzer ama hayat bir yandan da devam ediyor ve siz esinizi mutlu etmek ve mutlu olmak zorundasınız hayatın getirdiği şartlar neolursa olsun ;)

Cok sagol cnm cevredeki on yargili insanlar olduruyo beni ama sen saol bu arada arkdaslik gonderdm kabl edersen sewinrim sende warmi gebelik durumu?

Back