• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bir fikrim var ama..

redrum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
391
98
133
şimdi öncelikli hedefim boyadan kurtulup kendi saçıma dönmek bunu yaparken de böyle dipleri ayrı telden uçları ayrı telden çalsın istemiyorum.abuk bir istek belki ama şöyle birşey aklıma geldi.şimdi benim bu saçım diplerden 3-4 parmak uzadığında ben geri kalan açık kısmı aynı renge boyatsam kuaförde yani ondan böyle bir istekte bulunsam bana bi yerleriyle güler mi yoksa bu yapılan bir uygulama mı?? çünkü diplerden itibaren boyatınca mutlaka boya akıyor ve silbaştan yapmak zorunda kalıyorum.fikir verir misiniz bana:bbo:

Canım ben de aynı sekılde kendı sac rengıme donmek ıstıyorum ve beklıcem sanırım boyatmaktan bıktım.sen sacını boyayarak boyadan nasıl kurtulacaksınkı canım kaydirigubbakcemile4 uclarından kestırsen her ay olmazmı? ben oyle yapıcam sahsen

redrum bunu bende cok düsünmüstüm aslında yaklasık 5 6 yıldır saclarım ya röfleli yada boyaa artık kendi rengime dönmek istiyorum söyledigin mantıklı gibi bende cok düsünmüstüm kuaföre danısmak gerekiyor sanırımm

Back