Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bir evin değişimi (önce ve sonra)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Ne tatlı olmus, bir kac tane parcayi cok begenip beynime not ettim :)

para olunca her sey olabilir zor degil..
renkler güzel de o ne öyle sanki aksesuar satış merkezi her yer biblo dolu bakmaktan yoruldum ben olsam o aksesuarları azaltırdım..o zaman daha ferah ve daha sade olur ..
ölenler hayvancıklar mıymış acaba üzüldüm yangını allah kimseye yaşatmasın ..

evet para olunca olur ama bazı insanlar gerçekten farklı olabiliyo mesela ikeanın yaptıkları çok farklı geliyo bana belki sizde o yapabilenlerdensinizdir kolay geliyodur=)

Cok güzel cok renkli olmus!!! Bayildim bayildim!
Hic cesaret edemem böyle rengarenk yapmaya evimi ama görünce icim aciliyor, cok begeniyorum!

evet para olunca olur ama bazı insanlar gerçekten farklı olabiliyo mesela ikeanın yaptıkları çok farklı geliyo bana belki sizde o yapabilenlerdensinizdir kolay geliyodur=)

canım param cok olsa su an cok farklı seyler denerdim tani herkesin zevki kendine güzel ama kombin yapabilecegime inanıyorum...dediğim gibi güzel ama cok gereksiz eşya var kalabalık bir oda..

canım param cok olsa su an cok farklı seyler denerdim tani herkesin zevki kendine güzel ama kombin yapabilecegime inanıyorum...dediğim gibi güzel ama cok gereksiz eşya var kalabalık bir oda..

kombin yapmak gerçekten ayrı bi dünya şanslısınız:) o eşyaların bence en büyük derdi toz almak olur=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…