Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda DekorasyonuBir evin değişimi (önce ve sonra)
para olunca her sey olabilir zor degil..
renkler güzel de o ne öyle sanki aksesuar satış merkezi her yer biblo dolu bakmaktan yoruldum ben olsam o aksesuarları azaltırdım..o zaman daha ferah ve daha sade olur ..
ölenler hayvancıklar mıymış acaba üzüldüm yangını allah kimseye yaşatmasın ..
para olunca her sey olabilir zor degil..
renkler güzel de o ne öyle sanki aksesuar satış merkezi her yer biblo dolu bakmaktan yoruldum ben olsam o aksesuarları azaltırdım..o zaman daha ferah ve daha sade olur ..
ölenler hayvancıklar mıymış acaba üzüldüm yangını allah kimseye yaşatmasın ..
evet para olunca olur ama bazı insanlar gerçekten farklı olabiliyo mesela ikeanın yaptıkları çok farklı geliyo bana belki sizde o yapabilenlerdensinizdir kolay geliyodur=)
evet para olunca olur ama bazı insanlar gerçekten farklı olabiliyo mesela ikeanın yaptıkları çok farklı geliyo bana belki sizde o yapabilenlerdensinizdir kolay geliyodur=)
canım param cok olsa su an cok farklı seyler denerdim tani herkesin zevki kendine güzel ama kombin yapabilecegime inanıyorum...dediğim gibi güzel ama cok gereksiz eşya var kalabalık bir oda..
canım param cok olsa su an cok farklı seyler denerdim tani herkesin zevki kendine güzel ama kombin yapabilecegime inanıyorum...dediğim gibi güzel ama cok gereksiz eşya var kalabalık bir oda..