- 5 Ocak 2020
- 269
- 354
- 38
-
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Ben de kesinlikle katılıyorum. Tum çekincemin sebebi bu aslinda. Eşimle ikimiz olsak hic düşünmeden alırdım ordan ev ama cocuk icin sü anda oturduğumuz yer en güzeliBir anneanne olarak diyorum ki; cocuk buyuturken muhit cok ama cok onemli...
ben olsam biraz zorlanır ama bulunduğum muhitten hatta bulabiliyorsam o siteden ev alırdım.
Kredi sabit kalacağı icin öderiz ama kira sabit kalmıyor haliyle2bin çok.yuklu bir meblağ ama şunu da düşünün bikac seneye çocuğunuzun masrafları artacak başka ihtiyaçlar çıkacak. O zaman kredi ödeyebilir misiniz?
Muhiti şunu bunu geçtim 60 bin peşinatla 280 binlik ev almazdım .
İş garantiniz varmı ki yıllarca kredi borcuna gireceksiniz ve aldığınız krediye ek faiz bir yığın para ediyor
Çekmeköyde oturan birisi olarak size sadece şunu söyleyebilirim.
Ciddi derecede okul sorunu var devlet okulu mahallede bir tane var ve mecburen özel okula verdim. Bunu mutlaka düşünün.
Ayrıca ev alıp kiraya verseniz burda yeni 0 evlerin bile kirası 900 ile 1200 arasında
Para biriktirirken ev fiyatları sabit mi kalacak :)Almazdım.
3-5 sene para biriktirir ondan sonra alırdım.
Sabit kalmıyor tabi ama ev bitmiyor sonuçta.Para biriktirirken ev fiyatları sabit mi kalacak :)
Aylık 3 bin tl taksit. Toplam 370 bin.Allah sağlık verirse var. Borca girmeden de bazı seyler olmuyor