- 18 Şubat 2022
- 735
- 994
- 33
- Konu Sahibi Sardunya21
. Eminevim'le ev alınmaz bir
. Ev fiyatının, onda biri ancak var elinizde, bu kadar borca girilmez iki.
. Ev fiyatının, onda biri ancak var elinizde, bu kadar borca girilmez iki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Müftülük ve alo fetva hattiMadem dini hassasiyetleriniz var, emin evim tarzındaki kurumlarında uygun olmadığını bilmelisiniz. Hangi üst merciye sordunuz bilmem ama gerçekten hassasiyetiniz varsa derin bir araştırma yapın.
Eminevim de bildiğim kadarıyla paranızı hangi ay alabileceğiniz kurayla belli oluyor. Paranız çok ileri bir aya gelirse enflasyon yüzünden ciddi zarar edersiniz.Merhaba güzeller güzeli hanimlar;
Umarım iyisinizdir.
Malum ekonomi uçtu gitti. Eldeki avuçtaki tl de eridi gitti
Ben de yatırım yapmak istyrm acikcasi.
Balikesirliyim ve tam annemlerin evin karşısında sıfır bina, 1
Kat , 2+1 ve Amerikan mutfakli balonlu 1 ev var. Eşyalı olacak satışı
1600000 fiyatı
Annemle camdan cama bakisiriz. O kadar yakınız.aramizda yol var sadece.
Dini sebeplerden dolayı krediye ve faize karşıyım. Evi de emin evim vasitasiyla almayi düşünüyorum. Elimde de 150 bin civarı var.
3 ya da 4 senede bitecek. Hatta icine kiraci girerse daha erken bitecek.Muhit olarak da evin dibinde üniversite var
Ev geniş ama amerikan mutfak kullanan var mı? Memnun musunuz? Amerikan mutfağı ileride kapatırsan diyrm
Bu evi almak mantiklj mi?
Bir tanıdık bu emin evim şeyine girdi kura sırası ona gelene kadar ev fiyatları uçtu almak istediği ev milyon oldu önceden yatırdığı para pul .İçerdeki parasını çekmek istedi ,faiz haram cart curt diyenler %30 una ek koydu parayı eksik verdiler gunun sonunda hem paradan ildu hem evdenKuranin ne zaman cikacagi belli olmayan enflasyonist ortamda onca pesinat ve taksit ödemelerine karsin bekleyeceksiniz, o arada alacaginiz ev tutari yükselecek bir de tapu o sirketlerin üzerine olacak siz de ev sahibi olacaksiniz. Dini hassasiyetinizi anliyorum ama bu evim, evin her ne naneyle biten sistemlerin keriz silkeleme üzerine oldugunu anladigimizi düsündügüm bir dönemdeyiz. Ufak bir sikayet taramasiyla kötü söhretine ulasabilirsiniz.
Sorunuza cevap olsun acik mutfak evin icindeki her seye ayni anda hakim olmayi sevdigiden evimde en bayildigim sey kapatmayi da istemedim hic.
İyi de bu insanlar nasıl para kazanacak aksi halde? Bireysel emeklilik bile yapsanız zamanından önce bozarsanız bir miktarı kesilir. Adı aidat olur, katılım payı olur, faiz olur, kesinti olur bütün finans kurumları bir şekilde paranızın bir kısmını alırlar. Hayrına iş yapmıyorlar.Bir tanıdık bu emin evim şeyine girdi kura sırası ona gelene kadar ev fiyatları uçtu almak istediği ev milyon oldu önceden yatırdığı para pul .İçerdeki parasını çekmek istedi ,faiz haram cart curt diyenler %30 una ek koydu parayı eksik verdiler gunun sonunda hem paradan ildu hem evden
İyi de bu insanlar nasıl para kazanacak aksi halde? Bireysel emeklilik bile yapsanız zamanından önce bozarsanız bir miktarı kesilir. Adı aidat olur, katılım payı olur, faiz olur, kesinti olur bütün finans kurumları bir şekilde paranızın bir kısmını alırlar. Hayrına iş yapmıyorlar.
İşbu mesajdan eminevim savunduğum çıkarılmasın.
Doğrudur, çok hakim olduğum ve desteklediğim bir konu değil de kesinti yapması her halükarda normal.Yok kudra parayı verirken çok zorluyorlar senin kararına bağlı değil vakit geçiriyorlar öyle vazgeçtim ver paramı yok ugrasman lazim
.Doğrudur, çok hakim olduğum ve desteklediğim bir konu değil de kesinti yapması her halükarda normal.
Burda asıl sıkıntı kura size ne zaman çıkar en son size çıkarsa o ev hayal olurMerhaba güzeller güzeli hanimlar;
Umarım iyisinizdir.
1600000 fiyatı
Dini sebeplerden dolayı krediye ve faize karşıyım. Evi de emin evim vasitasiyla almayi düşünüyorum. Elimde de 150 bin civarı var.
3 ya da 4 senede bitecek. Hatta icine kiraci girerse daha erken bitecek.Muhit olarak da evin dibinde üniversite var
Ev geniş ama amerikan mutfak kullanan var mı? Memnun musunuz? Amerikan mutfağı ileride kapatırsan diyrm
Mevzu bu zaten hayrına gibi yola çıkıyorlar , toplanan yuzbinlerce parayı nasıl muhafaza ediyorlar? Tahminimce faizde işletiyolar öyle büyük paralar dönüyor ki.....İyi de bu insanlar nasıl para kazanacak aksi halde? Bireysel emeklilik bile yapsanız zamanından önce bozarsanız bir miktarı kesilir. Adı aidat olur, katılım payı olur, faiz olur, kesinti olur bütün finans kurumları bir şekilde paranızın bir kısmını alırlar. Hayrına iş yapmıyorlar.
İşbu mesajdan eminevim savunduğum çıkarılmasın.
Para kazanmadan iş yapılmayacağını bu sisteme girenler akıl edemiyorlar mı?Mevzu bu zaten hayrına gibi yola çıkıyorlar , toplanan yuzbinlerce parayı nasıl muhafaza ediyorlar? Tahminimce faizde işletiyolar öyle büyük paralar dönüyor ki.....
Eminevim, füzulevler bunların sistemi enflasyon ile beraber çöktü anahtar alamayan protestoya çıkan insanların videolarına göz atın derim .. üstelik haram.olan tefecilik vade farkını bankaya ödemek haram sanıldığı için ülke ekonomisini sayın başkanımız da çökertti zaten faizi düşük tutup dolar karşısında yenildik.. neyse haram olan Riba yani emeksiz kazançtır.. siz bilirsinizMerhaba güzeller güzeli hanimlar;
Umarım iyisinizdir.
1600000 fiyatı
Maalesef kudra bu gözler kuyumcuya altınını verip bana önümüzdeki ay iki katını verecek diyenleri gördü .Birilerini kandırmak için ALLAH,kitap ,haram,faiz , kâr yüksek kâr....... demen yeterli hemen inanıp güveniyorlar çok üzülüyorum gerçekten.Para kazanmadan iş yapılmayacağını bu sisteme girenler akıl edemiyorlar mı?
Ben şimdi çıksam birikimlerinizi bana verin bir sene sonra size iki katını vereyim desem bana senin bu işten kazancın ne olacak diye sormaz mısınız?
Mevzu bu zaten hayrına gibi yola çıkıyorlar , toplanan yuzbinlerce parayı nasıl muhafaza ediyorlar? Tahminimce faizde işletiyolar öyle büyük paralar dönüyor ki.....
Cherry korkuları olmadığına yüzde yüz eminim hatta varlığını bile sorguluyorlardir....... işte böyle tipler inançlı insanları o kadar kolay kandırıyor ki akıl mantık ermiyor.......Dindar insanları kandırıp köşeyi dönüyorlar işte bunlarda Allah korkusu mu var