Benim eşim yalan söylemedi hiç ama gereksiz çok şeyi anlatıyordu seviştiğine kadar anlatmıştı yani bunlara gerek yoktu o günler çok kırılmıştım ama beni anlamıyordu kendini dürüstlükle savunuyordu tabi bunları nişanlıyken değil de evlendikten sonra anlatmıştı çok safmışım ya düşündükçe sinirleniyorumBenim erkek arkadaşım bana söylememişti, hatta ilişkimizin çok çok başlarında (daha birkaç günlüktü) "İlk aşkım sensin" gibi bir laf etmişti de ben ondan kıllanıp ortak arkadaşlarıma sorarak "ilk ilişkisi" olmadığımı öğrenmiştim. Bunun sebebi olarak da "Benim de daha yeni bir ilişkiden çıktığımı, eski sevgili mevzusu açarak kafa karıştırmak istemediğini" söylemişti ama yaaani... Bir daha tamamiyle net olmasını istediğimi, ikincisi olursa toleranslı olmayacağımı söyledim. Başka da yalan diyebileceğim bir şeyini yakalamadım.
Benim eşim yalan söylemedi hiç ama gereksiz çok şeyi anlatıyordu seviştiğine kadar anlatmıştı yani bunlara gerek yoktu o günler çok kırılmıştım ama beni anlamıyordu kendini dürüstlükle savunuyordu tabi bunları nişanlıyken değil de evlendikten sonra anlatmıştı çok safmışım ya düşündükçe sinirleniyorum
Yani kadınıki namus erkeğin ki gurur kaynağı kafalarını düzeltseler böyle olmazBazı erkekler güya bunu ne kadar arzulanır bir erkek olduklarını kanıtlamak için söylüyorlar da hiç güzel değil tabi. Biz söylesek şunla bunla seviştim senden evvel diye olay çıkar.
Anlatma bana bunları derdim ben olsamBenim eşim yalan söylemedi hiç ama gereksiz çok şeyi anlatıyordu seviştiğine kadar anlatmıştı yani bunlara gerek yoktu o günler çok kırılmıştım ama beni anlamıyordu kendini dürüstlükle savunuyordu tabi bunları nişanlıyken değil de evlendikten sonra anlatmıştı çok safmışım ya düşündükçe sinirleniyorum
Ben çok safmışım yada önemsemiyodum şimdi düşününce çok üzülüyorum bunun gibi birçok şey ve ben kırıldıgımı anlatırken adam beni suçluyor dürüst olduğu için evlenmeden önce neden anlatmamıştı acabaAnlatma bana bunları derdim ben olsam
Dürüstlük adı altında rencide etmesine izin verme
Sevişmek çok garip bir olay değil anlatmasına gerek yok zaten herkesin yaptığı birşey
Dürüst olmak herşeyi açıkca anlatmak demek değil
Bana da eski sevgilim yapmıştı bunu o zaman çocuktuk tabi ağzımızı açamadık
Sonra hatta dürüstüm ama falan dedi komik ya
Dürüstlüğünü başka konularda görmek isterim
BoşverBen çok safmışım yada önemsemiyodum şimdi düşününce çok üzülüyorum bunun gibi birçok şey ve ben kırıldıgımı anlatırken adam beni suçluyor dürüst olduğu için evlenmeden önce neden anlatmamıştı acaba
Son durumu bilmiyorum ama
Bir yoruma denk geldim. Seni rekabetten kaçmakla itham etmişler..
Ben de derim ki ya hu ben neden rekabet ediyorum..benim için rekabet edilsin. Bir kadın bir erkek için rekabet etmemeli. Rakip kabul etmemeli. Beni seven için rekabete girmem. Beni sevmeyen için hiç girmem. Eyvallah.
Harika bir yorumSon durumu bilmiyorum ama
Bir yoruma denk geldim. Seni rekabetten kaçmakla itham etmişler..
Ben de derim ki ya hu ben neden rekabet ediyorum..benim için rekabet edilsin. Bir kadın bir erkek için rekabet etmemeli. Rakip kabul etmemeli. Beni seven için rekabete girmem. Beni sevmeyen için hiç girmem. Eyvallah.
Sabıkalı bir eş, eski sevgilisini aldatmış ve siz bunu gayet normal bir şekilde söylüyorsunuz... sırf evlisiniz diye bir şeyleri kazanmış olmuyorsunuz. Bu kafayla kendinize daha çok bu tarz eğlence çıkartırsınız.Sevgili Astoria biz esimle aynı face hesabını kullanıyoruz ( sabıkalı kendisi oyuzden) geçenlerde eski sevgilisi ( evli ve iki çocuk annesi) istek yollamış ben gördüm kabul ettim hemen eşim toplantidaydi goremezdi o an için. Hemen yazdı nasılsın falan diye bende dedim ben esiyim toplantıda o şuan görüldü oldu diye cevap verdim çıkınca ulaşır size ( piçligine yaptım) afalladi ya ben arkadaşıyım liseden aynı mahalledeydik falan dedi . Sen beni tanımazsın ama ben sizi görmüştüm sen hamileydin filan tarihti diye detay verdi. Bende dedim seni görmedim ama gıyabında tanıyorum eşimin eski kız arakadasisin hatta seni Nagihan ile aldattığı icin ayrilmissiniz annen gelip konuşmuş eşimle yani cekinecegin bir durum yok . 10 dk falan ses çıkmadı dumur oldu. Canım benim için sorun değil o zaman bile seni istememiş adam şimdi benim için tehdit unsuru değilsin ama sanki saçma durmuş gurursuz gibi ezik gibi görünüyorsun yapma bence bak çocukların var ayrıca illa heyecan arıyorsan terkedildigin bı adam yerine terkettigin birini ara zavallı gibi görünme bari dedim veeee resim gitti niye böyle yaptı anlamadım . Belki bir çok arkadaşa saçma ve yersiz gelecek bu konuşma ama çok eğlendim o an içimden öyle geldi şimdi olsa yaparmiyim bilmiyorum.
Az önce ne okudum ben ya. Camdan atlamaya gideyim en iyisi.Sabıkalı bir eş, eski sevgilisini aldatmış ve siz bunu gayet normal bir şekilde söylüyorsunuz... sırf evlisiniz diye bir şeyleri kazanmış olmuyorsunuz. Bu kafayla kendinize daha çok bu tarz eğlence çıkartırsınız.
Sabıkalı bir eş, eski sevgilisini aldatmış ve siz bunu gayet normal bir şekilde söylüyorsunuz... sırf evlisiniz diye bir şeyleri kazanmış olmuyorsunuz. Bu kafayla kendinize daha çok bu tarz eğlence çıkartırsınız.
Öyleymiş zaten. Sabıkalı deyince bende başkalarının profiline bakarken yakalandı diye düşünerek yorum yaptım ama eski konularına bakınca aldatıldığını gördüm. Belli ki ayrılamadığı için kendince zafer kazanmış gibi davranıyor. Eski sevgili ortak kullanılan bir hesaba yazacak kadar akıl tutulması yaşamıyordur herhalde. Belki sadece arkadaşça ekledi ama hanımefendinin tutumunu görünce engelledi gitti. Tuhaf...Yani, ben diyecektim ama konuma yazmış sonuçta saygısızlık etmek istemem. Ama kendim de zamanında aldatılmış biri olarak aldatmanın alışkanlığa dönüştüğünü söyleyebilirim. Hatta İngilizcede çok güzel bir laf var bunun için: "Once a cheater, always a cheater" diye.
Sabıkalı derken sosyal medyadan benim tarafımdan sabıkalı suçlu hükümlü değil , lisedeyken (bana göre çocukluk ve ergenlik bir yaş ) başka bir kızla görüşmüş. Evliyim diye birşey kazanmış olmuyorum elbette siz çok yalnis anlamissiniz. Sadece eski sevgili olaylarının bu kadar ürkütücü birşey olmadığını düşünüyorum . Geçmiş geçmiş zaten yarın belirsiz bugünü yaşamakta fayda var.Ayrica evli bir kadinin eski sevgilisine 30 kusur yaşına geldikten sonra yazmasını da doğru bulmadım ve biraz yüzü kızarsın istedim hepsi bu.Sabıkalı bir eş, eski sevgilisini aldatmış ve siz bunu gayet normal bir şekilde söylüyorsunuz... sırf evlisiniz diye bir şeyleri kazanmış olmuyorsunuz. Bu kafayla kendinize daha çok bu tarz eğlence çıkartırsınız.
Ne demek ayrılmadığı için pardon ???? Evet okadar akıl tutulması yaşamış çünkü profilde benim fotoğrafım yoktu!! Zafer olarak nitelendirmeyi ben hiç düşünmedim çünkü birliktelik benim kararimdi muhtaç değilim ne eşime ne de aileme!!! Beni herşeyi sineye çeken kadınlardan sanmayin herşey kelimelere dökülecek kadar basit olmuyor hayatta .. Ayrıca eski sevgiliden arkadaş olmaz NET!!!Öyleymiş zaten. Sabıkalı deyince bende başkalarının profiline bakarken yakalandı diye düşünerek yorum yaptım ama eski konularına bakınca aldatıldığını gördüm. Belli ki ayrılamadığı için kendince zafer kazanmış gibi davranıyor. Eski sevgili ortak kullanılan bir hesaba yazacak kadar akıl tutulması yaşamıyordur herhalde. Belki sadece arkadaşça ekledi ama hanımefendinin tutumunu görünce engelledi gitti. Tuhaf...
“Ayrılamadığı için”Ne demek ayrılmadığı için pardon ???? Evet okadar akıl tutulması yaşamış çünkü profilde benim fotoğrafım yoktu!! Zafer olarak nitelendirmeyi ben hiç düşünmedim çünkü birliktelik benim kararimdi muhtaç değilim ne eşime ne de aileme!!! Beni herşeyi sineye çeken kadınlardan sanmayin herşey kelimelere dökülecek kadar basit olmuyor hayatta .. Ayrıca eski sevgiliden arkadaş olmaz NET!!!
Hı hı evet çok zekisiniz hemen anlamissiniz tebrikler !!!!“Ayrılamadığı için”
Ama evet haklısınız siz çok aşık olduğunuzdan ayrılamıyorsunuzdur. Sizin durumunuz farklıdır kesinlikle.
Kezban insan düğün dernek takı kına mi ister ?! Ne alaka?Erkeklerin bakış açısından kezbanlık denir diye dedim, yoksa senin kezban olduğunu düşünmüyorum zaten. Kezban insan düğün, dernek, takı, kına ister çünkü ordan biliyorum :)) Linç edecekler şimdi beniDemek istediğim kezban gibi görünme yani. Onun senin görüşmeni istemediği vakayı bilmiyordum, o zaman kısasa kısas ilkesi devreye girer tabi. :)) Fotoğraf mevzusu kız hiç umursamadığından da olabilir ama olmaya da bilir. Şimdi bu işi gücü bırakıp eski sevgilinin peşine düştüyse manyağın teki olmalı. O zaman iş tamamen sevgiline düşüyo. Ben böyle hissediyorum senin düşüncen ve tavrın ne olacak bilmek istiyorum dersin. Amaan hiçbişi yok abartıyosun derse de o yavşamasın şimdi dediği kişiyle bi denk gelirsin olur biter. Bak her tavra ayrı tavır ahshshs Ama kadından kıllandığını kafasına kazı. Ya evlensenize artık siz a aaa.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?